Milan Nikolic Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Antiekumenizam je po sebi anticrkvenost. Pojava bez katoličanstva i pravoslavlja. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 @@Maserati, За аргументовану расправу смо увек. Али да нам неки расколници долазе и глуме учитеље, да стално постављају питања, а да на аргументе, били они друштвене или теолошке природе (јер у овом расколу има свега тога) једноставно не одговарају и тиме понижавају саговорнике који се труде да нормално разговарају, то не може.Опростићеш нам што нисмо толики мазохисти. Довиђења. Тако треба! - Иначе ако ме Драги Бог не сокруши или неко мартиризује у међувремену (то да знате, када вам зилоти буду понављали, а кога то свеца имају екуменисти?, а ви да кажете: свештеномученика Аву Зорана Римског! ::)))) ) - даћу вам скраћено (синопсис једног Августиновог писма о донатистима у коме се захваљује Константину што је издао законе против ових. Каже Августин, ја сам пре мислио да је то непотребно, али како (и њега су хтели да мартиризују, направили му клопку, али је Августинова група промашила пут и тако их Господ спасао) је ово велико зло, нема другог метода. Једног дана ће артемијевци и Вучићу да направе икону јер их није дирао. Ја бих пак послао ове артемијевце да се подружре са изисовцима. Што не оду њих да преобрате него проповедају "Христа" у православној земљи? Замисли, обратиш неколико талибанских првака! Онда имаш већ и војску да удариш на трули Запад. Не би ослободио само КиМ него и целу Европу! - Толико од новомученика у најави. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Далеко било ! Па да после дјеца у богословијама морају из патрологије да бубају шта си све написао и насликао. :bendoff: После увода у биографију које иде на два начина : Родио се у побожној породици или Родио се од оца незнабожца и мајке хришћанке.... Mилена КШ and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Тако треба! - Иначе ако ме Драги Бог не сокруши или неко мартиризује у међувремену (то да знате, када вам зилоти буду понављали, а кога то свеца имају екуменисти?, а ви да кажете: свештеномученика Аву Зорана Римског! :: )))) ) - даћу вам скраћено (синопсис једног Августиновог писма о донатистима у коме се захваљује Константину што је издао законе против ових. Каже Августин, ја сам пре мислио да је то непотребно, али како (и њега су хтели да мартиризују, направили му клопку, али је Августинова група промашила пут и тако их Господ спасао) је ово велико зло, нема другог метода. Једног дана ће артемијевци и Вучићу да направе икону јер их није дирао. Ја бих пак послао ове артемијевце да се подружре са изисовцима. Што не оду њих да преобрате него проповедају "Христа" у православној земљи? Замисли, обратиш неколико талибанских првака! Онда имаш већ и војску да удариш на трули Запад. Не би ослободио само КиМ него и целу Европу! - Толико од новомученика у најави. Opet i opet - Zoran o sebi. Dragi, Zorane Đuroviću, pa ima toliko lepih stvari na ovome svetu mimo nas samih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Opet i opet - Zoran o sebi. Dragi, Zorane Đuroviću, pa ima toliko lepih stvari na ovome svetu mimo nas samih. Ko nije za sebe - nije ni za drugog. Uostalo, sam Gospod je kao meru ljubavi prema drugima uzeo ljubav prema sebi. Ljubi bližnjega svojega kao samog sebe. Povrh svega, rigidno si shvatio avu i to ti zameram najviše a generalno si projavio ono što nas najviše kolje kao pravoslavce, nedostatak smisla za humor. Плутон, Благовесник, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Ево ме са свадбе. Поприлично сам попио пива али тек после 5 сати у поподневном часу, како не би саблазнио Хришћанске свастове. Бјеше у Сремчици један диван поп. Нећете ми веровати али бјеше млад и образован, са пуно љубави објасни овај чова, сврху брачне заједнице и лепоту узвишености једног тела двеју срца. Није му чак ни сметао мој син Лазар, који је јурио да нађе анђела са мачем, којег у нашој Цркви одмах примети и оде на чашицу разговора шта учинити са каканим чикама. Како их сећи сасећи и обезглавити. (Имам јак задатак, да будем стрпљив и сачекам, да му анђео то и објасни). После тога одосмо на пршуту у фину салицу која се зове Србија.... Све бејах лепо, но крене устајање сред мезе, Зачуди ме позив на: сада за тренутак угасите цигарете.... Да вам кажем, онај благи чова поп а може се десити и ава, рече у Цркви угасите мобилне телефоне. Прихватам. Али кад овај што мантију имаде а имена му не познадох, затражи између песме цеце величковић и ере ојданића да угасимо цигаре.... не видех до сада а на непознате команде не одговарам. Каже чова артемијевац, да Бог благослови овај хлеб и вино... сви стоје, "моле" се са њим, само моја жена муку мучи... Марко устај човече имаш ли ти неко поштовање... Рекох, немам срећо ја испоштовао све у Цркви. Људи гледају чуде се што барем "Христа" немам и не устајем на црну боју одоре, која на свештеничку личи.... И тако све знадемо, Артемијевац благослови скуп, после благословеног већ скупа, које му даде дивно чељаде из СПЦ, што мени заиста на Оца личи, који одслуужи Богу живоме, свету Тајну брака. Чова артемијевац испости своје учешће у скупу у темпираном времену у којем нико жив на овом свету не може искалкулисати, да је могуће у том временском интервалу напити се и наждерати се пршуте.... благослови он тако и скуп и брак и свој дар косовско метохијског "овца", јер један је бој на косову миломе. Оде чова а у мени туга остаде, што је ипак успео да подигне салу на ноге. Цигару нисам угасио, горео сам ионако од стида ко све мантију носи.... И кажете вама ава Зоран проблем? Zoran Đurović, RYLAH and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Ето, ја мало глуп па не контам: а шта је тражио тај "чова" на афтерпартију? Зван? Незван? Може неко појашњење? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Ето, ја мало глуп па не контам: а шта је тражио тај "чова" на афтерпартију? Зван? Незван? Може неко појашњење? Naravno da moze pojasnjenje. Svadba je bila od ljudi koji su sa KiM a cova iskoristi neznanje i naivnost, gde god moze. Tako dobismo dva razlicita blagoslova od Jedne Crkve i to za svaki slucaj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Opet i opet - Zoran o sebi. Dragi, Zorane Đuroviću, pa ima toliko lepih stvari na ovome svetu mimo nas samih. Naravno, da ima puno lepih stvari, evo kod mene, mimo mene samog, lepa "stvar" je o.Zoran. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Ја, опрезан неки народ...мада, за моје поимање, чудни неки свати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Да вам кажем, онај благи чова поп а може се десити и ава ) ) u našoj crkvi je svaki drugi vernik ava Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Ја, опрезан неки народ...мада, за моје поимање, чудни неки свати... Cudni ili ne cudni svatovi ali su oni delili sa artemijevim covama i dobro i zlo na Kosovu i Metohiji. Tako, da sada "stare veze" rade a narod, pojma nema sta se ustvari sa artemijem i desilo...... Bitno mi je, kako je cova iskoristio trenutak, blagosiljao skup usred kafane i otisao bestraga.... E sad... da ne vrtimo ringispil, kako i zasto i ko ne zna ustvari istinu o monahu artemiju.... Ako me razumes. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 ) ) u našoj crkvi je svaki drugi vernik ava Veliki su nam potencijali Monaska riza se sa tim pomiriti nece RYLAH and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 E sad... da ne vrtimo ringispil, kako i zasto i ko ne zna ustvari istinu o monahu artemiju.... Istina je samo jedna... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Istina je samo jedna... Rastopljen u ustima, aromi nikad kraja. Pa ako se slazes, da ponesemo mi to i u raj w.a.mozart and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука