Jump to content

Zašto religija nije istinita?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@janko:::::: да ли се тема "мстрбцја" дискутује са средњошколцима, током веронауке?

Код мене све може, само многи се стиде па не потежу питање а ја сам да потенцирам било би да сам блудник. Чешће после часа.

Дотакнемо се и абортуса, еутаназије...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Pa seksualna orijentacija nije izbor.

Samo sam hteo da kazem da homoseksualci nisu po defaultu uskraceni za ono cemu Hriscani teze, ako neki ima tu nameru, mislim. Mozda im je nesto tezi put samo...

Ништа тежи пут од тога да тешки алкохоличар апстинира од пића, патолошки лажов од лажи, клептоман од крађе, швалери од прељубе (сви су у Писму поменути у истој реченици), наркоман на морфијуму од дроге, ја од Поука...
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

одавно је показано да хомосекс није болест. ако новозаветна реченица осуђује хомосекс, онда би требало наћи ТУМАЧЕЊЕ које ће ту реченицу прилагодити модерној етици и медицини. није етично, није хришански ускраћивати право на љубав, и када је та љубав истополна.

Подели на овим сајтовима

Ништа тежи пут од тога да тешки алкохоличар апстинира од пића, патолошки лажов од лажи, клептоман од крађе, швалери од прељубе (сви су у Писму поменути у истој реченици), наркоман на морфијуму од дроге, ја од Поука...

KAd su gejevi u pitanju pravite najgora moguca poredjenja.

Alkoholicari, kleptomani, lazovi i svaleri se nisu takvi rodili a vecina tih prestupa se vrsi svesno i namerno (svelaraj, laganje)... Ovakvim poredjenjima zelis da homoseksalnost dovedes u istu ravan sa svesnim pretupima a to uopste nije lepo.

Najomiljenije poredjenje gejeva sa pedofilima takodje nema veze s mozgom, s obzirom da u homoseksualnom cinu ucestvuju strane koje  svesno ulaze u to i niko nikog ne povredjuje dok to nije slucaj sa pedofilijom.

Shvatite da kad poredite homoseksualnost sa pedofilijom, svaleracijom, alkoholizmom i slicno, vi ne uvecavate problem homoseksualnosti nego umanjujete ove druge prestupe i grehove...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa seksualna orijentacija nije izbor.

Samo sam hteo da kazem da homoseksualci nisu po defaultu uskraceni za ono cemu Hriscani teze, ako neki ima tu nameru, mislim. Mozda im je nesto tezi put samo...

Bas bih voleo da mi ti, kao neko ko je bio ateista jako dugo pa postao vernik, objasnis kako si dosao do zakljucka da je homoseksualnost greh.
  • Волим 1

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Bas bih voleo da mi ti, kao neko ko je bio ateista jako dugo pa postao vernik, objasnis kako si dosao do zakljucka da je homoseksualnost greh.

Ne mogu tacno da znam, mislim, nisam imao homoseksualni odnos, ali pretpostavljam. :)

Samo pazi, greh je po pravoslavlju 'pogresna upotreba nasih energija', a ne 'prekrsaj pravila'. Moze i heteroseksualni odnos u tom smislu biti greh, ako ne vodi dubljem povezivanju i sjedinjenju dve licnosti, nego je neka 'kres sema', to je isto promasaj (obrati paznju da nisam rekao 'prestup')... :)

Подели на овим сајтовима

Ne mogu tacno da znam, mislim, nisam imao homoseksualni odnos, ali pretpostavljam. :)

Samo pazi, greh je po pravoslavlju 'pogresna upotreba nasih energija', a ne 'prekrsaj pravila'. Moze i heteroseksualni odnos u tom smislu biti greh, ako ne vodi dubljem povezivanju i sjedinjenju dve licnosti, nego je neka 'kres sema', to je isto promasaj (obrati paznju da nisam rekao 'prestup')... :)

A pretpostavka je?

Inace, bas je zanimljivo kad mi objasnjavas ono sto sam ja tebi pre par godina. ;)

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...