Jump to content

Америка постоји 239 година, а у рату је провела 222 године

Препоручена порука

Zasto bi dete htelo da ga usvoji alkoholicar  i prostituka? A taj scenario je "teoloski" potpuno ispravan... Jos nigde nisam video da ste se "teoloski" pobunili protiv nasilja u porodici ili nasilja nad zenama... al zato gejevi vam smetaju ne moz da zivite od njih.

Homoeskualcima brani zakon da usvajaju decu. Bar te osnove moras da znas pre nego sto se upustis u diskusiju sa velikim cikama...

Сад си ме убедио да са здравим разумом на овом форуму ти ништа заједничко немаш. Претпостављам да је то последица страсти, како би на све могуће и немогуће начине ти ипак нас убедио да нас Црква прави будале и да Бог не постоји.

Ја теологију споменуо нисам, ти покушаваш да одговориш 6-ци људи одговарајући мени. Не а? Не знам како се то стање зове.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Сад си ме убедио да са здравим разумом на овом форуму ти ништа заједничко немаш. Претпостављам да је то последица страсти, како би на све могуће и немогуће начине ти ипак нас убедио да нас Црква прави будале и да Бог не постоји.

Ја теологију споменуо нисам, ти покушаваш да одговориш 6-ци људи одговарајући мени. Не а? Не знам како се то стање зове.

Kakav si to hriscanin kad ti ja najveca satisfakcija da me izvredjas na skoro svako mpostu? I ja sad treba da poakzem klincu forum i da mu kazem, "vidis sine hriscanstvo... to ti je jedna ljubav medju ljudima, jedna smirenost i odnos sa bogom i postovanje"

Samo bi me pogledao i reko bi mi da sam se oprostio od razuma... isto ko ti sto volis da mi pricas desetak puta dnevno :*

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@@cloudking,

Pitanje prirode ne tiče se samo religioznih. Niti se tiče samo nauke.

Ne tice se mene  i ne tice se mnogih ljudi koji ne zele da ih se tice a vi ste zapeli da nam svima to utuvute u glavu... a isto vremem nam pevate neke mantre  o slobodi coveka i nedostatku prisile. Citavo hriscanstvo je jedna prisila nad pojedincem...

Подели на овим сајтовима

Ако могу да искористим кратко осврт на правац који је добила тема..

Ако би могао можда неко, да ми каже шта је природа? Да ли природу можеш преварити?

Ок, истополни бракови у грађанској држави нек постоје. Није проблем наравно, ионако је мало непријатно завиривати у било чије кревете. Забраном не постижеш ништа.

Међутим овде имам, барем ја у глави један проблем без одговора.... Ако је дете природно могуће добити само спајањем мушкарцаа и жене, одакле онда потреба хомосексуалцима да усвајају децу? Зар није природно, да они не могу имати децу, као продукт те њихове љубави?

Heteroseksualni parovi koji usvajaju decu su uglavnom parovi koji ne mogu prirodno dobiti svoju decu... tako da bi taj kriterijum (da li mogu prirodno da dobiju decu) sprečio skoro sva usvajanja.

Сећам се ја још једног примера, који није баш исти као облаков, ради се најме о двојици хомосексуалаца, који су усвојили, (нисам сигуран, мислим да је дете било из русије) дечака, који им је служио искључиво за сексуално злоставаљање.

Evo ti neki primeri za zlostavljanje usvojene dece... ima raznih zlostavljača... i homoseksualnih i heteroseksualnih:

http://poundpuplegacy.org/node/20817

Uzmi u obzir da se dešava nekad i zlostavljanje unutar domova za nezbrinutu decu, od strane drugih štićenika.

Како одредити и знати да ће усвојено дете бити срећно ако га усвоје истополни родитељи?

To je izuzetno teško... uzmi u obzir da su kod nas provere prilično rigorozne... ali naravno da socijalni radnici koji se time bave mogu da pogreše u svojoj proceni... i pored toga i mogućnosti greške... mislim da dete svakako ima veće šanse da bude srećno u nekoj porodici (pa i sa istopolnim roditeljima) nego u domu.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Evo ti neki primeri za zlostavljanje usvojene dece... ima raznih zlostavljača... i homoseksualnih i heteroseksualnih:   http://poundpuplegacy.org/node/20817  Uzmi u obzir da se dešava nekad i zlostavljanje unutar domova za nezbrinutu decu, od strane drugih štićenika.

Hvala ti na dobronamernoj diskusiji, sa dosta argumenata na osnovu kojeg formiras svoje misljenje.

Ja svoj primer, nisam navodio kao obrazac, vec upravo zato sto slika nije samo crno bela i bila je jednostavna reakcija na oblakov primer, diskusije radi. Jer oblak za razliku od tebe govori o sansama 1000 prema jedan. Pri tom tvrdi da takvi primeri ne postoje.

Heteroseksualni parovi koji usvajaju decu su uglavnom parovi koji ne mogu prirodno dobiti svoju decu... tako da bi taj kriterijum (da li mogu prirodno da dobiju decu) sprečio skoro sva usvajanja.

Ja sam govorio o tome, da homoseksualni partner, moze da ima svoju decu. Cemu usvajanje onda? Osim ako je naravno iz ljubavi i hoce da postanu hraniteljske porodice sa vise dece.

Подели на овим сајтовима

Niko tebi ne brani da se dobro uklopiš u poslednja vremena.

Nemam ja sta da se uklapam u poslednja vremena, ja zivim u poslednjim vremenima... veci problem su neki koji zive u srednjem veku i dan danas... 

Подели на овим сајтовима

Kakav si to hriscanin kad ti ja najveca satisfakcija da me izvredjas na skoro svako mpostu? I ja sad treba da poakzem klincu forum i da mu kazem, "vidis sine hriscanstvo... to ti je jedna ljubav medju ljudima, jedna smirenost i odnos sa bogom i postovanje"

Samo bi me pogledao i reko bi mi da sam se oprostio od razuma... isto ko ti sto volis da mi pricas desetak puta dnevno :*

Шта те сине увредило овде у мом посту? То што ти овде показујеш револт према здравој памети? Или те је увредила чињеница да искористиш сваку прилику, да нам кажеш како нас Црква прави будалама већ 2000 година? 

Одговараш лично мени на постове других људи као да сам их ја писао и трпаш логику у вртешку, са јасним циљем своје победе као резултат полемике.

Па ти толико волиш своју победу у било чему, да кад је нико не види, ти си је измислиш и искрено се обрадујеш. Браво бреј.

Сачекај да дете напуни 3 године, па му покажи форум и прочитај, видеће да те нико не вређа. И зашто си опет кренуо у личну расправу, кад сам те ја споменуо само у оном делу где сам узео пример из твог поста и ни реч нисам рекао теби, но сам само указивао другима да постоје и другачији примери. 

Ако није проблем, да се сада договоримо, да се обраћамо један другоме ако постоји могућност да пређе у лично препуцавање, само онда кад те директно споменем или прокоментаришем твоју мисао а не видео као пример.

То би мени пуно помогло а тебе би престало да "саблажњава" какви су Хришћани у суштини.

Подели на овим сајтовима

"ptice odgajane u kavezu misle da je letenje bolest"

Птица у кавезу доиста може да рашири крила али не и да полети.

Птица је могла сама да уђе у кафеѕ , код тебе јој је лишена слобода и сигурно не зна шта је болес...

Подели на овим сајтовима

Птица у кавезу доиста може да рашири крила али не и да полети.

Птица је могла сама да уђе у кафеѕ , код тебе јој је лишена слобода и сигурно не зна шта је болес...

Metafora druze... pogledaj na wikipediji sta znaci.

Ovde je ptica simbol zatvorenog i skucenog uma... takav um nije kadar da vidi dalje od svog kaveza a cesto je arogantan u svom neznanju...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...