RYLAH Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 @@Млађони, Опасно се приближаваш контроли постова. Твоја и Баронова препуцавања не санкционишем, јер тако комуницирате, али не можеш тако да комуницираш са другим саговорницима. Немој после да буде да је неправда, суздржавај се или идеш на контролу постова, досадило ми је више да јурцам по темама и едитујем твоја вређања. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 @@Млађони, Опасно се приближаваш контроли постова. A sto me to ne cudi? Немој после да буде да је опет неправда, суздржавај се или идеш на контролу постова, досадило ми је више да јурцам по темама и едитујем твоја вређања. Nemoj slucajno da se ne pretrgnes... slushaj rylane.. ti si kod mene izgubio svaki kredibilitet kad si iskulirao njih 10 koji su MENE VREDJALi.. i pricao mi da NEMAM PRAVO DA SE ZALIM, fokusirao si se na moje uvrede pord toga sto su ONI MENE PRVOG JAHALI KAO MLADOG MAJMUNA, A JA SE BRANIO. Uz to da ne pricam da su me nazivali USTASOM, NAPDACEM SRBIJE, NATASOM KANDIC.. a ti znash KAKVE SVE BUDALE CITAJU OVAJ FORUM... TO JE DIKRETNO MOGLO DA UGROZI MJU BEZBEDNOST. Ne znam da li nisi imao mozga to da skapiras, ili sta je u pitanju.....ali kada si to iskulirao pokasao si da nemas nikakvog interesa.... za moju dobrobit. Pokazao si da nemas osecaja za pravdu, tvoje kritike i nisanjenje smatram izrazito subjektivnim, malicioznim i usmerenim. Dakle, da mi to kze neki drugi moderator.. verovatno bih porazmislio.....ovako ti me ne znimas ich. Dakle ne moras vise nista da me upozoravas.. i da me smaras.. radi sta 'oces... znam da imasa maliciozne ciljeve. Ja ne mogu da se prepucavam sa nekim, i da dolzi baron da me kljuca, sto dozvoljavate ceo zivot.. i da ocekujes od mene da ja budem taj koji treba da trpi sve i da se kontrolise... Kad sam savio Banovao me Rylan ja sam znao da ces da me pikiras.... Ako mislis da je to bilo slucajno, grdno se varas... ali sam se iskreno nadao da sam pogresio.. medjutim potvrido si moju predikciju da sam ti glavni trn u oku... p.s. Ja nikog ne vredjam. Ja mu pricam kako jeste. Milan Nikolic lupeta gluposti kao maksim po diviziji, i jeste intelektualno licemeran. To sto ti ne znasa da razlikujes uvredu, i malo ostriju kritiku stava.... to je tvoj debili problem. Ako neces da PEGLAM MILANA NIKOLICA i ostale sa KOJIM DISKUTUJEM.. spreci to DA SE DRUGI UBACAJU DA VREDJAJU MENE... pa onda ja necu nikog.... ovako nemam ni ja zivce od celika... Oces li ja da krenem da JASEM kao sto mene baron jase.. kukao bi posle 10 dana bi me banovao.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Nemoj slucajno da se ne pretrgnes... slushaj rylane.. ti si kod mene izgubio svaki kredibilitet kad si iskulirao njih 10 koji su MENE VREDJALi.. i pricao mi da NEMAM PRAVO DA SE ZALIM. Pokazao si da nemas osecaja za pravdu, tvoje kritike i nisanjenje smatram izrazito subjektivnim, malicioznim i usmerenim. Dakle, da mi to kze neki drugi moderator.. verovatno bih porazmislio.....ovako ti me ne znimas ich. Dakle ne moras vise nista da me upozoravas.. i dame smaras.. radi sta 'oces... znam da imasa maliciozne ciljeve. Не интересује ме како ме доживљаваш, немам ништа лично против тебе или за тебе, али гледам како се понашаш према саговорницима. Дакле, твоја и Баронова препуцавања не гелдам и не интересују ме, не кажњава се за то ни он ни ти, јер имате специфичан однос, али ако би да разговараш без модерације било које врсте, пази како се односиш према осталим саговорницима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Dobro de smirite se sta se svadjate bez veze. Mladjo ako te jase Baron, iskuliras ga, ne odgovoris mu na post, ispalis ga ili napises nesto ironicno, duhovito ako vec ne zna drugacije. Barone ako jases Mladju, nemoj da ga jases. Ruzno je i krajnje nehriscanski nekoga prozivati da je ovakav-onakav, da je ustasa, amerofil, natovac i slicno. Razmislite malo o tome da nije ovo Krstarica ili sta ti znam koji forum da mozete da pisete sta hocete. Sto se mene, ja bih vam pustio da se pokoljete u internet diskusiji, sloboda pisanja je kod mene neogranicena, nego ovako malo za ugled foruma ruzno, a sto je najgore banovace vas pa onda osta forum bez interesantnih clanova. Mene to najvise pogadja, ono nedostajacete mi smrc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Млађони доби контролу постова, умољава се Барон да сам себе банује. Недостајаће ми ваша кавга у току овог поста, некако су сви мирни и преподобни вашим сам се постовима највише радовао... Аурор, Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Dobro de smirite se sta se svadjate bez veze. Mladjo ako te jase Baron, iskuliras ga, ne odgovoris mu na post, ispalis ga ili napises nesto ironicno, duhovito ako vec ne zna drugacije. Barone ako jases Mladju, nemoj da ga jases. Ruzno je i krajnje nehriscanski nekoga prozivati da je ovakav-onakav, da je ustasa, amerofil, natovac i slicno. mani me molim te... rile smo traazi nesto da me proziva... na onoj temi gde je nasao mene da upozorava taj koji nema nista licno, su mi pisal ida sam ustasa, srbomrzac.. i to ne samo baron nego njih 3-4 ... i rilan u toj celoj rulju.. nalazi mene da ukorava.. nit sam prvi vredjao nit sta... I posle ja trebaa da se ponasam normalno... postalo je uvreda kadaa kazes nekom da pise gluposti.. to nikad nije bilo uvreda.. nego eto opet, riletu se svidja da moze to da mi zameri kao uvredu... Iskreno boli me uvo.. uopste neu da druzim sa takvom ekipom... jer ni taj isti rile koji mi to zamera.. nije nista bolji od mene.... kad se setim kakve je glupost on pisao grizliju pa mu niko nije zamerio... te idi uci istoriju, te idi citaj knjige te ovo te ono... A ja kad kazem Nikolicu da laprdaa... a laprda... i prosipa homofobiju (a prosipa) to je shatro neko vredjanje i losa diskusija... Covek umotava homofobiju u plast pravoslavlja.. i ja satro vredjam..... Vredja mene svaki takav idiotluk koji me je u proslom vremenu odbacio od crkve, i dan danas odbaca gomilu njih. Ovaj forum treba da ima misionarsku misiju, a ne diskriminatorsku.... "ko se venca u gej braku ide u pakao" SUper nacin da priblizite homoseksualce crkve... Izem vam "logiku" mene stavljate na odobravanje..... Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 to se mene, ja bih vam pustio da se pokoljete u internet diskusiji, sloboda pisanja je kod mene neogranicena, nego ovako malo za ugled foruma ruzno, a sto je najgore banovace vas pa onda osta forum bez interesantnih clanova. a za ugled foruma je lepo da neko slobodno pise kako "ide u pakao onaj ko udje u gej gradjanski brak" .. to je inace bajno za ugled foruma... ima prosto da privuce gomilu homoseksualca u crkvu..... ima ljudi da trce... misionarstvo parexelance.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 @@verum est in beer, Volim_Sina_Bozjeg, verum est in beer and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 @@Млађони, Problem je što s tvojim stavom podsećaš na artemijevce. Ako bismo zagrebali u tvoju ,,pobožnost'', ko zna kakvo zastranjenje bi se našlo. Da homoseksualci imaju odgovornost za taj greh i da svaki bludnik srlja u propast pripada dogmatskom verovanju, jer to navodi prvonačalna dogma Jevanđelje. Ako ti je stalo do teološkog tumačenje - a ne samo moralističkog - zašto je seksualnost po sebi toliko kritična (ne nečista, nego govorimo o zloupotrebi), možemo razgovarati kao ljudi. Ponoviću ti, da nešto nije u redu s vernikom primeti se kada vernik odbija teološki argument u smislu da ne želi da ga čuje. U to spada i izrugivanje i ostalo. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Da, ali ne prica o homoseksualnom odnosu i ponasanju nego o 'gradjanskoj uniji' gejeva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ovaj forum treba da ima misionarsku misiju, a ne diskriminatorsku.... "ko se venca u gej braku ide u pakao" SUper nacin da priblizite homoseksualce crkve... У чему је проблем? Или не знате да неправедници неће наслиједити Царства Божијега? Не варајте се: ни блудници, ни идолопоклоници, ни прељубници, ни рукоблудници, ни мужеложници.1. Коринћанима 6,9 Ваљда је наша дужност да им говоримо истину. Како ће се покајати ако не знају да греше? Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 @@Млађони, Ako bismo zagrebali u tvoju ,,pobožnost'', ko zna kakvo zastranjenje bi se našlo. I ovo nije uvreda? Normalno, Ryleta boli uvce za ovo... sto bi iko reagovao ovako nesot Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 У чему је проблем? Ваљда је наша дужност да им говоримо истину. Како ће се покајати ако не знају да греше? Ali stvar je sto one izjave i frka oko parade ne bivaju iz ljubavi i brige za njihovu dusu, nego sto se ne podnose gejevi... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 У чему је проблем? Ваљда је наша дужност да им говоримо истину. Како ће се покајати ако не знају да греше? Jedno je reci - znash po hriscanstvu ti si gresan. Drugo je uradiit - posto sm ja hriscanin i verujem da si gresan ja cu se potruditi da tebi drzava ne da da budes u gradjansko-bracnoj zajednici. U provm nema nista pogres, a drugo je bolesno razmisljanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 @@Млађони, Problem je što s tvojim stavom podsećaš na artemijevce. Ako bismo zagrebali u tvoju ,,pobožnost'', ko zna kakvo zastranjenje bi se našlo. Da homoseksualci imaju odgovornost za taj greh i da svaki bludnik srlja u propast pripada dogmatskom verovanju, jer to navodi prvonačalna dogma Jevanđelje. Ako ti je stalo do teološkog tumačenje - a ne samo moralističkog - zašto je seksualnost po sebi toliko kritična (ne nečista, nego govorimo o zloupotrebi), možemo razgovarati kao ljudi. Ponoviću ti, da nešto nije u redu s vernikom primeti se kada vernik odbija teološki argument u smislu da ne želi da ga čuje. U to spada i izrugivanje i ostalo. E prodaj drugom te fore. Lepo sam ti rekao da pricamo o gradjanskoj instituciji, i nacrtao sam ti. To sto si ti covek nasilnik i umnobolnik pa imas potrebu da zabranis nesto sto nije "hrisanski" i da ti je to glavni razlog i opravdanje - tu lezi tvoja umnobolnost. Tebi treba profesionalna strucna pomoc. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука