Jump to content

Америка постоји 239 година, а у рату је провела 222 године

Препоручена порука

Moja ideja preuzeta od sv.Nikolaja Žičkog i Dostojevskog o ,,komunizmu svetih'' i ,,hrišćanskom socijalizmu'' nije neka vrsta državne represije i otimačine. To sam već objasnio upravo tebi ali opet provociraš.

Verovatno ima nečeg u tome što sam spomenuo kako neki hrišćani smatraju da su prvi hrišćani bili kao pećinski ljudi. Strast prema ''modernizmu društva'' može zastraniti.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Пре свега фолирање није хришћански...

Фолирање "мале групе на власти у вашингтону" или велике гласачке машинерије људи "који гледају своје послове и не знају за кога гласају а у суштини није ни важно" ?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ајмо заједно, можда нађемо нафту. :)

Их бре,вама америма никад доста нафте...чик је потражите у Сибиру  :bleh:

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

И ја мислим. Само то да решимо, и прелазимо на виши ступањ цивилизације, по Кардаш(ијан)овој скали. :)

Подели на овим сајтовима

Kad bi to bio glavni problem, ovaj svet bi bio mnooogo lepše mesto za život.

Подели на овим сајтовима

Ја нисам Амер, ја сам Мексиканац. :)

Ма дај,и сињорита и ти,завршићете тамо где сте се и упознали... :0205_whistling:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Само то да решимо, и прелазимо на виши ступањ цивилизације, по Кардаш(ијан)овој скали. :)

Najbolje je ništa ne rešavati. Još hrišćani da budu primer toga.

Pozivajući se na hrišćanstvo - raznim zakletvama i biblijama - SAD dostižu vrhunac licemerja. Međutim, nije SAD apsolutni krivac, jer u srži čovečanstva tinja sva grehovnost.

Niko ne traži od SAD da budu prečisti. Problem nastaje kada se hrišćani srode sa takvim društvom. Dolazimo do toga da nema više ni h od hrišćana, kao što je slučaj sa istaknutim anglikancima.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ма дај,и сињорита и ти,завршићете тамо где сте се и упознали... :0205_whistling:

Тешко...

Осим ако ми Гризли не да посо, али за њега нећу да радим, он је суров газда.  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...