cloudking Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Ако није проблем, да се сада договоримо, да се обраћамо један другоме ако постоји могућност да пређе у лично препуцавање, само онда кад те директно споменем или прокоментаришем твоју мисао а не видео као пример. Daj ne foliraj se... u poslednjih par meseci ti postalo opsesija da na moja normalna pitanja dajes nenormalne odgovore koje se ticu samo moje licnosti. NIkada nisi bio u stanju da adresiras konkretan problem o kome se govori al si se ato izpraksirao kako da mi najlakse objasnis da sam udaljen od razuma, da sam ovakav ili onakav... i slicne infnatilni opisi moje licnosti. Sad si odjednom resio (?!) da se pravis Tosa pa kao "ju, necemo na licnoj bazi"... Smesan si do bola i nazad... Drugi bar imaju hrabrosti da stanu iza onog sto govore... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Osobe sa homoseksualnom sklonošću su dobrodošle u Crkvu. Tu imaju mogućnost preobraženja, pod uslovom da svoju sklonost ne propagiraju, ne upražnjavaju i da se za to bore kroz pokajanje. ) e slatko me nasmeja.... I na kraju.. ko si ti da odredis ko je dobrodoso u crkvi a ko nije? Previse si sebi dao na znacaju dalj ... heteroseksualci koji uprznjvaju bludnicki neobvezni seks su dobrodosli u crkvi smo ako ne upraznjavajau to? pa onda bi caare crkve bile prazne..... kada bi se takvi glupi uslovi postavljali.. Seti se price o monahu alkoholicarau..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Nemam ja sta da se uklapam u poslednja vremena, ja zivim u poslednjim vremenima... veci problem su neki koji zive u srednjem veku i dan danas... Nije srednji vek uskratiti instituciju braka (i usvajanje dece) gej parovima. Treba da razgovaramo o ,,prirodi'' jer ne možeš reći da je sve dozvoljeno jer nije srednji vek. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Nije srednji vek uskratiti instituciju braka (i usvajanje dece) gej parovima. Upravo to jeste. Treba da razgovaramo o ,,prirodi'' Pa dobro ako vec hoces priroda kaze da je homoseksualnost primecena i zabelezena u prirodi nebrojeno puta. Na koju se ti "prirodu" pozivas kad oces da branis ljudima da se vencavaju i usvajaju decu? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior jer ne možeš reći da je sve dozvoljeno jer nije srednji vek. Ne mogu. Ali mogu reci da bas zato sto nije srednji vek ljudi mogu sami sebi da odrede sta je dozvoljeno a sta ne... odavno smo prosli ono vreme kad je crkva morala da nam pise uputstva za upotrebu zivota.. A teoloske argumente svaki vernik treba sam da neguje a ne da ih trpa svima zavrat.... Tvoja vera brani homoseksualnost? ok, nemoj da budes homoseksualac... eto tolko je prosto. Tvoja vera kaze da je seks sa istom pollom greh? Ok nemoj da ga upraznjavas. Tvoja vera kaze da je greh raditi nedeljom, udati se a da nisi nevin, brijati se... ups cekaj... za te stvari to ne vazi... te stvari nisu "tolko strasne"...? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 @@Млађони, Crkva prima svakoga kroz pokajanje. Način kako Crkva prihvata ljude sa homoseksualnom sklonošću objasnio je nedavno papa Rimski. Mislim da sve Crkve treba tako da misle. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 @@Млађони, Crkva prima svakoga kroz pokajanje. Način kako Crkva prihvata ljude sa homoseksualnom sklonošću objasnio je nedavno papa Rimski. Mislim da sve Crkve treba tako da misle. Ti si rekao nesto sasvim drugo. Nisi rekao dobrodosli su ako su spremni da se kaju, vec ako vise ne upraznjavaju itd.. kajanje je proces.. promena je proces.. u crkvi mnogi nismo cisti, cesto pdamo u raznorazne grehove - zato postoji ispoved. Kako mi heteroseksualci tko i homoseksualci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 @@cloudking, Konkretno gej parovi ne mogu biti u braku i usvajati decu. Kao što ti ne možeš imati ženu brata svoga. Naravno da možeš insistirati na svojoj slobodi kakvu je na primer Irod želeo. Međutim, Crkva ukazuje na to šta nije moralno. Mislim da ipak ne možemo poistovetiti SAD i Srbiju. Tu slobodu na koju SAD žele sve da prinude, ne mogu da prihvate narodi sa određenom tradicijom kojoj je mnogo toga što se želi dozvoliti u suprotnosti. Sloboda je više zloupotrebljena od strane SAD, što se vidi po primerima dvostrukih standarda, pošto su im saveznici neko kao što je Arabija. Zašto se drugima nameće primena nekih sloboda koje su u sukobu sa tradicijom? Srbija sada proživljava jednu agresiju. Možeš je primetiti po sebi. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Nisi rekao dobrodosli su ako su spremni da se kaju, vec ako vise ne upraznjavaju itd.. kajanje je proces.. promena je proces.. u crkvi mnogi nismo cisti, cesto pdamo u raznorazne grehove - zato postoji ispoved. Kako mi heteroseksualci tko i homoseksualci. Zato sam i rekao da se za to treba boriti kroz pokajanje. Podrazumeva sa da svi možemo pasti. Zato propaganda ''gej prava'' jeste sukob sa Crkvom. Kao što je Irod uzevši bratovljevu ženu bio u sukobu sa Krstiteljem. Jednostavno, ne može to tako, a ti ipak možeš iz prkosa i samovolje. Crkva je ipak dužna da ukaže na posledice, a iz svoje zajednice može udaljiti one koji insistiraju na nečem suprotnom. nana је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Zato propaganda ''gej prava'' jeste sukob sa Crkvom. Kao što je Irod uzevši bratovljevu ženu bio u sukobu sa Krstiteljem. Nije sukob sa crkvom jer se ne odnosi na crkvene ljude.... vec na necrkvene. Ne borimo se za gej prava u crkvi.. Odvoj vec jednom crkvu i pozitivno drzavno pravo u svojoj glavi. Ko je necrkven sto se mene tie moze da ima koja prava hoe, sve dok ne OZBILJNO UGROZAVA drugog coveka po nekim OBJEKTIVNIM (sekularnim) kriterijumima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Zato sam i rekao da se za to treba boriti kroz pokajanje. Podrazumeva sa da svi možemo pasti. Zato propaganda ''gej prava'' jeste sukob sa Crkvom. Kao što je Irod uzevši bratovljevu ženu bio u sukobu sa Krstiteljem. Jednostavno, ne može to tako, a ti ipak možeš iz prkosa i samovolje. Crkva je ipak dužna da ukaže na posledice, a iz svoje zajednice može udaljiti one koji insistiraju na nečem suprotnom. A planirate li u skorije vreme da zabranite splavove na dunavu? Nesto nisam primetio inicijativu za taj postuak... Da li cemo videti temem na forumu po kojima se curama splavarkama zabranjuje ulaz u crkvu dok se ne pokaju? Do tad, ovo sto se desava sa gejevima je CISTO licemerje... koje izvor nalazi u homoseskualnosti ali u na drugom kraju spektra- kod onih koji je se tolko gnusaju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Konkretno gej parovi ne mogu biti u braku i usvajati decu. Kao što ti ne možeš imati ženu brata svoga. Zanimljivo da si homoseksualnost u poredio sa primerom koji postoji u crkvi. Moj komsija se razveo i ozenio sestru svoje zene... oba braka vencana u crkvi- bez problema. I ajd sad... ko ovde ne zna sta prica i radi? Crkva ili MIlan NIkolic? Naravno da možeš insistirati na svojoj slobodi kakvu je na primer Irod želeo. Međutim, Crkva ukazuje na to šta nije moralno. To je pravo koje crkva ima i koje meni ne smeta, moze crkva da "ukazuje" sta god zeli sasvim slobodno... Crkva to i radi, ali vernici i svestenstvo rade nesto sasvim drugo- zabranjuju i proklinju... niko tu nista ne "ukazuje" a kao sto rekoh u prethodnom postu, zasto "ukazuje" samo na seksualni moral? Zar je to jedini moral kojim je crkva toliko opterecena? Zasto ne ukazuje na moral u drustvu u umerenosi, u jelu i picu, u provodu u narkomaniji... gde su prosipanja mudrosti o stetnosti splavova i diskoteka? Da se manje bavi gejevima crkva bi mozda cak i uspela da shvati u kakvom se trenuno cabru nalazi a ovo sa gejevima je bezanje od problema i pomeranje agresije iz nemogucnosti da se uhvati u kostac sa pravim problemima... Mislim da ipak ne možemo poistovetiti SAD i Srbiju. Tu slobodu na koju SAD žele sve da prinude, ne mogu da prihvate narodi sa određenom tradicijom kojoj je mnogo toga što se želi dozvoliti u suprotnosti. Ja nisam poredio SAD i srbiju... Tu slobodu na koju SAD žele sve da prinude P ovo j strasno!!! NEko te prisiljava na slobodu? Pa to je djavolski posao... Dok USA prisiljava na slobodu, vernici prisiljavaju na jednoumlje i mrznju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 @@Млађони, Не можеш подржати геј права (брак и усвајање деце) и бити члан Цркве. Мислим можеш али које Цркве. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 @@Млађони, Не можеш подржати геј права (брак и усвајање деце) и бити члан Цркве. Мислим можеш али које Цркве. А ти си меритум који ће да одреди? Није рекао брак у Цркви, него грађанска унија нека... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Bitno je da hrišćanin kao član Crkve ne odobrava gej brak i njihovo usvajanje dece. Ne možeš se zalagati za kontradiktornosti osim u krajnjem licemerju. Hrišćanin ne doprinosi većini koja bi odlučila suprotno crkvenom stavu. Društvo koje je hrišćanski samosvesno i većinsko ne treba povlađivati spoljašnjim uticajima. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Metafora druze... pogledaj na wikipediji sta znaci. Ovde je ptica simbol zatvorenog i skucenog uma... takav um nije kadar da vidi dalje od svog kaveza a cesto je arogantan u svom neznanju... Такав ум којег ти наводиш је затвореник бреј. и то од рођења. Си ти заборавио шта си написао? Човек ако убудуће може са мање патетике не би било лоше. Чуј ти си ту нека жртва.... Не мораш даље погледај ову тему па ћеш видети да си ти први почео да улазиш у личне расправе етикетирања и остала непотребна стања. Нисам тебе опште споменуо, споменуо сам видео који си ти поставио а твоје име искористио само, да би други видели о чему причам. Дакле? Просто ми те жао кад прочитам, колико си ти овде угрожен. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука