Jump to content

Америка постоји 239 година, а у рату је провела 222 године

Препоручена порука

Природа таквих односа јесте немогућност добијања потпомста. Шта је сад природа и што се сви позивамо на њу?

Zbog ovoga Crkva treba da se umeša u ta pitanja. Treba argumentovati taj stav da gej brak ne može biti prihvaćen niti da takvi parovi usvajaju decu.

Crkva treba da reaguje unutar sebe i u domenu koliko može uticati. Društvo treba biti upoznato sa određenim principima i posledicama kada je reč o prirodi.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

То му оно дође, да ти имаш права на свој пример а ја немам?   Не би било лоше да наведеш пример, где је по закону брачни пар хетеросексуалаца, усвојио дете, само зато да се изживљава на њему.   Ако можемо можда мало и математички, ти нам онда дугујеш хиљаду примера. Ћеш моћи, мислим ако ти није фрка, да си одузмеш неки минут времена, као што сам си га и ја одузео.

Problem je samo u tome sto j tvoj primer izmisljen... bajka... prikaska... "sta je babi milo"... nista vise..

A ako bas oces da se gadjamo primerima, eto kreni prvo ti, ti si prvi poceo a ja cu da te pratim u stopu...

И ја се чудим већ месецима. 

Ispravka... cudite se vec 2000 godina... i svraka bi do sad ukapirala a vi cete da se cudite i narednih 2000 godina... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Zbog ovoga Crkva treba da se umeša u ta pitanja. Treba argumentovati taj stav da gej brak ne može biti prihvaćen niti da takvi parovi usvajaju decu.

Ne moze jer kao prvo neume da da odgovor na pitanje "Zasto?"

Zasto da homoseksualci ne usvajaju decu? Odgovor "tako pise u Bibliji" je neozbiljan i nece vam puno dobroga doneti... cudi me kako to ne kapirate....  

Подели на овим сајтовима

Osoba sa homoseksualnom sklonošću može svoje starateljske potrebe prema deci ostvariti u određenim slučajevima osim u instituciji (gej) braka.

Isto pitanje- Zasto? 

Подели на овим сајтовима

Problem je samo u tome sto j tvoj primer izmisljen... bajka... prikaska... "sta je babi milo"... nista vise..   A ako bas oces da se gadjamo primerima, eto kreni prvo ti, ti si prvi poceo a ja cu da te pratim u stopu..

Човек, не називај ме лажовчином!

У суштини све што напишеш, осим онога што зна и дете од 7 година и није за коментар. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Zasto da homoseksualci ne usvajaju decu? Odgovor "tako pise u Bibliji" je neozbiljan i nece vam puno dobroga doneti... cudi me kako to ne kapirate....

Зашто би дете хтело, да га усвоје два мушкарца? Ко то брани хомосексуалцима да имају своју децу? 

Подели на овим сајтовима

@@cloudking,

Niko tebi ne brani da se dobro uklopiš u poslednja vremena. :)

Za razgovor o razlozima moralnih principa potrebno je nešto više od ateističkog podbadanja. Ako bi iskreno pristupio razgovoru mogao bi da čuješ teološka objašnjenja.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Човек, не називај ме лажовчином!

NIsam ja ni rekao da ti lazes, ja iskreno verujem da ti verujes da je to tacno. Nisi ti kriv sto je to izmisljotina...

Link koji si postavio ne sadrzi kredibilne izvore, ne znam st si hteo time da dokazes ali ovo o cemu pricamo nisi ni okrznuo... 

Подели на овим сајтовима

Значи Амери ратују због педера...

Нисам ја скренуо ван колосека теме, оградио сам се и указао на ципирипи рекламу у новинама блиц.

Али облак је невероватно вешт, да нам скрене пажњу (па и теби) да се чудимо већ 2000 година.

Невероватно је и то, да му је толеранција нула, јер на један његов пример ја сам такође поставио један, за којег је како сам каже спреман да постави 1000.

И тако свака тема иде у правцу странпутице и обично се завршава тако што нам облак исцитира неке талибане православце уз обавезан сарказам, како би Црква испала ѕлочиначка организација, чији је циљ да забудали људе што дуже може, јер ових 2000 година, по њему још нема крај.

Одмах после мог скраћеног офф поста, дао сам и мишљење, како Америка више нема амерички сан, већ има једну озбиљну и милитантну идеологију,коју жели да рашири као паукову мрежу по васцелој васиони. Зато су ваљда и правили те свемирске ракете.

Но пошто још човечанство није налетело на савршено државно уређење, постаје сасвим свеједно да ли писао о америци, русији или србији наравно.....

(ако сам јасан у добронамерности)

Подели на овим сајтовима

Зашто би дете хтело, да га усвоје два мушкарца? Ко то брани хомосексуалцима да имају своју децу? 

Zasto bi dete htelo da ga usvoji alkoholicar  i prostituka? A taj scenario je "teoloski" potpuno ispravan... Jos nigde nisam video da ste se "teoloski" pobunili protiv nasilja u porodici ili nasilja nad zenama... al zato gejevi vam smetaju ne moz da zivite od njih.

Homoeskualcima brani zakon da usvajaju decu. Bar te osnove moras da znas pre nego sto se upustis u diskusiju sa velikim cikama...

Подели на овим сајтовима

@@cloudking,

Niko tebi ne brani da se dobro uklopiš u poslednja vremena. :)

Za razgovor o razlozima moralnih principa potrebno je nešto više od ateističkog podbadanja. Ako bi iskreno pristupio razgovoru mogao bi da čuješ teološka objašnjenja.

Zasto bi dva homoseksualca budisticke veroispovesti ili ateista zanimalo teolosko hriscansko stanoviste?

Osim toga, postoji zilion teoloski zabranjenih stvari koj se nedvosmisleno nalaze u vasim svetim knjigama al one vas ni najmanje ne zanimaju? Zasto niste jednako revnosti ka kamenovanju devojka koje udju u brak a nisu nevine? I to lepo pise u svetom pismu...

Ja to zovem licemerjem.

E sad, zasto tolika fascinacija homoseksualnoscu u redovima vernika? sto se mene tice moze da se objasni samo time sto se "slicno slicnom raduje". homofobi su pederi koji nemaju mehanizam da se izbore sa svojom homoseksualnoscu a to sto im religija jasno govori kolko je to zlo im nikako ne pomaze i onda se ljudi nadju izgubljeni i presotaje im ili da otvaraju pederske lobanje po ulicama ili da besomucno otvaraju pederske teme po pravoslvanim forumima...

Ja najsikrenije verujem za svakog pojedinacnog ucesnika u ovoj temi koji se jasno zalaze za zabranu ili nasilnu promenu homoseksaulaca da je  i sam  u najmanju ruku zbunjeni biseksualac. Sta da radim to je moj utisak kojem ne mogu da se otmem a bolje da vam iskreno kazem...

Подели на овим сајтовима

И тако свака тема иде у правцу странпутице и обично се завршава тако што нам облак исцитира неке талибане православце уз обавезан сарказам, како би Црква испала ѕлочиначка организација

To je tacno... jedino sto i ne moram mnogo truda da ulozim u to... 

чији је циљ да забудали људе што дуже може, јер ових 2000 година, по њему још нема крај.

Ja sam za 6 meseci naucio da sviram dva insttrumenta, vi 2000 godina pousavate da ukapirate sta je to ljubav prema drugom coveku a i dalje veze nemate... 

Подели на овим сајтовима

Хм,занимљиво,Уса би да  мало буде ближе кући, латинска америка на ногама!

http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/odgovor-na-obamine-prijetnje-venezueli-nevidena-mobilizacija-216

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...