Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Па да, и проверена... Иди бре, ем си Crven па си још и Baron, добро ту ниси у'ватио и "рад је од мајмуна створио човека" паролу да мантраш. Размисли и о "нова радна места" синтагми, па питај ове наше вајне политичаре из чије то кухиње. Можда неки од њих буде и знао шта заправо рецитује. Potpuno tacna nemacka poslovica iz 19. veka. Tacna koliko i ona nasa da gtudja ruka svrab ne cese ma kog porekla bile. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Potpuno tacna nemacka poslovica iz 19. veka. Tacna koliko i ona nasa da gtudja ruka svrab ne cese ma kog porekla bile. Јашта, и ком обојци Tom&Jerry. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 По њој се подразумева да је најздравије распоредити дневне активности тако да у току дана буде 8 сати одмора, 8 сати молитве и 8 сати рада. Такође из искуства могу потврдити речи проф Јеротића да је човек ритмично биће и све што с тим иде. zar covjek ne moze sve u jedan rezim staviti molitvu,rad, pa posle 8 sati zavrsenog rada ima vremena za odmor ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 USA is Babylon? Тешка реч, мислим да се шалио. 3. И одведе ме у Духу у пустињу. И видјех жену гдје сједи на црвеној звијери која бјеше пуна имена хулних и имаше седам глава и десет рогова. 4. И жена бјеше обучена у порфиру и скерлет и накићена златом и драгим камењем и бисером, и имаше чашу златну у руци својој, пуну гнусоба и нечистота блуда свога. 5. И на челу њезину написано име, тајна: Вавилон велики, мати блудница и гнусоба земаљских. Kaludjerovic Sreten and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ма класика. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%B4_%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%92%D0%B0Р Рад ослобађа...трију великих зала; досаде, порока и неимаштине Волтер JESSY, Crveni Baron and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Рад ослобађа...трију великих зала; досаде, порока и неимаштине Волтер Волтер је ту сигурно мислио на Аушвиц, Дахау, Терезин, Захсенхаузен... иначе је цитат врло примерен. Као и изреке Crvenog Barona. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Волтер је ту сигурно мислио на Аушвиц, Дахау, Терезин, Захсенхаузен... иначе је цитат врло примерен. Као и изреке Crvenog Barona. Mozda i jeste xDDDD Žan Fransoa Volter (francuski pisac, 1694 – 1778): »Jevreji nisu ništa drugo nego prezren i varvarski narod, koji je tokom dugog vremena spojio odvratno koristoljublje sa užasnim predrasudama i neugasivom mržnjom prema narodima, koji ih trpe i na kojima se oni obogacuju«. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Mozda i jeste xDDDD Žan Fransoa Volter (francuski pisac, 1694 – 1778): »Jevreji nisu ništa drugo nego prezren i varvarski narod, koji je tokom dugog vremena spojio odvratno koristoljublje sa užasnim predrasudama i neugasivom mržnjom prema narodima, koji ih trpe i na kojima se oni obogacuju«. Добро, сад да тема не склизне баш у антисемитизам... или бар док JESSY не каже нешто о ритму, енергији, вибри итсл. пошто сам стекао тај утисак, бар ако је судити по цитатима које је по обичају тенденциозно вади из контекста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 какав је ваш поглед на рад.....? колико је по вама он битан за наш живот...? шта мислите о људима који не воле да раде....? а шта са друге стране мислите о онима којима је рад све у животу.....? А који су рецимо твоји погледи на све то, пошто смо ето већ пристали на анкетирање а ти никако да кажеш нешто на ту тему, наравно, ако се изузму цитати који опет нису твоје аутентично размишљање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 zar covjek ne moze sve u jedan rezim staviti molitvu,rad, pa posle 8 sati zavrsenog rada ima vremena za odmor ? Може, нормално. То је више речено оквирно а свако има неки типик који поштује... Има у вези тога добра мисао у којој се слажу многи - "мултитаскинг" је више за машину него за човека. У преводу - кад радиш ради, кад спаваш спавај, кад се молиш моли се али ако мешаш макар и две активности бар једна од њих ће да испашта, неће бити каква би могла да буде. Grizzly Adams, Kaludjerovic Sreten and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Колико оно беше незапослених у Србији, шта кажу? Довољна им је мука што не раде, још и да не једу... Панарет and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Да, много волим. Некад сам ишао често, сад немам баш у близини неки манастир. Један дан са њима ми је ко две недеље одмора. Једна од ретких ствари које ми недостају у Вавилону. Тамо где бејах има један грчки манастир. http://holyarchangels.com Професор Лагудас из Солуна, једна од већих фаца на универзитету, стално је тамо куповао вино, па онда служио на својој васкршњој гозби на коју би позивао све Грке, Србе, Бугаре, Сиријце православне... али и Амере. И ови потоњи никако нису могли да сконтају како се у манастиру справља алкохолно пиће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука