Jump to content

Da li danasnji muskarci cijene djevice ...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne volU.A ne vole ni one.

Cast pojedinim koje su to sto jesu jer zive svoju sustinu,a ne formu.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

A ja znam za jedan divan brak u koji je muskarac usao kao devica a zena...qq lele :krstix:  :)

Био јој је 2. или 3. ?  :.mislise.

Или како се то већ данас каже  :D

Подели на овим сајтовима

Muskarci ne shvataju da ni zene ne zele '' lake '' muskarce.

HYN

0703_read

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

to je forma.

Погрешно сам се изразио . Бити човек је суштина, бити разбојник је форма . Било како било, оба разбојника су били суштински исти, разликовали су се само формално . Тј. ако ја добро схватам суштину и форму .

Подели на овим сајтовима

Погрешно сам се изразио . Бити човек је суштина, бити разбојник је форма . Било како било, оба разбојника су били суштински исти, разликовали су се само формално . Тј. ако ја добро схватам суштину и форму .

Formom su ljudi i razbojnici, suštinski su različiti na unutrašnjem planu.

Подели на овим сајтовима

A šta žele?

појурио петао кокошку, ради....

кока бежи и мисли се "ако станем, испашћу лака девојка, ако побегнем остаћу без......, ... ма најбоље да се ја саплетем"

извињавам се на вицу, јаче је од мене

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

A šta žele?

Kao ni sto uskarci ne vole zene koje su imale bogaaatu seksualnu proslost, ne vole ni djevojke. Sta, muskarac misli da je veci dasa ako je spavao sa mnogo djevojaka? Sigurno nije.. 

Подели на овим сајтовима

Kao ni sto uskarci ne vole zene koje su imale bogaaatu seksualnu proslost, ne vole ni djevojke. Sta, muskarac misli da je veci dasa ako je spavao sa mnogo djevojaka? Sigurno nije.. 

Postoji jednostavan metod procene šta žene jesu, a to je da posmatraš kakva su im dela, i onaj komplikovani metod, u 99% slučajeva šta nisu, a to je šta pričaju i kakvu sliku grade o sebi.

Подели на овим сајтовима

Kao ni sto uskarci ne vole zene koje su imale bogaaatu seksualnu proslost, ne vole ni djevojke. Sta, muskarac misli da je veci dasa ako je spavao sa mnogo djevojaka? Sigurno n

Muskarci ne shvataju da ni zene ne zele '' lake '' muskarce.

Da,   normalna djevojka ne zeli biti sa muskarcem koji je presao 25. godinu a koji nema nikakav nivo pri izboru zena ...Za takvog vazi nije svaka tvoja vec si ti svaciji :D

Ne boj  se ...VJERUJ

Подели на овим сајтовима

Postoji jednostavan metod procene šta žene jesu, a to je da posmatraš kakva su im dela, i onaj komplikovani metod, u 99% slučajeva šta nisu, a to je šta pričaju i kakvu sliku grade o sebi.

Da muskarci zele postene djevojke, izlazili bi na postena mjesta, ne bi drzali postere Sandre Afrike i Kejt Apton , vec neke do grla zakopcane. Ne bi isli po diskotekama, opijali se, i gubili se na tako fuj mjestima... vec bi izlazili na neka normalna mjesta.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...