Ljubičasta Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ne volU.A ne vole ni one. Cast pojedinim koje su to sto jesu jer zive svoju sustinu,a ne formu. Снежана and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 A ja znam za jedan divan brak u koji je muskarac usao kao devica a zena...qq lele bgpj, Драшко, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 A ja znam za jedan divan brak u koji je muskarac usao kao devica a zena...qq lele Био јој је 2. или 3. ? :.mislise. Или како се то већ данас каже Kaludjerovic Sreten, Paradoksologija and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Био јој је 2. или 3. ? :.mislise. Или како се то већ данас каже Ili 223. Kaludjerovic Sreten and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Muskarci ne shvataju da ni zene ne zele '' lake '' muskarce. Kaludjerovic Sreten, Anika and pahulja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Muskarci ne shvataju da ni zene ne zele '' lake '' muskarce. HYN ИгорМ, Dijasporka and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 to je forma. Погрешно сам се изразио . Бити човек је суштина, бити разбојник је форма . Било како било, оба разбојника су били суштински исти, разликовали су се само формално . Тј. ако ја добро схватам суштину и форму . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Muskarci ne shvataju da ni zene ne zele '' lake '' muskarce. A šta žele? bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Погрешно сам се изразио . Бити човек је суштина, бити разбојник је форма . Било како било, оба разбојника су били суштински исти, разликовали су се само формално . Тј. ако ја добро схватам суштину и форму . Formom su ljudi i razbojnici, suštinski su različiti na unutrašnjem planu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 A šta žele? појурио петао кокошку, ради.... кока бежи и мисли се "ако станем, испашћу лака девојка, ако побегнем остаћу без......, ... ма најбоље да се ја саплетем" извињавам се на вицу, јаче је од мене Дејан, Kaludjerovic Sreten, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 A šta žele? Kao ni sto uskarci ne vole zene koje su imale bogaaatu seksualnu proslost, ne vole ni djevojke. Sta, muskarac misli da je veci dasa ako je spavao sa mnogo djevojaka? Sigurno nije.. Kaludjerovic Sreten and Dong yi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 A šta žele? Sve zavisi od osobe do osobe. Kao i muskarci i zene se djele na pametnije i gluplje Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Kao ni sto uskarci ne vole zene koje su imale bogaaatu seksualnu proslost, ne vole ni djevojke. Sta, muskarac misli da je veci dasa ako je spavao sa mnogo djevojaka? Sigurno nije.. Postoji jednostavan metod procene šta žene jesu, a to je da posmatraš kakva su im dela, i onaj komplikovani metod, u 99% slučajeva šta nisu, a to je šta pričaju i kakvu sliku grade o sebi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Kao ni sto uskarci ne vole zene koje su imale bogaaatu seksualnu proslost, ne vole ni djevojke. Sta, muskarac misli da je veci dasa ako je spavao sa mnogo djevojaka? Sigurno n Muskarci ne shvataju da ni zene ne zele '' lake '' muskarce. Da, normalna djevojka ne zeli biti sa muskarcem koji je presao 25. godinu a koji nema nikakav nivo pri izboru zena ...Za takvog vazi nije svaka tvoja vec si ti svaciji Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Postoji jednostavan metod procene šta žene jesu, a to je da posmatraš kakva su im dela, i onaj komplikovani metod, u 99% slučajeva šta nisu, a to je šta pričaju i kakvu sliku grade o sebi. Da muskarci zele postene djevojke, izlazili bi na postena mjesta, ne bi drzali postere Sandre Afrike i Kejt Apton , vec neke do grla zakopcane. Ne bi isli po diskotekama, opijali se, i gubili se na tako fuj mjestima... vec bi izlazili na neka normalna mjesta. Dong yi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука