Deki992 Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 To je ona što reklamira nemačku auto industriju? U jednoj emisiji se priča da li je važan X5, u sledećoj Q7, u onoj trećoj mercedes c klase. Kako si ti tagovao da je ovo moj komentar a nije moj komentar, tacnije, komentar koji sam ja napisao je neki drugi komentar... O.o Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Hajde sto me ne podrzavaju muskarci vec ni zene Svi te podržavamo, ne daj se Ines Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Kako si ti tagovao da je ovo moj komentar a nije moj komentar, tacnije, komentar koji sam ja napisao je neki drugi komentar... O.o Tagovao iz tvog posta u kome je ovaj deo bio citiran. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Tagovao iz tvog posta u kome je ovaj deo bio citiran. Iju... madjije Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Volim plavo, makar i farbano Ne volim isuviše obnažene, niti ove sa dugim suknjama i nefarbanim kosama. Ne znam zašto je toliki problem prosečno se oblačiti, niti da su gola ramena fatalna, to je danas prosek. Ma ja se samo malo salalalim, voli ti i one sa bradicom ako hoces :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 otkrivena ramena umeju da budu fatalna Naročito su muška ramena fatalna za žene , zato ja i leti nosim perjanu jaknu :D Dijasporka, Paradoksologija and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 to nam krasi sobu Шта је овде смешно??? Дали је неко леп, или не, не зависи од њега, а ако нешто не зависи од неког онда он је невин по ту оптужбу. Мени су ови лепши, па и привлачнији од све манекенке које сам видео. Dijasporka and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Шта је овде смешно??? Дали је неко леп, или не, не зависи од њега, а ако нешто не зависи од неког онда он је невин по ту оптужбу. Мени су ови лепши, па и привлачнији од све манекенке које сам видео. Nista smijesno, pitam kad muskarci vole postene, fine, i prirodne djevojke zasto ne drze ovako neke postere u sobi, ili prilaze ovakvim djevojkama? Zasto? Prije ce prici onoj poput sandre afrike nego ovakvima. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ako ove dve sa slike, ljubi ih Deki, imaju švajcarkse papire, preporučite me bgpj and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 pitam kad muskarci vole postene, fine, i prirodne djevojke zasto ne drze ovako neke postere u sobi, ili prilaze ovakvim djevojkama? I ja sam fin i pošten zato što nemam priliku da ukradem bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ne poricem, stavise, sto se mene tice, nista ne smeta ni da se muskarcima svidjaju g'isave, samo plavojka ipak nije bas zakopcana do grla-otkrivena ramena umeju da budu fatalna slabo poznajes muskarce...... pravom muskarcu je pokrivenost tekstilom najmanje bitna stvar Снежана, ИгорМ and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 slabo poznajes muskarce...... pravom muskarcu je pokrivenost tekstilom najmanje bitna stvar ...али им је непокривеност врло битна Sanja Т., Dijasporka, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 slabo poznajes muskarce...... pravom muskarcu je pokrivenost tekstilom najmanje bitna stvar Ma znam...najbitniji je onaj blago teleci pogled prekriven jos blazim stidnim osmejkom... :good2: Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Какве везе има шта већина људи жели, ради или мисли. На крају крајева, већина воли јефтину музику, јефтин провод, јефтино пиће, јефтине жене. Ништа ново на овој планети. Лаку ноћ. Dong yi and Milena B. је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 А зашто би било ко "ценио" девице или девце, а да при томе није религиозан? Девичанство је стил живота који проистиче из одређеног погледа на свет и не разликује се од осталих стилова живота. Ако волим да пијем вино са вољеном особом, наравно да нећу "ценити" неку која не пије, само зато што јој вера то забрањује. Решење је врло просто - нађите некога с ким делите погледе на свет и уживајте. -Владимир-, Dijasporka, Anika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука