Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Salu na stranu, jednom moja mudra majka rece: "Medjuljudski odnosi su toliko komplikovana tema da ti se ne isplati da pokusavas da ih trpas u neke sablone", i to mi je mnogo sta objasnilo-covek je pun svojstava, pa jos kad sva ta svojstva treba da ukrsti sa svojstvima drugog coveka, tu ispadne toliko raznih i neocekivanih kombinacija da ne vredi na osnovu samo jednog od njih prognozirati kakav ce biti odnos izmedju to dvoje ljudi. A? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 vidi duso ja razumem da nema poente razgovarati sa tobom posto uopste ne citas sta ljudi pisu, odgovaram ti samo zato sto ne mogu da ti nacrtam> ja ni u jednom trenutku nisam rekao da sam protiv devicanstva ili te upucivao na to da devstvenost nije dobra. ono na sta sam ja kometarisao je tvoj stav da devojke koje nisu nevine su manje vredne i po difoltu ovakve ili onakve (lose). usput sam ti ukazao na koren takvog tvog razmisljanja koji je gordost. ja razumem da tebe verovatno zaboli kada vidis da se neki decko okrene nekoj devojci koja ima drugacije poglede od tebe, ali to je teret sa kojim moras da se izboris jer si sama izabrala takav put. da ne bude zabune ja te (ako mene neko nesto pita) podrzavam u tome, ali nemoj nipodastavati druge ili sebe zbog devstvenosti automatski postavljati na pijedestal savrsenstva. kamo lepe srece da je svo sijanje "dijamanta" (kako si device opisala) u pitanju nevinosti, svet bi bio mnogo jednostavnije i lepse mesto.. [/quot Dragisa zao mi je ali misljenja nam se razilaze.Djevice nisu cool za danasnje vrijeme a kao da je njih briga za to jer da ih je briga davno bi postale "cool" Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 А зашто би било ко "ценио" девице или девце, а да при томе није религиозан? Zato što nov auto ima onaj miris i pruža ona neka zadovoljstva i više košta , a sve to nema veze sa verom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 .Djevice nisu cool za danasnje vrijeme a kao da je njih briga za to jer da ih je briga davno bi postale "cool" Pokreni neki devičanski hipsterski tehno-rege pokret , neki novi andergraund talas, pa ćeš postati cool Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Zato što nov auto ima onaj miris i pruža ona neka zadovoljstva i više košta , a sve to nema veze sa verom Само што људи нису аутомобили... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Dong yi, ja postujem device, i bilo mi je drago sto ih je u srednjoj u mom razredu bilo nekoliko (iako nisam bila jedna od njih), one su mi bas bile nekako posebne, jake, i to pricam o onima koje su imale momke i bile u duzim vezama, i uopste nisam primetila da ih neko ne ceni, naprotiv, cini mi se da su im se mnogi manje ili vise potajno divili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Само што људи нису аутомобили... Zašto onda sebi odredjuju cenu na osnovu "predjene kilometraže" i "paketa opreme" ? Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Dong yi, ja postujem device, i bilo mi je drago sto ih je u srednjoj u mom razredu bilo nekoliko (iako nisam bila jedna od njih), one su mi bas bile nekako posebne, jake, i to pricam o onima koje su imale momke i bile u duzim vezama, i uopste nisam primetila da ih neko ne ceni, naprotiv, cini mi se da su im se mnogi manje ili vise potajno divili У мом разреду је било обрнуто. Једноцифрен број је имао сексуалне односе, а остали смо маштали о истима. И после каже овај Бићанић да се ништа није променило... bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Zašto onda sebi odredjuju cenu na osnovu "predjene kilometraže" i "paketa opreme" ? Не одређују сви. Не можеш на основу свог окружења да изводиш опште закључке о човечанству. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 У мом разреду је било обрнуто. Једноцифрен број је имао сексуалне односе, а остали смо маштали о истима. И после каже овај Бићанић да се ништа није променило... jesi išao u mašinsku ili poljoprivrednu smer mesar? bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 У мом разреду је било обрнуто. Једноцифрен број је имао сексуалне односе, а остали смо маштали о истима. И после каже овај Бићанић да се ништа није променило... Ali ja sam isla u jezicku gimnaziju, bilo nas je 13 devojaka i 3 momka Verujem da su uvek devojke ranije stupale u odnose nego momci... I ovi nasi decaci cisto sumnjam da su se razdevicili u srednjoj...osim...al' dosta sablazni za veceras Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Не одређују сви. Не можеш на основу свог окружења да изводиш опште закључке о човечанству. Tačno, vazda sam tvrdio da su evropljani divni ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 jesi išao u mašinsku ili poljoprivrednu smer mesar? У гимназију, смер бубалица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 sto volim ove pametnice koje postave temu sa pitanjem a kad cuju odgovore onda kao pa to mene to ustvari uopste i ne zanima. ziveo moj svet gde sam ja super sama sebi, al nije sto sam ja super nego vidi kakve su one.... Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 De, de (da li je iko ikada u zivotu zaista izgovorio "de, de"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука