Џуманџи Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Ljudi se nisu razvodili jer je to bilo društveno neprihvatljivo, А и опстанак (жена је имала заштиту, мушкарац је настављао своју ''лозу''...). dada 982 је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Девојко, неко не цени, неко цени. Човек се гледа у комплету. Ради како теби одговара, немој се пуно замарати шта ће ти ко рећи. Ако хоћеш искрено мишљење, ово спада у дубоко интимне ствари. То се дели са баш блиским особама, с неким коме верујеш. Моја другарица је пре удаје решила да шутне све мушкарце из свог живота по цену да остане сама, говорила је како се њима све врти око једног, да су овакви, онакви, да неће ни са ким ништа да има и стварно се држала тога. Али како је живот непредвидив, десио јој се човек који се баш, баш потрудио да је задржи и то је на крају резултирало браком. Нема правила. Бирај људе себи сличне. Не очекуј да ће неко ко долази из неке друге приче имати пуно разумевања. То је просто тако, не примај к срцу. Dexi, Срђан Шијакињић, dada 982 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 А и опстанак (жена је имала заштиту, мушкарац је настављао своју ''лозу''...). Da se nadovežem, nekada su porodice imale mnogo dece, kada se javila socijalna zaštita i penzija, broj dece se smanjio drastično. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 - ne znam zašto je ono "poražavajuće" saznanje; - ne znam kakva je bila ljubav mnogih pa ne znam ni da li je ohladnela; - nije lako uneti "svež" vazduh na osnovu moralnih pravila iz bronzanog doba. - Ovde sam se obratio vernicima -> porazavajuce za ljude koji se smatraju hriscanima. - U pitanju je rec iz NZ, mnogo bi sad bilo nasiroko da objasnjavam. - Na zalost, tu se razilazimo, nista ne osudjujem, samo konstatujem. Vidimo se na nekoj drugoj temi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука