sanja84 Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Gledano iz ove perspektive, mislim da smo krive mi žene jer nam čestiti momci nisu zanimljivi, već se bunimo što barabe ne vole device. Ima finih i poštenih momaka, samo ne mogu da dođu do izražaja. I ti povučeni i uplašeni momci na kraju izrastu u prave junake. Fizička nevinost ništa ne znači. Treba gajiti duhovnu čistotu. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Gledano iz ove perspektive, mislim da smo krive mi žene jer nam čestiti momci nisu zanimljivi, već se bunimo što barabe ne vole device. Ima finih i poštenih momaka, samo ne mogu da dođu do izražaja. I ti povučeni i uplašeni momci na kraju izrastu u prave junake. Fizička nevinost ništa ne znači. Treba gajiti duhovnu čistotu. Ja licno nemam srece meni prilaze barabe.Uvjek su me privlacili povuceniji muskarci,ali naravno oni slabo prilaze .Cak su me u srednjoj privlacili privlacili djecaci posveceni radu i ucenju a ne popularni mangupi. Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Ja licno nemam srece meni prilaze barabe.Uvjek su me privlacili povuceniji muskarci,ali naravno oni slabo prilaze .Cak su me u srednjoj privlacili privlacili djecaci posveceni radu i ucenju a ne popularni mangupi. Па приђи ти њима, шта фали... Dijasporka, Зорица Бубало, sanja84 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Ja nemam srece jer meni prilaze barabe,iako su me oduvjek privlacili mirniji muskarci koji slabije prilaze a ja se drzm onog starog bontona muskarci imaju prednost...i na kraju ih neka djevojka smuva Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Е зато кад те неко пита колико је сати... Hhahaahhha, ili ova varijanta Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 У мом разреду је било обрнуто. Једноцифрен број је имао сексуалне односе, а остали смо маштали о истима. И после каже овај Бићанић да се ништа није променило... Ти остали су били у већини, могло би се рећи да су они баш и окренули ситуацију. Ту сад као пример долази прича где је монах пренео жену преко реке и оставио је, а сапутник наставио да мисло о томе...( ко разуме-схватиће ) Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Хаха! Можда. Ал' има нешто прљаво у томе, нешто избија из такве особе. Не умем да објасним. Скроз другачији осећај него кад станеш поред неке особе која живи чисто. ...а ја баш хтела да будем детектор за лоше, него никако да ми успе. Узећу тебе у најам (шалим се, не замери) Истина је да не умем одмах да осетим или препознам...треба ми времена...а ни тад не могу сигурно да тврдим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Ja nemam srece jer meni prilaze barabe,iako su me oduvjek privlacili mirniji muskarci koji slabije prilaze a ja se drzm onog starog bontona muskarci imaju prednost...i na kraju ih neka djevojka smuva Моја бака нас је увек саветовала, иначе много воли слатко, "ко пре колачима његови колачи..." Твој бонтон ћеш после показати Dong yi , Драшко, Dijasporka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Нек' зазвучи како зазвучи, али мислим да је за младу даму потпуно непотребно да износи своју приватност овако јавно. О теми система вредности се може причати, али, зашто на сва звона о било чијој сексуалној (не)активности са све оптужбама да нико неће да те дода за пријатеља управо из разлога што си девица? 8086.gif pahulja, Anika and Иоанна је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Pa zazvučalo je bezveze sa tvoje strane. Ovaj forum je anoniman i drugi članovi su izneli svoje ispovesti, pa i homoseksualne... Pusti devojku nek se izjada. -Владимир- and Dong yi је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Нек' зазвучи како зазвучи, али мислим да је за младу даму потпуно непотребно да износи своју приватност овако јавно. О теми система вредности се може причати, али, зашто на сва звона о било чијој сексуалној (не)активности са све оптужбама да нико неће да те дода за пријатеља управо из разлога што си девица? 8086.gif Zaista mi nije bio cilj da sebe uzdizem.Procitajte moje prvo pitanje i vidjecete da tu nema nikakve gordsti,uostalom niko me ne poznaje a od samog starta sam posla od pretpostavke da ce mnogi ismijavati moju temu i da ce se mozda naci neka djevojka sa slicnim problemom .Priznajem da ruzno zvuci primjer sa dijamantom.Ne smatram sebe boljom jer sam I'mala srecu da otkrijem smisao djevicanstva, nije kriv onaj ko zbog neznanja grijesi.Dakle. ovo nije javno iznosenje privatnnosti jer me niko ne poznaje. Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Danasnji muskarci ne cijene cednost kod zene, najcesce mastaju da ozene djevicu a kad treba da se potrude oko neke ,cak i jako privlacne djevice nemaju volje ili mozda snage da se odreknu svojih potreba. Pa ne možeš baš da očekuješ da te muškarac ceni samo zbog te osobine. Osvoji njegovo srce svojom neposrednošću, zainteresuj ga, navedi da te pažljivo sasluša i onda će to na kraju doći kao plusić. Bez obzira na pol, svi želimo isto, nekog ko ume da sasluša, trpi, oprašta i voli. Dakle, ako ste na istoj frekvenciji ne vidim razlog zašto neko ne bi cenio čednost. Meni deluje da si ti malo sa tim opterećena, možda to nesvesno stavljaš u prvi plan pa mnogi ustuknu. Dopusti nekom da te prvo upozna kao ličnost pa onda ajde da tako kažem otkrij svoju intimu. Tačno je da danas ima malo onih koji su spremni i znaju da saslušaju, ali nikako ne znači da ne postoje. Još nešto, tebi treba samo JEDAN koji ce tebe da ceni. Mogu ti reći iz svog ličnog iskustva da ljudi (muškarci/žene) znaju da prepoznaju i cene moralne vrednosti bez obzira na njihov životni ritam ali samo ako im se ništa ne nameće. Uđeš u komunikaciju i pustiš da teče bez ikakvih predrasuda pa šta Bog da. Goku and Dong yi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Divan tekst Zorice.U vezi,ili u drustvu ne otkrivam ni jednom muskarcu svoju intimu,vec me sami na samom pocetku procjene ,dovoljljno je da imaju makar malo iskustva sa djevojkama...iz toga proizilazi da se iskusnom muskarcu ne mogu zamazati oci ..prodati prica kako je bilo rijeci na ovoj temi Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Divan tekst Zorice.U vezi,ili u drustvu ne otkrivam ni jednom muskarcu svoju intimu,vec me sami na samom pocetku procjene ,dovoljljno je da imaju makar malo iskustva sa djevojkama...iz toga proizilazi da se iskusnom muskarcu ne mogu zamazati prodati prica kako je bilo rijeci na ovoj temi Види овако, немаш ти шта коме да мажеш очи и продајеш приче. Ако неко жели само секс (што лично не сматрам ничим лошим по себи, све док су карте отворене и намера јасна), једноставно му кажи да ниси заинтересована за такву врсту везе. Ако пак неко жели ”озбиљнију” везу, онда уђи у то и, кад на ред дође секс, кажи му отворено да желиш да се уздржаваш до брака, без неког претераног философирања. Ако он жели и може то да прати, супер! Ако не, онда се разиђите као разумни људи и то је то. Осим ако ти истовремено и би и не би, али то је нека друга прича... -Владимир-, Зорица Бубало, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Види овако, немаш ти шта коме да мажеш очи и продајеш приче. Ако неко жели само секс (што лично не сматрам ничим лошим по себи, све док су карте отворене и намера јасна), једноставно му кажи да ниси заинтересована за такву врсту везе. Ако пак неко жели ”озбиљнију” везу, онда уђи у то и, кад на ред дође секс, кажи му отворено да желиш да се уздржаваш до брака, без неког претераног философирања. Ако он жели и може то да прати, супер! Ако не, онда се разиђите као разумни људи и то је то. Осим ако ти истовремено и Pa tako i budeби и не би, али то је нека друга прича... Pa tako se i ponasam .Alikad ih odbijem oni mi se vracaju...ali nema toga idi mi dodji mi :D Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука