Gordana . Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Приметила. Али сам сматрала, и сад сматрам, небитним лапсусом Deki992, Снежана and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 @@Снежана, @@Саша од Москве, мораћемо у неку кафану, нема ми друге Данче*, GeniusAtWork, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Nikola Popovic Veoma simpatičan mladić vedrog duha, otvoren, jednostavan i emotivan. JESSY, Саша од Москве, GeniusAtWork and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 по мојој мери-Драшко и Гениус Moj omiljeni forumas iako nije trenutno ovde ne znaci da je zaboravljen a to je gospodin TRIFKE. Smatram da je veoma dobar i mudar covek i da od njega dosta toga pametnog moze da se cuje i da se nauci. Nadam se da ce nam se pridruziti ponovo. Зар се он није замонашио? GeniusAtWork, Саша од Москве, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Pošto sam dugo vagala između nekoliko najdražih... setih se jednog SASVIM po mojoj meri - iako više nije aktivan, zbog njega sam se učlanila i on mi je svojim pisanijima vratio pomalo poljuljanu veru u veru: https://www.pouke.org/forum/user/5927-nishizawa/ GeniusAtWork, Млађони, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Nikola Popovic Veoma simpatičan mladić vedrog duha, otvoren, jednostavan i emotivan. Ти си то решила да постанеш Само Ана Поповић? Зосима, Данче*, verum est in beer and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Ти си то решила да постанеш Само Ана Поповић? Ako ti kažem, moraću da te ubijem. Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Pošto sam dugo vagala između nekoliko najdražih... setih se jednog SASVIM po mojoj meri - iako više nije aktivan, zbog njega sam se učlanila i on mi je svojim pisanijima vratio pomalo poljuljanu veru u veru: https://www.pouke.org/forum/user/5927-nishizawa/ Е госпођо Парадоксилоговићка, избор ти је више него одличан... Младена знам јако дуго,још док и нисмо били у вери, изузетан лик, интелигентан,духовит, породичан,рокер,ма нема грешке... :good2: Paradoksologija, Млађони, ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Зар се он није замонашио? Koliko ja znam trebalo bi da jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Niko. Mozda Trifke i Srdjan Sh... (mod), ali - tesko... U, da, ipak - GeniousAtWork. Ono, jedva. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Pošto sam dugo vagala između nekoliko najdražih... setih se jednog SASVIM po mojoj meri - iako više nije aktivan, zbog njega sam se učlanila i on mi je svojim pisanijima vratio pomalo poljuljanu veru u veru: https://www.pouke.org/forum/user/5927-nishizawa/ :good2: nije ni čudo što snivaš onakve snove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Издвојио би Мириослава Ј. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Mа дај ... Ова тема је чисто увлачење, подилажење и штекање ...Само нек се оставе довољно дугачке пертле Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 @@Ненад., Па ти Ненаде свако мало издвајаш неког...одлучи се човече Adelaida, Ненад Р. and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Trendy Shoe Sole Graphic Design http://www.bitrebels.com/design/sole-creations-the-artwork-on-the-bottom-of-your-shoes/ Adelaida, Снежана and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука