Margareta Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 С тобом ил без тебе? Smene, smene Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Сада би издвојио Џеси која вредно ради на форуму и поставља актуелне теме из којих ми можемо много тога да научимо. Mилена КШ, Иван ♪♫, Н И Н Е and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Kamen koji odbacise zidari.... Ako nije problem da se ova Arsenija zadrži na tastaturi Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Kamen koji odbacise zidari.... Што људи одбаце , Господ прикупи. Данче*, мирођија and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Tacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Још једна особа која ми је омиљена јесте Лидија Миленковић. Дијана., Драшко, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Један од омиљених ликова ми је и Драшко , о њему могу да кажем све најбоље. Драшко, Данче*, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Један од омиљених ликова ми је и Драшко , о њему могу да кажем све најбоље. хвала Ненаде, и ја тебе сматрам исто јако добрим ликом на форуму, а самим тим и ван њега иако се не познајемо....није ово сад узвраћање, већ заиста....(постидех се) Не наводим све које готивим јер их има много....а неке нове упознајем и заволим их. Најлепше је кад упознаш људе и уживо и стекнеш пријатељства, то је можда највећи плус овог форума. Ненад Р., JESSY, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Хвала Драшко. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Још један добар лик је Маријана Савковић. Дијана., Sanja Т., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ima još, dopisaću kad se setim. haha, omiljeni likovi - ako ih se uopšte setiš dobro ti je ovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 упс! умало заборавих Лаписицу, и она је у врху ове треће групе... ај уздравље Aj sto je uz "ups i umalo zaboravih" nego sam i zadnja na spisku a kao u vrhu trece grupe...mislim Fiderislave ovo nece proci tek tako,ne,ne!Ne zvala se ja Lapisica!B-) Nego bas mi se svidza ekipa u kojoj sam,pa cu donekle i da ti progledam kroz prste,samo jos dodaj sebe tu i to je to u fulu smo;)dream team;) Фидер је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Сви модератори! Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ево још једног форумаша којег ценим , а то је Никола Поповић. Дијана., Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Доста драгих, али два омиљена - Таша и Walter. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука