Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Glupa vam je tema. :cmizdrenje:

А зашто Арсенија ? :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 210
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ово је већ тема за озбиљно размишљање. Омиљене ликове морам да делим у групе...

Прва група: Милослав Самарџић, најбољи лик на форуму. Радни век је посветио растурању лажи, и покушава да допре до Срба и стави хиљаде погинулих родољуба на место које им припада.

Друга група: ај, рецимо Јуан, човек са којим се у мало ствари слажем, али један одмерен, културан и цивилизован ''супарник'' у расправама (није их било пуно, али довољно да се стекне такав утисак о њему).

Трећа група: ова група је она, која по мени, држи овај форум... А ТО СУУУУУ... (сад иду ватромет и конфете  0512_music ) Дани, Дијана., Данијела, Сања Т., нана, ова мала ->  :1314_womens: (зна она која је). Од браће, Ненад., ИванПТ, момче из Даниловграда, Никола Поповић, суграђанин Фибл, р2д2, истинаупиву, рилан... вероватно сам неког заборавио... нек ми опросте они, кад се сетим допунићу... упс! умало заборавих Лаписицу, и она је у врху ове треће групе...

ај уздравље   :pivo:   

Подели на овим сајтовима

Mа дај ... Ова тема је чисто увлачење, подилажење и штекање :D

Imaš si svoju temu prika,sam si izabrao svoj put :)))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Teško vama kad stanu svi dobro govoriti za vama; jer su tako činili i lažnim prorocima očevi njihovi.

Blago vama ako vas uzsramote i usprogone i reknu na vas svakojake rđave riječi, mene radi.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ово је већ тема за озбиљно размишљање. Омиљене ликове морам да делим у групе...

Прва група: Милослав Самарџић, најбољи лик на форуму. Радни век је посветио растурању лажи, и покушава да допре до Срба и стави хиљаде погинулих родољуба на место које им припада.

Друга група: ај, рецимо Јуан, човек са којим се у мало ствари слажем, али један одмерен, културан и цивилизован ''супарник'' у расправама (није их било пуно, али довољно да се стекне такав утисак о њему).

Трећа група: ова група је она, која по мени, држи овај форум... А ТО СУУУУУ... (сад иду ватромет и конфете  0512_music ) Дани, Дијана., Данијела, Сања Т., нана, ова мала ->  :1314_womens: (зна она која је). Од браће, Ненад., ИванПТ, момче из Даниловграда, Никола Поповић, суграђанин Фибл, р2д2, истинаупиву, рилан... вероватно сам неког заборавио... нек ми опросте они, кад се сетим допунићу... упс! умало заборавих Лаписицу, и она је у врху ове треће групе...

ај уздравље   :pivo:   

:D Dobar ti smajli!

Je l' ima neko sa foruma koga ti nisi udenuo ovde?

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ljudi koje poštujem, zbog uma, vjere, karaktera, - Stojkovic I., Ivan I., Obi, Solomon, Željko, NIkola,  Srđo Š., Oglo, Danka, Nataša, Marina, Goca, Lisa, Ajla,

Ljudi koji me zadivljuju vjerom i dobrotom, dragi ljudi: Džesi, Dani, Zoka, Nana, Emilija, Nele, Sanja-Ljubičasta, Milan, Draško, Zvonko, Srđo, Trifke, Marti.. 

Najzanimljiviji, najpametniji (bez obzira da li mi mišljenja odgovaraju), potencijali: Đurović (gost), Milojkov, Akvilijus, Mocart, Nešić, Šijakinjić, Rile, Dejan, Panaret, Ivica, Mlađo, Drvce, Ivan I, Integra,Natasa, Džumandži.

Ljudi čijoj se vjeri divim: psaltiraši svi, Džesi, VolimSB, Dani, Nele, Ivan I.Olimp, NIkola, Dragana M, katolici MariaElena, Kaja, Zajron.,.

Divna omladina, koja me ispunjavva srećom i ponosom (ili naprosto draga djeca): Srđo, Olimp. Nikel, Igor, Zero, Amina, Džumandži.. 

Подели на овим сајтовима

Благо вама који сте омиљени сада....а и прошле године. Радујте се и веселите се јер вас људи примете. Имају, да кажем , неки лични однос спрам вас...нема везе што је такав. Шта да кажемо ми маргиналци? Ми непримећени ?

Подели на овим сајтовима

С тобом ил без тебе?

Znala sam da sam nešto ili nekog zaboravila... Fider, i Pivopija, u omladinu našu vrlu pravoslavnu koja daje nadu zemlji i narodu.

Ma vraćaću se ja još ovde, pošto mi memorija šteka,a volim više da hvalim no da kudim. 

Подели на овим сајтовима

Dosjetih se još dobre i pametne omladine, i vjerne, meni drage: Deki92, Pedja257, Ignjat, Griša, -Vladimir-, Ortofil, Ivan (muzika), Srdjan R, Iparhil, Palama, Kalinik, Velja94,Napoleon, Čašavode...Odahving (bez ovog 'vjerne').., Toplih dušica vjernih - Saška,Biki, Anajrim, Biljana, Duša (zadnje tri nažalost nisu aktivne više)...PetarM, vrh potencijal...Meda takodje, šteta što nije tu.. 

Подели на овим сајтовима

Eto, kod omraženih tamo se izjasnih, a ovde ništa... K'o što rekoh tamo, ne poznajem toliko dobro ljude odavde, ali draga mi je moja komšinica Lidija Milenković, preko koje sam saznao za forum, Dijana, koja mi pruži reči utehe kad sam pao u veri, nickelpower, Mini Mi, Odhaving, Džumandži, Mozzart, Oglo, drvce, Ivan Ivković... Ima vas još, al toliko vas se setih za sad...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Isto kao i na onoj drugoj temi nemam nikoga konkretnog da izdvojim u tom smislu,a i ne znam sta znaci omiljeni...generalno mislim da su mnogo dobri ljudi i takvo misljenje sam stekao Volim sina Bozijeg,Drasko,Gordana,Zeljko,Biljana,Jessy,Bogdan i jos mnogi sad ne mogu ni da se setim svih i ako tako gradimo odgovor za ovo pitanje onda neka tako bude. Medjutim nemam omiljene i neomiljene,sa svakim mogu da se "posvadjam" na forumu na jednoj temi,a onda na drugoj da pricamo potpuno najnormalnije i obrnuto. Za ove sam siguran da su dobri ljudi.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...