marina Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 ma da ipak ja nisam nesto kazala... jahojao234_2.gif' class='bbc_emoticon' alt='shuntavilo2' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Пошто је већ отворена тема о ликовима који не волите , ја отварам тему о ликовима које највише цените . Ја доста форумаша ценим , и за почетак да споменем Дани , а остале ћу касније. Дијана., -Владимир-, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Oni koji su mi u forumaškim prijateljima. Dexi, Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Ayla mi je i dalje omiljena, iako je banovana. Jedva čekam da se vrati. Tumaralo., Дијана. and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Avocado, Genije, a od admina Milan. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Drvce, Juan, Cloud, Squni, Milojkov, Bir, Rile GeniusAtWork and drvce је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Занимљиво је како смо овде сажети Лав ју олл Ненад Р., GeniusAtWork and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 ivona GeniusAtWork, Данче* and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Anakonda, Djura 88, SandraBG i LusiS GeniusAtWork, Mилена КШ and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Дијана . Дијана., Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 onaj bradonja zeljko mi je najbolji komunista na forumu Manolis, Crveni Baron and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Mа дај ... Ова тема је чисто увлачење, подилажење и штекање Лапис Лазули, Баба and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 imam gi mlogo na moje liste al troje su mi neotesano omiljeni http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Glupa vam je tema. Лазар Нешић, Volim_Sina_Bozjeg and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 brat Nikola Popovic,Dejan Bicanic pa ostali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука