Nina 777 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Sad ce da ispadne kako ja uzvracam forumasku simpatiju i dragost, ali zaista nije tako. A nije to ni slucajno, slicni se prepoznaju i raduju medjusobno Elem , ja bih stavila Sanju T.....jer sam prvo na nju pomislila kada sam procitala temu, i jos na jednu forumasicu kojoj sam istovremeno poslala zahtev za prijateljstvo Obe su predivne, ali da ne otkrivamo sad posto sme samo jedan forumas/ca. Naravno, ima ih jos predivnih, koje bih ovde spomenula. Sanja, zato sto se iza njenih reci, nacina na koji se obraca ljudima, nacina na koji pise, nazire neopisiva dubina, sirina i nepreglednost duha, vere, hristolikosti, hriscanske topline, harizme ljubavi.. to su osobine velikih duhova Slava Bogu da postoje! Данче*, Deki992, obi-wan and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Deja Vu је мој избор. Резонује ствари на прави начин,лепог изражавња, добрих упадица,није склон свађи, и што је пресудило, у хеви је фазону... :good2: Милан Ракић, obi-wan, Nina 777 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Мени је ово немогуће... Ако одаберем кајаћу се, ако не одаберем кајаћу се (али мање)... Sanja Т., JESSY, Саша од Москве and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Biraj manje zlo Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Hm... tesko je opredeliti se. Hajde da malo porazmislim pa da ti se javim Ненад Р. and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Po meni je naj Grizli.. Pametan, kulturan, fin, dobar... sve najbolje Срђан Шијакињић, Grizzly Adams, Gordana . and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Po meni je naj Grizli.. Pametan, kulturan, fin, dobar... sve najbolje Млађони, Драгана., Deki992 and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Niko da izabere namćora iz Bačke. Evo ja ću. Nije zbog toga što mi platio da ga izabiram :P nego onako, simpa lik, ima nešto pametno da prozbori. 12 points from Banat goes to ŽELJKOOOO! Ignjatije, Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Verum est in beer. Jednostavno cesto iskaze ono sto osecam i mislim o nekoj temi. Sigurno je da se ne slazem 100%, ali uglavnom je to to Иван Ивковић, JESSY, Nina 777 and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Verum est in beer. Jednostavno cesto iskaze ono sto osecam i mislim o nekoj temi. Sigurno je da se ne slazem 100%, ali uglavnom je to to Jeste, njega bi i ja izabrao da mi Željko već nije platio. Nema veze drugi put. Иван Ивковић, Никола Поповић, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Pa onaj tebe, ovaj mene... Sta da ti pricam kad sve znas Иван Ивковић, Manolis and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Meni se najvise svidja @, jer ima osmeh u ocima. Jaoooo kakav si ti romantik. Čoeče! sHa_sarcasticlol Иван Ивковић, Никола Поповић, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Jednostavno cesto iskaze ono sto osecam i mislim o nekoj temi. Kada sam ja u pitanju to je od samog početka Срђан Шијакињић. obi-wan, Дијана., Млађони and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Нана. Увек је добра, проницљива и директна. Нема лажи нема преваре, што ти мисли то ти каже. Deki992, Данче*, Nina 777 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Немојте људи размазићете ме Хвала вам на лепом мишљењу Manolis, Милан Ракић, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука