Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Uuhhh... uglavnom stara ekipa,od koje je ovde ostao jako mali broj : Meda, Martirije,Aquilius Cratus, Moci, VSI, Glorija, Tanja Petrija, Oglo, Ayla, NatasaB, Sqny, Grizli, Bora, Avocado, Odahviling, Cloudking...  Od "Novijih" tu su Draško, Milan Rakić, Srđan Šijakinjić... verovatno još neko,ne mogu se setiti svih...Što neko napisa, oni koji su mi u prijateljima na profilu  :bighug:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 210
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@Ненад.,

Па ти Ненаде свако мало издвајаш неког...одлучи се човече :)

Много их има па немогу да се одлучим . :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Хвала ти брате на овоме. :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Хвала брате  8086.gif

Помени мене грешног у молитви  

Подели на овим сајтовима

Jao, pa ne znam da li u redu da kazem, zli jezici bi rekli da se slihtam, ali svaka cast @Жељко, sto nas trpis na forumu!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Хвала Ниџока . 8086.gif  :0442_feel:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

+1 Nikad ne moze da predvidis sta ce napisati, generalno najzanimljiviji forumas, jos bolje ako je takva u realnom zivotu :)

:blush: ...  

Generalno se zna...Sve se sastoji od toga...Oooo,tako mi je drago sto vas opet vidim... I onoga,neizbeznog...smrc,moram da idem,mozda se nikad vise necu vratiti...Molite se za mene...jer ja...ja  ne moguuuu.....  ne moguuuu...uuu...  :cmizdrenje: :cmizdrenje:  da se promenim,Ja sam grozna.AAAAA...   

Arsenija je dosadna.Ustaje rano,kuva kafu,ceka da se ohladi,cita...misli da nece stici...jede...cita...jede...jede...jede...cita.Mrzi je.Izadje na terasu,skuva kafu...procita 2 reda...gladna je.Izadje u setnju,jer ne praktikuje druge oblike fizicke aktivnosti...Umori se,jede da bi se odmorila..Cita...

A kad radi onda ustane po obicaju,okupa se :) ,pije kafu,radi,radi,radi,nema vremena da jede,pije kafu sa nogu,radi,radi, jede cokloladu... kraj radnog vremena ide kuci da se najede ko covek.

:351780:

Подели на овим сајтовима

+1 Nikad ne moze da predvidis sta ce napisati, generalno najzanimljiviji forumas, jos bolje ako je takva u realnom zivotu :)

Nije dosadno čitati Arseniju. Stavlja osmeh(e) na lice, spontano, i mislim da radi great job. ; )

Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Srdjan Sijakinjic. Ne pamtim kad sam ga poslednji put citala, ali mi je uvek bio ful. Novi clan Didim se fenomenalno probija - svaka mu je k'o bombona. Za sad. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...