Тања1 Написано Јул 26, 2015 Пријави Подели Написано Јул 26, 2015 Милан Ракић, Срђан Шијакињић, Зелени зуб, VSB, Драшко, Иван Ивковић...Да немам дечка којег много волем, за овог другог бих се удала, ако ме не би хтео за Ивана Ивковића, ако хоће да се жени. Хајде Иване реци "да"! Од женских Биљана, Арсенија, Џеси, Џуманџи, Мортициа Аддамс... све женске су ми омиљене, подржавам све жене и мајке и да буду лидери на ЖРУ форум! Сви сте ми омиљени! Све друго је једна шала због лепих имена, Срђан, Иван...!Довиђења! Одох на одмор. Ненад Р., Биљана, Иван Ивковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 26, 2015 Пријави Подели Написано Јул 26, 2015 Glupa vam je tema. Да, и то баш много. Кад већ омиљених мора бити, бар да је са удајом и женидбом! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 26, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2015 Profa Zoky Djurovic mi je jedan od omiljenih. Britak um, sjajni odgovori i textovi. Odlican covek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Видим да сам на заглављу па ми мало непријатно. Зашто? Када бих рекао ко су ми све омиљени ликови на форуму то би био један прилично подугачак пост, и ретко ко би изистао. Или су моји критеријуми испод сваког нивоа или сам пак толико широкогруд па бих све да сместим не једно место... У сваком случају, Лепи је, и поред неслагања по неким питањима, изабран из два крајње лична разлога. Први јеш то нас хандри иста страст и за коју сам сконтао да покушавамо да је преобразимо на исти начин, а друга је једно његово давнашње "пољуби ме пољупцем усана својих" на основу чега сам схватио да смо на истој линији трансценденције (барем на оном мисаоном нивоу). Ето. Kaludjerovic Sreten and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Од женских Биљана, Да ли је могуће да сам то ја!? Како ти неко попут мене може бити уопште и занимљив, а камоли омиљен!? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2015 Онако субјективно са стране колико на форуму у опште могу нечије особине да се сагледају то је онда дефинитивно скуп особина(у ставовима,писању,труду,изражавању,настројењу те доброј вољи у свему) Ивана Ивковића,да не кажем он лично пошто тешко да се може човек сагледати на форуму.Ту бих додала и Ивону(увек промишљено одабрано,одговорно,никад у празно),али је одавно није било ,надам се да је се сећате кроз њене објаве. Дијана. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2015 Само један једини...... Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2015 oni sto nas najvise nerviraju oni su nam u tome najverovatnije slicni Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Nidza je zmaj Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 16, 2016 Пријави Подели Написано Јун 16, 2016 Дејаву. Гласао бих за њега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 Grizli Adams. Odmeren,kulturan,beskrajno strpljiv u diskusijama,gospodin čovek. Inače je najsimpatičniji naš Vojvoda7,samo mi bezveze ovo novo umetničko ime. Snežana. Konkretna. Ne tupi ga. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 пре 5 часа, Phoebe рече Vojvoda7 Хвала ти . Ја сам хтио да будем Војвода али не може, ако имаш какву идеју...слободно предложи И ти си мени симпатичан форумаш исто Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 пре 4 минута, Војвода7 рече Хвала ти . Ја сам хтио да будем Војвода али не може, ако имаш какву идеју...слободно предложи И ти си мени симпатичан форумаш исто Nemoj da zahvaljuješ,nisi ti zaslužan što si dobar,pametan i ostalo Stvarno nemam ideju,i sebi sam jedva smislila da sakrijem identitet Najlepši ti stari nick. Možda...Dinamit? A? Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 пре 3 минута, Phoebe рече nisi ti zaslužan što si dobar,pametan i ostalo Нисам? пре 3 минута, Phoebe рече Dinamit? Хаха, како ћу бити Динамит...Смислићу нешто, и мене боде у очи ова седмица... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 Управо сада, Војвода7 рече Нисам? пре 5 минута, Phoebe рече Nisi. Znaš ti dobro Ko je пре 3 минута, Војвода7 рече и мене боде у очи ова седмица Ne da bode nego kopa oči. A da probaš nešto sa * ___ ili krilca pored Vojvoda? Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука