Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Немојте људи размазићете ме  :blush: Хвала вам на лепом мишљењу :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 211
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја би да похвалим Дани .Добра , активна , цени друге .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 10. 1. 2015. at 19:23, Срђан Шијакињић рече

Немојте људи размазићете ме  :blush: Хвала вам на лепом мишљењу :)

Zamisli.. a sta bi tek bilo da sam otkrio ko je bio moj finalista, uz Rylaha... :) :)

Al, ono... moderacija je ipak moderacija. A ja nikada necu zaboraviti ono Riletovo: "Drscite nisci i ubogi..." :D

Подели на овим сајтовима

Има их неколико. Али изабраћу једног(како правило налаже).

Живи споменик српске културе- @@Жељко,. Надам се да додатна објашњења нису потребна. :osmeh:

Подели на овим сајтовима

Готивим много људи овде из различитих разлога, ал ако морам да изаберем једног, нека то буде Милан Ракић. Зашто? Зато што је људина, боем, плаче уз севдах... Зато што је један од ретких преживелих примерака урбаног Србина с краја 19. и почетка 20. века (нисам погрешио векове), а ја нешто баш волем то доба...

Подели на овим сајтовима

On 10. 1. 2015. at 19:39, Deki992 рече
Al, ono... moderacija je ipak moderacija. A ja nikada necu zaboraviti ono Riletovo: "Drscite nisci i ubogi..."

хахах што је сигурно сигурно је :D 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

@Mladjoni,al' ti je kriterijum. :D Al ' svakako zahvaljujem.

ot: Ima ih mnogo,al evo nek bude Juan.Ne dijelim misljenje u vezi mnogih stvari,sto ne znaci da nije odlican forumas.Mislim da dobro rezonuje,razdvaja bitno od nebitnog,kratko i jezgrovito pise i gadja sustinu.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

У почетку нисам баш гајио лепо мишљење о Јуану , али сам временом променио мишљење о њему па ево сад га издвајам .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ivan je ovde najozbiljniji i najmarljiviji forumaš. Neumorno piše i piše "Lepa pisanija i srodna sočinjenija" vredno kao mrav, dok većina nas zeva po temama tipa žute štampe. Zanimljiv je i barata interesantnim informacijama, wikipedia made in Japan. Kad mu se "zavrti u glavi" pušta muziku.

Ne bi me iznenadilo da je Ivan van foruma dođoš sa istoka :))

Подели на овим сајтовима

On 10. 1. 2015. at 22:10, Ljubičasta рече

@Mladjoni,al' ti je kriterijum. :D Al ' svakako zahvaljujem.

ot: Ima ih mnogo,al evo nek bude Juan.Ne dijelim misljenje u vezi mnogih stvari,sto ne znaci da nije odlican forumas.Mislim da dobro rezonuje,razdvaja bitno od nebitnog,kratko i jezgrovito pise i gadja sustinu.

zensko nikad zadovoljno :D 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Uhhhhhhhhhhh . . . teško pitanje ...

Ima dosta forumaša sa čijim mišljenjem se u 98 % slučajeva slažem, i čiji način pisanja je po mom ukusu. 

Isključivo na osnovu amina koje dajem, mogu reći da ih najviše dobije Juan. Eto...

Подели на овим сајтовима

Има доста форумаша које готивим,Јуан је најбоље што је могао описао Милана Ракића е сад пошто сам се ја двоумила између Ракића и Оби-ја, мој глас иде obi-wan. :2hf007n:

Зашто оби?

Зато што ми се допадају његови ставови везано за православље.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Срђан Шијакињић

Не познајем га лично, него изабирам по ономе како пише, шта пише, како се понаша и како га доживљавам у светлу дијалога, форума, погледа на свет. Тако млад а тако културан, уравнотежен, не-личан итд...

Добар и узоран :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...