Срђан Шијакињић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Немојте људи размазићете ме Хвала вам на лепом мишљењу Manolis, Саша од Москве, Никола Поповић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Ја би да похвалим Дани .Добра , активна , цени друге . Deki992, Иван Ивковић, Manolis and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 On 10. 1. 2015. at 19:23, Срђан Шијакињић рече Немојте људи размазићете ме Хвала вам на лепом мишљењу Zamisli.. a sta bi tek bilo da sam otkrio ko je bio moj finalista, uz Rylaha... :) Al, ono... moderacija je ipak moderacija. A ja nikada necu zaboraviti ono Riletovo: "Drscite nisci i ubogi..." Плутон, Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Има их неколико. Али изабраћу једног(како правило налаже). Живи споменик српске културе- @@Жељко,. Надам се да додатна објашњења нису потребна. Nina 777, Kaludjerovic Sreten, Manolis and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Има много чланова/чланица који су по мојој мери, али ако морам да изаберем једног то је Богдан_ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Готивим много људи овде из различитих разлога, ал ако морам да изаберем једног, нека то буде Милан Ракић. Зашто? Зато што је људина, боем, плаче уз севдах... Зато што је један од ретких преживелих примерака урбаног Србина с краја 19. и почетка 20. века (нисам погрешио векове), а ја нешто баш волем то доба... Плутон, obi-wan, Лидија Миленковић and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 On 10. 1. 2015. at 19:39, Deki992 рече Al, ono... moderacija je ipak moderacija. A ja nikada necu zaboraviti ono Riletovo: "Drscite nisci i ubogi..." хахах што је сигурно сигурно је Deki992 and LISA је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 @Mladjoni,al' ti je kriterijum. Al ' svakako zahvaljujem. ot: Ima ih mnogo,al evo nek bude Juan.Ne dijelim misljenje u vezi mnogih stvari,sto ne znaci da nije odlican forumas.Mislim da dobro rezonuje,razdvaja bitno od nebitnog,kratko i jezgrovito pise i gadja sustinu. Дијана., Данче*, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 У почетку нисам баш гајио лепо мишљење о Јуану , али сам временом променио мишљење о њему па ево сад га издвајам . Драшко, Плутон, Никола Поповић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Ivan je ovde najozbiljniji i najmarljiviji forumaš. Neumorno piše i piše "Lepa pisanija i srodna sočinjenija" vredno kao mrav, dok većina nas zeva po temama tipa žute štampe. Zanimljiv je i barata interesantnim informacijama, wikipedia made in Japan. Kad mu se "zavrti u glavi" pušta muziku. Ne bi me iznenadilo da je Ivan van foruma dođoš sa istoka Иван Ивковић, Поуке.орг инфо, obi-wan and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 On 10. 1. 2015. at 22:10, Ljubičasta рече @Mladjoni,al' ti je kriterijum. Al ' svakako zahvaljujem. ot: Ima ih mnogo,al evo nek bude Juan.Ne dijelim misljenje u vezi mnogih stvari,sto ne znaci da nije odlican forumas.Mislim da dobro rezonuje,razdvaja bitno od nebitnog,kratko i jezgrovito pise i gadja sustinu. zensko nikad zadovoljno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Uhhhhhhhhhhh . . . teško pitanje ... Ima dosta forumaša sa čijim mišljenjem se u 98 % slučajeva slažem, i čiji način pisanja je po mom ukusu. Isključivo na osnovu amina koje dajem, mogu reći da ih najviše dobije Juan. Eto... Данче*, Плутон, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Има доста форумаша које готивим,Јуан је најбоље што је могао описао Милана Ракића е сад пошто сам се ја двоумила између Ракића и Оби-ја, мој глас иде obi-wan. Зашто оби? Зато што ми се допадају његови ставови везано за православље. Милан Ракић, Саша од Москве, Снежана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Срђан Шијакињић Не познајем га лично, него изабирам по ономе како пише, шта пише, како се понаша и како га доживљавам у светлу дијалога, форума, погледа на свет. Тако млад а тако културан, уравнотежен, не-личан итд... Добар и узоран Плутон, JESSY, RYLAH and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 MIslim da ću se ponoviti... Srđan Kotur... me, myself and I... Плутон, Срђан Шијакињић, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука