Зоран Николин Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Што се тиче ове теме мислим да ту не може бити рецепата за понашање. Знам пар манастира где људи често одлазе на литургије а при томе су, да тако кажем, лојални чланови својих парохија. Важно је да су ствари постављене на здравим темељима. Ако је све уреду између парохија и манастира треба да постоји хармонија а не ривалство и међусобно омаловажавање. nana, lab_man, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 A ja znam neke kojima je manastir postao parohija. I nisu u pitanju fanatici ili neofiti koji traze gurua. Npr. znam da ima ljudi koji iz Beograda i Novog Sada svaku nedelju dolaze na liturgiju u Kovilj. I to mi je malo cudno, ali ako je njima dobro onda je sve ok. Благовесник and Зоран Николин је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
............. Написано Јануар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Него извини,који си ти сад,и то модератор са само 100 порука? Off topic> Ма преко везе посто модератор. Штасти мислијо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Ma Bogu je milo gde god da se nađemo...ja lično mnogo volim manastire, posebni su, drugačiji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука