Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ja sam bila golman i napadac :smizla10:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

ja sam jako volio fudbal i super mi išlo,bio sam brz dosta,čak sam i trenirao fudbal 2 godine,no onda su krenuli problemi sa visinom,nije fudbal baš za visoke ljude,osim ako ne volite nabadati loptu sa nogama ko savo milošević :))) ,tako da sam negdje sa 15 godina presao na basket i to mi je velika ljubav,umijem da pogodim koš a da i ne gledam u njega kad šutiram,to od iskustva :)

Подели на овим сајтовима

Не знам , нисам га питао. :)))  :)))

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Бог нам је подарио многе таленте али мислим да Богу нису угодни насилни спртови...Ако му је дао снагу треба да је правилно усмјери, а  не користити да неког повриједи...Ако већ хоће да покаже снагу нека иде да ради нешто корисно...(Било би Богу угодније да оду у неки Манастир и помогну нпр. око спремања дрва за зиму уместо што се лемају у рингу)....А спортови без насиља мислим да су угодни Богу ако играш фер и поштено и тиме доказујеш Господу да правилно управљаш даровма његовим...

Подели на овим сајтовима

Фудбал је више од спорта, има чак и верски карактер, чувени дерби протестаната и католика Селтик-Ренџерс...и једна мајсторија... :good2:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

ja mislim da Bog navija za FK Vojvodinu

:D

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pa bavljenje bilo kojim sportom nije greh sve dok ne predje u strast(moje rasudjivanje,ne mora da znaci da sam u pravu)..Ja npr.volim sah i igram povremeno(uglavnom na FB)..samo,necu zbog saha da zapostavim molitvu i poslusanja..

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Bog voli fudbal. 

Поготово српски...ништа га не засмејава тако као српски фудбал.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Прву пријатељску утакмицу селекција Косова одиграће 5. марта против изабраног тима Хаитија. Меч ће бити одигран у Косовској Митровици, преносе косовски медији. То је одлука Фифе и то је завршена прича, рекао је председник ФСС Томислав Караџић.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...