Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ја као вечити песимиста, 5:0 за Хрвате. Ако воде оног Шћеповића, треба да буде и више не би ли се једном опаметили. Али, нема шансе. Треба некако распродати те играче..

Подели на овим сајтовима

Navijam naravno za Srbiju, ali nisam optimista što se tiče rezultata. Očekujem neki častan poraz od 2:0.

Ono što će izaći dobro iz svega toga, jeste da će i definitivno tim porazom Srbija izgubiti svakakvu mogućnost da se plasira na Prvenstvo, a samim tim prestaje i zamajavanje naše sportske javnosti. Sve to može dovesti (mada sumnjam) i do kraja vladavine Tomislava Karadžića - Toleta. A to je sve zaista mala cena, samo da dođe do toga. 

Hrvati su realno bolji i čak ni kada bi igrali svi oni koji nam nedostaju (Vidić na primer), ne bi promenilo ništa na terenu, sem eventualno ublažilo poraz ili čak možda i do neke minimalne povede dovelo. 

Šansa za našu pobedu je po meni jedino u tome što postoji sasvim realna mogućnost da se utakmica prekine zbog fašizma, koji je kada se tiče hrvatskih (a i srpskih) navijača, uvek plamen koji preti da se rasplamsa. U tom slučaju desilo bi se ono što se desilo i na utakmici Italija - Srbija, pre dve i po godine. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

0:0

Obično se tako završavaju 'vrlo važne utakmice' o kojima se tupi mesecima unapred...

:)

Подели на овим сајтовима

nema šanse da se Hrvatima omakne divljačko ponašanje... šanse su minimalne pogotovo jer znaju da su bolji

verujem da su sa vodjama navijača obavili razgovor i više puta

jedino da neki naš podivlja obučen ko Hrvat

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Imao sam neki osecaj da se necemo obrukati, da ce biti neki remi 0-2 golova, ali sad  stvarno nemam predstavu sta bi moglo da bude. Lopta je okrugla :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

kažu lopta je okrugla, al se nešto često ta lopta otkotrlja u naš go. Naravno navijam za Srbiju, ne verujem da ćemo pobediti hrvate. Ja mislim da će biti nerešeno.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...