Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Кад мало боље размислим симпатије ће ми бити на страни Русије и Грчке мада је то веома тешко 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Кад мало боље размислим симпатије ће ми бити на страни Русије и Грчке мада је то веома тешко 

Tebi je navijanje sve oko politike

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Наааапред нааааши!!!! Карамба до победе!

Mexico-flag.jpg

Pa zar ti ne navijas za Kolumbiju? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Можда би требало поставити гласање - ко ће да освоји.

Из патриотско-вјерски разлога навијам за Русију и Грчку, али искрено бих волио да освоји Аргентина. Од кад пратим фудбал, а кажу да сам у вртићу још знао све резултате ондашње(СФРЈ) лиге, увјек сам цијенио онај прави фудбал. Ван Бастен, Марадона, Бађо, Батистута, Дејо, Просинечки... Много ми је драже да одгледам меч аргентинске лиге, јер ми то још увјек личи на онај фудбал уз који сам одрастао, него меч Лиге шампиона или Реал-Барса. Ем лудачки воле фудбал, ем су међу најбољим навијачима на свијету, ем је Меси, брат напаћени, фудбалер којег највише цијеним(не само због фудбалског умијећа)...

Те, ето тако, VAMOS!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Tebi je navijanje sve oko politike

Ако ти мислиш да је то тако нека ти буде !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Много ми је драже да одгледам меч аргентинске лиге, јер ми то још увјек личи на онај фудбал уз који сам одрастао, него меч Лиге шампиона или Реал-Барса.

Meni je ipak brazilski fudbal najbolji. Brz, dinamičan, utakmice uglavnom sa puno golova. I prva i druga brazilska liga je uživanje za gledati   :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...