Драгана Милошевић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 ) Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Moje misljenje je da je vise od 4 godine mnogo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Буцка Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Нисам подржавала док ме љубав није узела под своје. :1312_womens: У мом случају, 15 година разлике, у његову корист. Dexi, JESSY, Иоанна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Како коме одговара . Ако се људи воле , ко сам ја да судим . Arsenija, Dexi, Milica89 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Нисам подржавала док ме љубав није узела под своје. :1312_womens: У мом случају, 15 година разлике, у његову корист. :1312_womens: Добро нам дошла JESSY је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 To je veoma individualno a razloga ima milion. Ponekad je stvar zrelosti, stariji muškarci, nije pravilo, više odgovoaraju mladjim ženama, žene ranije sazrevaju. Nekada je stvar materijalnog, ponekad su stariji muškarci materijalno ostvareni. Razloga milion. Vesna Milovic and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Само да поменем, да Црква "гледа" на разлику међу младенцима већу од 15 година-у било којој релацији... верујем да то није без везе....волео бих да знам мало више о томе зашто.....а иначе као и схватање појма љубави мишљења на ову тему могу бити шаролика....и да .....да л је и духовна разлика већа са већом разликом у годинама? Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 žene ranije sazrevaju праштај Бићко....ал ово је релативно ....као и за мишљење да с годинама расте и зрелост.....од случаја до случаја....ако уопште имамо исту дефиницију за зрелост.... Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 вреди,вреди, Боки.... не верујем да се то примењује у пракси.... http://www.youtube.com/watch?v=1qCWhECsbp8 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 верујем да то није без везе....волео бих да знам мало више о томе зашто.....а иначе као и схватање појма љубави мишљења на ову тему могу бити шаролика....и да .....да л је и духовна разлика већа са већом разликом у годинама? http://www.svetosavlje.org/biblioteka/zakoni/bracna-pravila-spc.htm Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja volim matorce. Imam jednog. Kaludjerovic Sreten, Дејан and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja volim matorce. Imam jednog. Ja mislim da je to vise zbog onog zene vole umetnike nego zbog godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja mislim da je to vise zbog onog zene vole umetnike nego zbog godina. Nešto mi prespojeno u glavi, mislim da su ipak godine u pitanju. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Nešto mi prespojeno u glavi, mislim da su ipak godine u pitanju. Dobro, samo dok nije krcnulo u ledjima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Dobro, samo dok nije krcnulo u ledjima. Krcnulo u leđima, i išijas imam, al' noge u'vatio! (ozbiljno) On stariji, a ja matora Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука