Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 4 минута, Broken рече

Gledam fudbal, ne traži mi se neka moguća ustaška zastava. To mi je smešno. Ne navijam za Hrvatsku...ni za Kosovo. :D

pa ne trazi je niko, neg smo navikli na njihov sovinizam kad je u pitanju njihova reprezentacija,, ne samo kod navijaca vec i kod samih igraca, jedan je bio i suspendovan ne tako davno zbog fasistickog pozdrava jel tako, nije to smijesno neg se ti pravis mutav, a taj smajli realno na gluupo mjesto stavljas, valjda se pokusavas vaditi ili sta... ja nisam imao nikad nista protiv tebe, al danas si me razocarao kao covijek, ako si ozbiljan

Подели на овим сајтовима

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

pa ne trazi je niko, neg smo navikli na njihov sovinizam kad je u pitanju njihova reprezentacija,, ne samo kod navijaca vec i kod samih igraca, jedan je bio i suspendovan ne tako davno zbog fasistickog pozdrava jel tako, nije to smijesno neg se ti pravis mutav, a taj smajli realno na gluupo mjesto stavljas, valjda se pokusavas vaditi ili sta... ja nisam imao nikad nista protiv tebe, al danas si me razocarao kao covijek, ako si ozbiljan

Ne razumemo se. Nije ovo mesto za neke rasprave a nemam ni zelju za tim.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Broken рече

Ne razumemo se. Nije ovo mesto za neke rasprave a nemam ni zelju za tim.

ovo je takmicenje nacionalnih selekcija. selektor im upravo pozdravio hrvatske branitelje sa stadiona, a ti si medju prvima krenuo danas sa kako kazes nekim raspravama, bas ti, cudio si se zasto  srbi ne bi navijali za hrvatsku reprezentaciju, pa kad su ti ljudi objasnili koliko si slijep , onda to vise nije mjesto za neke rasprave.

Подели на овим сајтовима

Omano sam krvate za 1 gol...al Nigerija je preslaba.Danas osveta Kostarici što su prvi u svetu priznali narko kvazidržavu kosova republjik.

3:1 dobijamo:kolcecb3hb8:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...