Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

35069886_1777949612271903_51834294835955

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Broken рече

Spojio si teme ali izbacio anketu.

Ништа ја нисам избацио. Таква је софтвер. 

Подели на овим сајтовима

Смешно ово са арабијом,далеко најлошијим тимом на сп,иоле озбиљнија репрезентација ће русе изути из ципела...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

35284235_2270228556326312_22109714035979

Vehabije icepane na froncle...:sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Јој, што мене нервира то "певање химне" које је увео Синиша Михајловић као неко "поштовање" према држави... :0426_feel:

Химна треба да се поздрави у ставу "мирно", у тишини и са поштовањем, није то навијачка или народна песма. То са певањем химне као да успут позову и да свако понесе неки инструмент и да удара у њега покушавајући да је свира.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дидим рече

Јој, што мене нервира то "певање химне" које је увео Синиша Михајловић као неко "поштовање" према држави... :0426_feel:

Химна треба да се поздрави у ставу "мирно", у тишини и са поштовањем, није то навијачка или народна песма. То са певањем химне као да успут позову и да свако понесе неки инструмент и да удара у њега покушавајући да је свира.

To možda na nekoj sarani ali kad je država u pitanju ona se poštuje kroz njene simbole a to su bre svega grb,zastava i himna.Nema to veze sa Mihajlovićem on je tu bio suštinski u pravu ali izgleda Ljajiću smeta što je poturčeni Srbin.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...