Jump to content

Препоручена порука

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Devojčica koja je ućutala svet na 6 minuta

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Dosta je nama toga da zapad zloupotrebljava decu. Baš će sada neka devojčica da ućiti svet. Mislim to može ali u režiji Amerikanaca. 

Tebi bi (ja mislim) bilo dobro da promeniš veru u Islam i odseliš se u Iran (ili Pakistan).Tamo je sve za šta se zalažeš, vode se upravo onim što ti misliš, tvoj stav je jedini i dozvoljen, fenomenalno bi ti bilo. Čvrsta anti-gej, anti-civilizacijska, anti-Zapadna, anti-razumska i pro-srednjovekovna ruka.

Подели на овим сајтовима

Tebi bi (ja mislim) bilo dobro da promeniš veru u Islam i odseliš se u Iran (ili Pakistan).Tamo je sve za šta se zalažeš, vode se upravo onim što ti misliš, tvoj stav je jedini i dozvoljen, fenomenalno bi ti bilo. Čvrsta anti-gej, anti-civilizacijska, anti-Zapadna, anti-razumska i pro-srednjovekovna ruka.

Tebi ja kažem da ja ne izdajem Pravoslavlje za glupi Ateizam ili Islam. Jesi ti bio u iraku pa znaš o tome. Tamo se sve praktikuje samo ne Islam kako ti kažeš. Nisam protiv zapada samo nam njihova politika gura nos u našu e protiv toga sam najviše.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Чудесна банка

happy-bank-25998995.jpg

Замислите да вам свако јутро, када се пробудите, једна банка стави на рачун 86.400 евра. Шта ћете направити?

Прво правило: Све што нисте успели потрошити током дана узима вам се навече! Не смете варати, нити пребацити новац на неки други рачун. Имате га право потрошити искључиво током ток истог дана али не заборавите да свако јутро кад отворите очи банка вам отвара нови рачун од 86.400 евра за тај дан и тако сваки дан.

Друго правило: Банка може прекинути ту "ИГРУ" без упозорења! У било којем моменту може вас обавестити да је све готово и да се рачун дефинитивно затвара.

По мом мишљењу, несумњиво ћете добијени новац трошити на забаву и куповину поклона онима које волите. Трудићете се да вам сваки евро донесе срећу и задовољство.

Па где има таква банка?

Ту чудесну банку имамо сви ми на нашем располагању. То је ВРЕМЕ! Свако јутро кад се пробудимо наша животна банка нам отвара кредит од 86.400 секунди живота за тај дан до спавања. Што нисмо проживели тај дан - изгубљено је. Јуче је заувек прошло!

Свако јутро та магија се понавља. Зато немојмо заборавити незаобилазно правило да банка може затворити рачун сваког минута, без упозорења. У било којем моменту живот може стати!

Шта ви радите са ваших 86.400 секунда на дан?

Живот је кратак, чак и онима који увек мисле да имајубескрајно пуно времена на располагању.

Није важан капитал времена који још имамо у резерви; битно је употребити сваки делић живота најбоље што можемо.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Brate namamio si me sa evrima, a onda me poklopio sekundama :)) 

Al dobro, svejedno ni jedno ni drugo ne postoje sHa_sarcasticlol

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Motivacija je pokretačka snaga,bez koje čovek ne može da ostvari svoje ciljeve.Zato je potrebno motivisati sebe za neku aktivnost da bi ona  urodila plodom.

Mnoge stvari mogu da nas motivišu....Možemo da se ugledamo na neke ljude koji su se ostvarili u odredjenoj oblasti,...Motivišu nas  knjige filmovi,muzika,prijatelji,porodica....partneri...

Da li možemo da napravimo malu riznicu za motivaciju onih ljudi kojima je uvek malo potrebno da se ostvare u životu,da daju još nekoliko ispita i završe željeni fakultet,da započnu novi posao...da se oprobaju u nekoj aktivnosti.... upoznaju  nove ljude...i iskoriste maksimum iz svojih talenata...?

To mogu da budu slike,muzika,filmovi,mudre misli,lična iskustva,sve što može da probudi i pokrene na ostvarivanje nekog željenog cilja... :icon_pvo: 

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...