Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 E sad, u cemu crkva, pri ovakvim saopstenjima gresi. Ne greši nigde, SPC i Patrijarh su prvi jasno i glasno Istine radi što i njima dolikuje, objavili da je grad preplavljen ljudima čija je idologija homoseksualzam a medju odabranom grupom koja je došla postoji odredjen broj pedofila. Tako da sve što je Patrijarh pomenuo ima svoj smisao i istinitost. Neko je rekao da Crkva izjednačava pedofiliju i homoseksualnost, što nije istina,već se da primetiti da su homoseksualisti prihvatili goste na paradi koji su pedofiličari i tako ih izjednačili sa sobom. Smešno je kako gledamo pogrešno i smejemo se ne dobrom sročenom saopštenju. Mda... Inače frapirao sam se kad sam saznao da medju homoseksulcima ima nacista koji mrze rome i vole pedofiličare. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Inače frapirao sam se kad sam saznao da medju homoseksulcima ima nacista koji mrze rome i vole pedofiličare. i mene to čudi, a nekada u (holivudskim) filmovima i serijama (koji su jedan od koraka koji su prethodili ovoj bestidnoj njihovojih promociji) imali su uvek sve dobre osobine; nijedan od njih nikada nije bio negativac u filmu: kao super lik samo eto gej (peder) je ... prosto ti bude drag ... baš me čudi i sve izgleda tako spontano ... . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 i mene to čudi, a nekada u (holivudskim) filmovima i serijama (koji su prethodili ovoj bestidnoj njihovojih promociji) imali su uvek sve dobre osobine; nijedan od njih nikada nije bio negativac u filmu: kao super lik samo eto gej (peder) je ... baš me čudi a sve izgleda tako spontano ... . i pedofilija im izgleda spontano, ne upražnjavaju ali duboko shvataju "muku" tih ljudi pa su ih pozvali da se drže za ruke ... sve u ponos. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Интегра Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Слажем се са Парадоксологијом. Не сматрам да је изашла ван Истине нити да је заслађује и разводњава. Осуде и оштри прекори деловали би терапеутски у друштву у ком се ни Рај ни Пакао, ни бесмртност душе, ни Суд, не доводе у питање, и где већина народа живи саборно и Хришћански. Лгбт популација није свесна нити да је у стању рата, нити против чега заправо ратује. Млађони, Лазар Нешић, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 recimo da se crkva protivi svakoj vrsti nasilja, sto nije tacno, cak i kod crkve postoje granice, recimo patrijarh ima opciju da pozove narod u rat. samo sto je to nezamislivo za moderne svetce.... recimo otidji u crkvu pravi scene pa ces biti izbacen napolje i slicne stvari.... iance upravo zbog tih predrasuda o crkvi mnogi ljudi se degradiraju od nje... inace sam Hristos je na jednom mjestu u Bibliji cinio nasilje, boreci se upravo protiv ljudske bolesti Не нападам ја хомосексуалце, претпостављам да су већина њих, заиста бољи људи од мене, него ове плаћене хомо-активисте који су окупирали Београд ових дана... и упињу се свим силама како би се парада срама одржала пошто-пото, до поседњег српског полицајца или ''хулигана'', а све како би се заштитили добро плаћени геј-активисти (и ту и тамо понеки сензације жељан незнавени Србин). Ко год не види да је ситуација безизлазна, тај је слеп код очију! А кад се човек нађе у безизлазу који је сам створио, Црква треба да искористи прилику и да предложи решење из своје перспективе. Патријарх је то искористио, стога: На Многаја љета Ваша светости! Надам се да је после овога свима јасно да ли су насилници чланови цркве. Многи из цркве (већина) сигурно нису ни најмањи насилни, али је тужна чињеница да има и оваквих. Већина која није насилна има опцију да оваквима објасни да су залутали или да и даље изиграва француске собарице из ових или оних разлога. Paradoksologija and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Надам се да је после овога свима јасно да ли су насилници чланови цркве. Многи из цркве (већина) сигурно нису ни најмањи насилни, али је тужна чињеница да има и оваквих. Већина која није насилна има опцију да оваквима објасни да су залутали или да и даље изиграва француске собарице из ових или оних разлога. Kakvi nasilnici, ko kaze da bi ovde neko tukao paradere? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ne greši nigde, SPC i Patrijarh su prvi jasno i glasno Istine radi što i njima dolikuje, objavili da je grad preplavljen ljudima čija je idologija homoseksualzam a medju odabranom grupom koja je došla postoji odredjen broj pedofila. Tako da sve što je Patrijarh pomenuo ima svoj smisao i istinitost. Neko je rekao da Crkva izjednačava pedofiliju i homoseksualnost, što nije istina,već se da primetiti da su homoseksualisti prihvatili goste na paradi koji su pedofiličari i tako ih izjednačili sa sobom. Smešno je kako gledamo pogrešno i smejemo se ne dobromOc sročenom saopštenju. Mda... Inače frapirao sam se kad sam saznao da medju homoseksulcima ima nacista koji mrze rome i vole pedofiličare. ja govorim iskljucivo o ovome sto stoji u saopstenju-""Ako je gej seksualno opredeljenje opravdano i treba ga propagirati, na osnovu čega to isto ne važi i za pedofiliju, masovno raširenoj u zapadnom svetu, incest..." Ne znam kako da kazem, da ne kazem glupo je reci,ako je homoseksualnost opravdana, moze biti i pedofilija. Homoseksualnost je opravdana, zbog toga sto su u pitanju dve odrasle osobe, u pedofijiji je ukljuceno seksualno nezrelo dete do 13 godina, koje nema odgovornost, samim tim ni dozrelu slobodnu volju i pedofija stoga nikada nece proci ni u jednoj zemlji. Potom provucena je laz da je pedofilija rasirena po zapadnom svetu, ona nigde nije legalizovana, bas nigde. Dakle ne moze crkva, ako zeli ozbiljno da bude shvacena da ostane u nekom svom svetu, mora da se raspita...To sto pominjes da su docekali i primili pedofile, to ovde ne pise i gde si to procitao, ja licno ne verujem. I jos jedna stvar za zoofiliju, takodje nikada nce biti legalizovana, jer zivotinja nema slobodnu volju i razum, i ne moze da udje sobodno u odnos. Dva geja mogu i to je to. Moralni stav crkva treba da iznese, moze da kaze da je zabrinuta zbog ideologije homoseksualizma jer ce danas sutra kao i udrugim zemljama traziti usvajanje dece, i da se menjaju dokumenti u roditelj 1 i 2 ,to moze da kaze, ali ovakvi nemocni argumenti ne cudi da izazivaju takve reakcije. Милан Ракић, Интегра, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Надам се да је после овога свима јасно да ли су насилници чланови цркве. Многи из цркве (већина) сигурно нису ни најмањи насилни, али је тужна чињеница да има и оваквих. Већина која није насилна има опцију да оваквима објасни да су залутали или да и даље изиграва француске собарице из ових или оних разлога. Дедера Хуане, објасни ти благо мени, какве везе има моје писање са насиљем над мученим педерима?! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 ja govorim iskljucivo o ovome sto stoji u saopstenju- On govori isključivo na osnovu tripova koje je zamislio... srećno u nastavku razgovora... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 On govori isključivo na osnovu tripova koje je zamislio... srećno u nastavku razgovora... mislim da zeli da po svaku cenu razume i odbrani patrijarha, jer ga ceni, ali moramo biti kriticni i dosledni, ako cemo da se zovemo hriscanima, pa makar i nas patrijarh bio u pitanju Интегра, Млађони and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 mislim da zeli da po svaku cenu razume i odbrani patrijarha, jer ga ceni, ali moramo biti kriticni i dosledni, ako cemo da se zovemo hriscanima, pa makar i nas patrijarh bio u pitanju Ma jok... vidiš da u saopštenju "čita" stvari koje je prethodno on pričao a koje uopšte ne pišu u saopštenju... Nina 777 је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 ja govorim iskljucivo o ovome sto stoji u saopstenju-""Ako je gej seksualno opredeljenje opravdano i treba ga propagirati, na osnovu čega to isto ne važi i za pedofiliju, masovno raširenoj u zapadnom svetu, incest..." Ne znam kako da kazem, da ne kazem glupo je reci,ako je homoseksualnost opravdana, moze biti i pedofilija. Homoseksualnost je opravdana, zbog toga sto su u pitanju dve odrasle osobe, u pedofijiji je ukljuceno seksualno nezrelo dete do 13 godina, koje nema odgovornost, samim tim ni dozrelu slobodnu volju i pedofija stoga nikada nece proci ni u jednoj zemlji. Potom provucena je laz da je pedofilija rasirena po zapadnom svetu, ona nigde nije legalizovana, bas nigde. Dakle ne moze crkva, ako zeli ozbiljno da bude shvacena da ostane u nekom svom svetu, mora da se raspita...To sto pominjes da su docekali i primili pedofile, to ovde ne pise i gde si to procitao, ja licno ne verujem. I jos jedna stvar za zoofiliju, takodje nikada nce biti legalizovana, jer zivotinja nema slobodnu volju i razum, i ne moze da udje sobodno u odnos. Dva geja mogu i to je to. Moralni stav crkva treba da iznese, moze da kaze da je zabrinuta zbog ideologije homoseksualizma jer ce danas sutra kao i udrugim zemljama traziti usvajanje dece, i da se menjaju dokumenti u roditelj 1 i 2 ,to moze da kaze, ali ovakvi nemocni argumenti ne cudi da izazivaju takve reakcije. Значи, слободно у полни однос могу да уђу два одрасла блиска рођака... (zbog toga sto su u pitanju dve odrasle osobe)!? То неки називају инцест, а неки и не... ''stoga nikada nece proci ni u jednoj zemlji'' Донедавно ни хомосексуалност дуго није пролазила ни у једној земљи, али, не лези враже, појавио се јак и богат геј-лоби и све је сад друкчије... Ако се, на западној хемисфери, (само)прогласиш гејом мо'ш да напредујеш огромном брзином, на друштвеној лествици... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Dakle ne moze crkva, ako zeli ozbiljno da bude shvacena da ostane u nekom svom svetu, mora da se raspita...To sto pominjes da su docekali i primili pedofile, to ovde ne pise i gde si to procitao, ja licno ne verujem. Ne moraš da veruješ ni SPC ni meni Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 никад ми неће бити јасно зашто се Црква толико бави педерима. Мени није јасно зашто се неки у Цркви толико баве државом и политиком. Paradoksologija and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Значи, слободно у полни однос могу да уђу два одрасла блиска рођака... (zbog toga sto su u pitanju dve odrasle osobe)!? То неки називају инцест, а неки и не... ''stoga nikada nece proci ni u jednoj zemlji'' Донедавно ни хомосексуалност дуго није пролазила ни у једној земљи, али, не лези враже, појавио се јак и богат геј-лоби и све је сад друкчије... Ако се, на западној хемисфери, (само)прогласиш гејом мо'ш да напредујеш огромном брзином, на друштвеној лествици... Incest bi mogao proci, obzirom, tj. ukoliko u njega ulaze dve odrasle osobe, medjutim teske posledice incesta su u jako velikom procentu dokazive, i zato moze da se ospori. Kada bi posledice homoseksualnog odnosa bile takodje tako lako dokazive, moglo bi se i to osporiti. Интегра је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука