Jump to content

Саопштење за јавност - Патријарх српски Г. Иринеј

Оцени ову тему

Препоручена порука

Inače frapirao sam se
Ja sam se frapirao
frapirati (fr. frapper) padati u oči, iznenaditi, iznenađivati, ubezeknuti, začuditi, začuđavati; rashladiti (vino, šampanjac).  http://www.vokabular.org/?search=frapirati〈=sr-lat

Добро, ето... Него, шта би сте издвојили као значење тог францизма, а при том да описује ваше, не знам ни ја сад шта, психо-физичко стање?

Ја вам рецимо предлажем ubezeknuli сте се, делује к'о ефектна фраза а и у сваком случају је логичније од овог raz'ladili сте се.

Ил' сте можда padali u oči? Откуд знам...

Подели на овим сајтовима

"Ako je gej seksualno opredeljenje opravdano i treba ga propagirati, na osnovu čega to isto ne važi i za pedofiliju, masovno raširenoj u zapadnom svetu, incest... Po čemu je njihovo pravo manje pravo od takozvanog prava vaše seksualne (dez)orjentisanosti", navodi SPC.

Baš lepo skockano i bitno za bitke za svaku dušu pojedinačno.

Lepo se govori o seksualnom opredeljenju,dakle o homoseksualizmu a ne o homoseksualnosti.

Ako je to opredeljenje ok i ne ugrožava nikog,onda treba savršeno da nas boli ufce za takvog čoveka. To su svi uradili ali Crkva ne može prihvatiti da zatvori vrata ma za jednu jedinu grešnu dušu. U tom smislu može se izjednačiti greh(pedofilija),koji gradjanski zakon jasno odvaja.

Napominjem da je i za jedan i za drugi greh zbog ostajanja u njemu Crkveno potpuno ista kazna. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Napominjem da je i za jedan i za drugi greh zbog ostajanja u njemu Crkveno potpuno ista kazna.

Kazna? Koja kazna?

Ja bio ubedjen da je hriscanski bog bog ljubavi kad gle- kaznjavanje...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Добро, ето... Него, шта би сте издвојили као значење тог францизма, а при том да описује ваше, не знам ни ја сад шта, психо-физичко стање?

Ја вам рецимо предлажем ubezeknuli сте се, делује к'о ефектна фраза а и у сваком случају је логичније од овог raz'ladili сте се.

Ил' сте можда padali u oči? Откуд знам...

svašta smo radili ako ne znaš šta smo pisali. živ bio.

Francuzirali smo se barem ja, ja ponekad vidim slike. Sve ok :)

Подели на овим сајтовима

Наш Патријарх јасно указује на суштину проблема, да нам се споља намеће идеја, о потреби за толеранцијом противприродног блудничења свих врста, као наводно достигнутој цивилизацијској вредности.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Наш Патријарх јасно указује на суштину проблема, да нам се споља намеће идеја, о потреби за толеранцијом противприродног блудничења свих врста, као наводно достигнутој цивилизацијској вредности.

Kome "vama"?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Samo sekund sister Ni kriminal nije legalizovan pa je raširen.... Evidentno je da u evropi barem po policiskim izveštajima pedofilija jeste raširena. 

где могу да нађем те наведене полицијске извештаје? криминологија ми је интересовање а на неки начин и повезано са професијом... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

svašta smo radili ako ne znaš šta smo pisali. živ bio.

Чек', сад да не читам све то брезвезе...

Па јесте л' бар написали нешто паметно на тему на коју вас никад нико ниш' пит'о није?

Мис'им, јел бар била нека 'нако, што б' се 'но казло, к'а Његошева?

И ови то пропустили да примете, а све вас до сад за памет питали.

И сад нећеду. 'Ес видио как'и су?

Подели на овим сајтовима

где могу да нађем те наведене полицијске извештаје? криминологија ми је интересовање а на неки начин и повезано са професијом... 

googlaj,imaš otkrivenih lanaca koliko hoćeš...

Inače jasno je sasvim da ostajanje u grehu potpuno izjednačava homoseksualizam i pedofiliju.

Подели на овим сајтовима

Чек', сад да не читам све то брезвезе...

Па јесте л' бар написали нешто паметно на тему на коју вас никад нико ниш' пит'о није?

Мис'им, јел бар била нека 'нако, што б' се 'но казло, к'а Његошева?

И ови то пропустили да примете, а све вас до сад за памет питали.

И сад нећеду. 'Ес видио как'и су?

svakakvi

Подели на овим сајтовима

Pa kako cete bez litija?

Jа лепо написах да треба забранити сва ризична окупљања.

Литија није ризично окупљaње... уствари врло је ризчна по демоне, јер они се намах дају у бегство, беже са улица којима иде литија...  главом без обзира.

Литургија је још опаснија по њих, заправо свака Литургија је атомска бомба бачена у пакао...

Стога, Литургије и Литије треба учестати, а сва друга ризична овосветска окупљања забранити на десетак година док се добро ваздух не прочисти по земљи Србији...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...