Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Мени није јасно зашто се неки у Цркви толико баве државом и политиком. Valjd po ovoj temi možeš da vidiš da neke vernike politik mnogo više zanima nego religija. Šta će proći a šta neće moći u zemlji. Ако се, на западној хемисфери, (само)прогласиш гејом мо'ш да напредујеш огромном брзином, на друштвеној лествици... А какве све то им везе са парадом? ШТа је све од тога тачно толико лоше да би због тога требало забрнити параду? Ја и даље нисам видео да си дао неки аргумент на ту тему. Можеш ли ти у цртама да изложиш твоје аргументе против праде нпр аргумент 1. Сматрам да парада то и то лоше овом друштву и људима доноси и да педери том парадом праве такву и такву штету. Аргумент два сматрам да педери парадирањем прве такву и такву штету. и то су разлози због којих треба д се забрани. Тако, кратко и јасно? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ne moraš da veruješ ni SPC ni meni pa daj mi zivor, ja sam komentarisala sto ovde pise ( i to sa ciljem da istaknem na cemu bi bilo dobro da poradi vrh crkve, kada iznosi svoje stavove, ako zeli biti ozbiljnije shvacen), daj mi izvor gde su primili pedofilicare, i verovacu GeniusAtWork, Интегра and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Надам се да је после овога свима јасно да ли су насилници чланови цркве. Многи из цркве (већина) сигурно нису ни најмањи насилни, али је тужна чињеница да има и оваквих. Већина која није насилна има опцију да оваквима објасни да су залутали или да и даље изиграва француске собарице из ових или оних разлога. Aaaa i ti si čuo da medju homoseksualcima ima nacista koji mrze rome? Ja sam se frapirao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Incest bi mogao proci, obzirom, tj. ukoliko u njega ulaze dve odrasle osobe, medjutim teske posledice incesta su u jako velikom procentu dokazive, i zato moze da se ospori. Kada bi posledice homoseksualnog odnosa bile takodje tako lako dokazive, moglo bi se i to osporiti. 'Ајде да ти шапнем на ухо да је последица хомосексуалног односа у многоме трагичнија од инцеста. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 па Црква постоји и живи у држави, природно је да се бави и друштвеним питањима. Али није природно да се бави позивањем на кршење устава и закона по чисто "религијским основама". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Potom provucena je laz da je pedofilija rasirena po zapadnom svetu, ona nigde nije legalizovana, bas nigde. Samo sekund sister Ni kriminal nije legalizovan pa je raširen.... Evidentno je da u evropi barem po policiskim izveštajima pedofilija jeste raširena. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Valjd po ovoj temi možeš da vidiš da neke vernike politik mnogo više zanima nego religija. Šta će proći a šta neće moći u zemlji. А какве све то им везе са парадом? ШТа је све од тога тачно толико лоше да би због тога требало забрнити параду? Ја и даље нисам видео да си дао неки аргумент на ту тему. Можеш ли ти у цртама да изложиш твоје аргументе против праде нпр аргумент 1. Сматрам да парада то и то лоше овом друштву и људима доноси и да педери том парадом праве такву и такву штету. Аргумент два сматрам да педери парадирањем прве такву и такву штету. и то су разлози због којих треба д се забрани. Тако, кратко и јасно? Забранити параду треба јер ће довести до крвопролића! И тачка. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Dakle ne moze crkva, ako zeli ozbiljno da bude shvacena da ostane u nekom svom svetu, mora da se raspita...To sto pominjes da su docekali i primili pedofile, to ovde ne pise i gde si to procitao, ja licno ne verujem. I jos jedna stvar za zoofiliju, takodje nikada nce biti legalizovana, jer zivotinja nema slobodnu volju i razum, i ne moze da udje sobodno u odnos. Dva geja mogu i to je to. Stvarno veruješ da naše neobrazovane vladike mogu napraviti takav propust da ne znaju šta je homoseksualizam,pedofilija i zoofilija? Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 'Ајде да ти шапнем на ухо да је последица хомосексуалног односа у многоме трагичнија од инцеста. Ma sapnucu i ja tebi, ali sapni ti to drzavi i pravnom sistemu, tu mozes samo dokazivo da pricas, iz incestuoznog odnosa se radjaju u vise od 50 posto slucajeva bolesna deca. I time je ugrozeno to trece lice, koje je uvuceo u situaciju bez slobodne volje. U gej odnosu, i da ima posledica po zdravlje, to je po njihovo zdravlje, ne uvlace nikog treceg. Срђан Шијакињић, GeniusAtWork, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 On govori isključivo na osnovu tripova koje je zamislio... srećno u nastavku razgovora... mig mig.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Забранити параду треба јер ће довести до крвопролића! И тачка. Јел разумеш ти колико је то лоша логика? Рецимо неко тебе хоће да бије, и поручи ти песму "немој да идеш мојом улицом" и теби, голубе забране да идеш његовом улицом да не би дошло до крвопролића. То је голубе, идење уз длаку насилницима. Ако хоћеш да живиш у друштву и у држави која иде уз длаку насилницима - ок. Неко запрети да неко други не може да одржи протест, шетњу, праду, јер ће његов руаља да дође да бије... и ми сад треба сви да се склонимо. Изем ти логику.. и карактер.. Paradoksologija, Интегра, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Valjd po ovoj temi možeš da vidiš da neke vernike politik mnogo više zanima nego religija. Šta će proći a šta neće moći u zemlji. Па добро и мене занима политика, али као феномен па Црква постоји и живи у држави, природно је да се бави и друштвеним питањима. само што не видим по чему је то питање педера од толиког значаја за Цркву да му се сваких месец дана посвећује неко саопштење. То стоји, али чему уплитање у то шта држава треба/не треба. А и што кажеш, превише се пажње посвећује тим питањима. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Stvarno veruješ da naše neobrazovane vladike mogu napraviti takav propust da ne znaju šta je homoseksualizam,pedofilija i zoofilija? Na zalost, ocigledno su napravili. Pretpostavljam da je u pitanju ignorisanje realnosti, znas ono koliko god neko pametan bio kad fura svoj film( makar ta film bio i nesto najpozitivnije) i nece da se suoci sa realnim trenutkom, pa ispadne glup i neuk, iako nije. Paradoksologija, Панарет and Интегра је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 pa daj mi zivor, ja sam komentarisala sto ovde pise ( i to sa ciljem da istaknem na cemu bi bilo dobro da poradi vrh crkve, kada iznosi svoje stavove, ako zeli biti ozbiljnije shvacen), daj mi izvor gde su primili pedofilicare, i verovacu Ma stvarno nemam nameru da tražim sliku gde u prvom redu pored homo...aktivista držeći se za ruke poznati holandski pedofiličar, Ja takve stvari ne stavljam u favorite memorije. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ma jok... vidiš da u saopštenju "čita" stvari koje je prethodno on pričao a koje uopšte ne pišu u saopštenju... Takav jedan tekst kao ovo saopštenje ti stvarno i ne možeš da zapamtiš a kamoli da razumeš kontekst. Jer te ne zanima i to je fakat. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука