Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 se zna podatak koliko su homoseksualci ove godine nastradali fizički ili bili izloženi nekoj prisili ili ozbiljnoj pretnji? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 se zna podatak koliko su homoseksualci ove godine nastradali fizički ili bili izloženi nekoj prisili ili ozbiljnoj pretnji? Naravno da se ne zna. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Nije svaki apel da se promeni neki pravni propis isti... nije baš isto da li ja apelujem da se PDV smanji na 10% ili apelujem na to da npr. Nikola Popović izgubi pravo glasa. Ono na šta Crkva ovde apeluje je neustavno jer ograničava ustavom zagarantovana prava. Takođe, ne razumem uopšte tu odbranu: Crkva ne zabranjuje, već samo apeluje na vlast (i kritikuje gejeve). Pa niko i ne zabranjuje Crkvi da to radi, već se Crkva kritikuje i pojedini apeluju na tu da malo reši svoj PR. Neki bi sigurno došli, ali bi ogromnoj većini njih potpuno otpao jedan od glavnih "razloga" koji su oni u svojoj glavi racionalizovali kao "zaštitnici morala i pravoslavlja". Zar nije grešno kada znaš da veliki broj ljudi nekog hoće da bije da ne uradiš ništa po tom pitanju? A naročito kad znaš da veliki broj tih nasilnika (u zabludi) smatra da to radi baš u ime vere? Zar je normalno da u takvoj situaciji ti takve ne pomeneš već samo iskritikuješ drugu stranu zapravo dajući ovima "duhovnu municiju"... Kakve ima veze kome šta smeta i šta ne podržava. Možeš sutra da napraviš referendum o tome da li vam smeta npr. Čeda Jovanović i da li ga podržavate... i koliko god glasova da tu bude, to svakako ne može da predstavlja razlog da se Čedi oduzmu ustavna, građanska prava. Ustavna prava nisu nešto što se oduzima nekom zato što trenutnoj većini neko/nešto smeta. Oduzimaju se promenom Ustava. Ko god smatra da bi većina građana želela da se ukine pravo na slobodu mirnog okupljanja, slobodan je da počne da skuplja potpise. Niđe veze... Al ga ti tupis brate, za medalju. Sad i ja ispadoh da podrzavam huligane. Necu vise nista da pricam. Ljut sam. Huane, deder posalji onu francusku sobaricu, nije mi dobro. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Cloudking, opet bezis od odgovora kao i onaj Justin Waters isto sto me iskulirao kada sam mu pojasnio da nepravedno pljuje po ljudima iz crkve. Nema veze, iskusan si ti forumas, znas kad treba da ustuknes Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Naravno da se ne zna. Naravno da bi ambasada Amerike objavila podatke. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Al ga ti tupis brate, za medalju. Hvala brate. Sad i ja ispadoh da podrzavam huligane. Necu vise nista da pricam. Ljut sam. Nešto si izgleda pogrešno razumeo... nisam nigde napisao da Crkva podržava huligane, već da nije dobro kada kritikuje drugu stranu a njih ne pomene (iako ih valjda, nadam se, osuđuje), a o tebi lično se nisam ni izjašnjavao... GeniusAtWork, Млађони and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Cloudking, opet bezis od odgovora kao i onaj Justin Waters isto sto me iskulirao kada sam mu pojasnio da nepravedno pljuje po ljudima iz crkve. Nema veze, iskusan si ti forumas, znas kad treba da ustuknes Izvinjavam ti se. Na putu sam i pisem sa telefona al samo kad uvatim neki slobodan minut... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Те хулигане треба налупати! Не треба им дозволити да праве параду! kordun, Никола Поповић and Golub је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Jadna tvoja cura :-D Моја голубица није јадна, већ напротив врло срећна и радосна... Због правилног полног односа са овим голубом изродила лепе и дивне голупчиће ... lab_man је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Cloudking, opet bezis od odgovora kao i onaj Justin Waters isto sto me iskulirao kada sam mu pojasnio da nepravedno pljuje po ljudima iz crkve. Nema veze, iskusan si ti forumas, znas kad treba da ustuknes pa zbog toga pojedinci i dolaze ovamo da se svadjaju i prosipaju gordost, od pravoslavlja su operisani, ja ne vidim drugog razloga njihovog prisustva sem zelje za nekim naklapanjima.... na patrijarha gledaju isto ko i na staljina, mozda i gore, zato i koriste izraze tipa "vas patrijarh".... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Јел? Stojanović: Biće Parade ponosa IZVOR: BETA, DANAS Beograd -- Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Momir Stojanović izjavio je da će Parada ponosa, najavljena za 28. septembar, biti održana. Foto: FoNet (arhiva) On je rekao su bezbednosni rizici za održavanje Parade ponosa manji nego prethodnih godina. On je za list "Danas" rekao da je aktivnost desničarskih organizacija "beznačajna" u 2014. godini i da je u društvu prevladalo mišljenje o neophodnosti poštovanja ljudskih prava. "Parada se mora održati jer je to i jedan od uslova preko kojeg EU neće preći. Nadležne službe u sektoru bezbednosti će izneti svoje procene a po mom mišljenju, te procene će biti pozitivne. Vlada će zatim, na osnovu tih procena, doneti odluku o održavanju Parade", rekao je Stojanović. Да, да, само што постоји добар разлог да те процене буду негативне и да влада донесе одлуку о неодржавању маскараде. Представници Независног полицијског синдиката најавили су да ће 26. септембра ступити у штрајк због лошег материјалног положаја и да неће, 28. септембра обезбеђивати шетњу у оквиру Параде поноса, уколико та манифестација буде одобрена. С обзиром да смо на време обавестили послодавца да ступамо у штрајк, и безбедносна процена одржавања Прајда морала би да буде негативна, рекао је представник тог синдиката Владимир Лукић. Представник НПС Веселин Николић је додао и да још увек није познато да ли ће Прајд у недељу бити одржан и да ће када се МУП буде о томе званично огласио, уследити и одговор синдиката. Лукић и Николић су негирали медијске наводе о политизацији штрајка додавши да ће током викенда бити и других јавних скупова које такође неће бити обезбеђивани. http://www.dnevnik.rs/hronika/policijski-sindikati-prvo-pare-posle-prajd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 SAOPŠTENJE Nije potrebno ponavljati već poznati stav Crkve o manifestaciji koja se sprema za nedelju: Crkva će uvek učiti da se prava sloboda i ljubav osvajaju samo kroz poslušnost Hristu, a da svi seksualni odnosi van blagoslovenog braka vode u zarobljenost strastima. Hristova Crkva će bez osude nastaviti da poziva sve ljude, sa kojim god se strastima bore, da priđu i pokaju se, jer je Hristovo breme lako. (Mt. 11: 30) Ono što je možda potrebnije u ovom trenutku naglasiti jeste da nas je Hristos učio da damo Bogu Božije, a caru carevo. (Mk. 12: 13-17) Kao hrišćani, pozvani smo da poštujemo zakone države u kojoj živimo, a oni dopuštaju svakom da se slobodno okuplja i slobodno kreće. Zbog toga, a pre svega zbog protivljenja svakoj vrsti nasilja koje je fundamentalna odlika Crkve koja sledi Onog koji je pitom kao jagnje, (Isa. 53: 7) Crkva osuđuje svakog ko bi - ne daj Bože u Njeno ime! - na bilo koji način pokušao da povredi bilo kog učesnika najavljene parade. Pozivamo sve vernike - a i one koji to još nisu - da u nedelju dođu na Liturgiju, a zatim dan provedu Bogougodno sa svojom porodicom, pridružujući se našoj molitvi za sve koji će dan provesti na ulicama, i paradere i nasilnike, da ih Gospod zaštiti od svakog zla i prosvetli im um. Dano u Patrijaršiji, itd. Eto, da sam PR, recimo... Никола Поповић, GeniusAtWork, Панарет and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 SAOPŠTENJE Nije potrebno ponavljati već poznati stav Crkve o manifestaciji koja se sprema za nedelju: Crkva će uvek učiti da se prava sloboda i ljubav osvajaju samo kroz poslušnost Hristu, a da svi seksualni odnosi van blagoslovenog braka vode u zarobljenost strastima. Hristova Crkva će bez osude nastaviti da poziva sve ljude, sa kojim god se strastima bore, da priđu i pokaju se, jer je Hristovo breme lako. (Mt. 11: 30) Ono što je možda potrebnije u ovom trenutku naglasiti jeste da nas je Hristos učio da damo Bogu Božije, a caru carevo. (Mk. 12: 13-17) Kao hrišćani, pozvani smo da poštujemo zakone države u kojoj živimo, a oni dopuštaju svakom da se slobodno okuplja i slobodno kreće. Zbog toga, a pre svega zbog protivljenja svakoj vrsti nasilja koje je fundamentalna odlika Crkve koja sledi Onog koji je pitom kao jagnje, (Isa. 53: 7) Crkva osuđuje svakog ko bi - ne daj Bože u Njeno ime! - na bilo koji način pokušao da povredi bilo kog učesnika najavljene parade. Pozivamo sve vernike - a i one koji to još nisu - da u nedelju dođu na Liturgiju, a zatim dan provedu Bogougodno sa svojom porodicom, pridružujući se našoj molitvi za sve koji će dan provesti na ulicama, i paradere i nasilnike, da ih Gospod zaštiti od svakog zla i prosvetli im um. Dano u Patrijaršiji, itd. Eto, da sam PR, recimo... Сва наша срећа да ти ниси ПР... Да Патријарх српски није проговорио и камен би проговорио! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 SAOPŠTENJE Nije potrebno ponavljati već poznati stav Crkve o manifestaciji koja se sprema za nedelju: Crkva će uvek učiti da se prava sloboda i ljubav osvajaju samo kroz poslušnost Hristu, a da svi seksualni odnosi van blagoslovenog braka vode u zarobljenost strastima. Hristova Crkva će bez osude nastaviti da poziva sve ljude, sa kojim god se strastima bore, da priđu i pokaju se, jer je Hristovo breme lako. (Mt. 11: 30) Ono što je možda potrebnije u ovom trenutku naglasiti jeste da nas je Hristos učio da damo Bogu Božije, a caru carevo. (Mk. 12: 13-17) Kao hrišćani, pozvani smo da poštujemo zakone države u kojoj živimo, a oni dopuštaju svakom da se slobodno okuplja i slobodno kreće. Zbog toga, a pre svega zbog protivljenja svakoj vrsti nasilja koje je fundamentalna odlika Crkve koja sledi Onog koji je pitom kao jagnje, (Isa. 53: 7) Crkva osuđuje svakog ko bi - ne daj Bože u Njeno ime! - na bilo koji način pokušao da povredi bilo kog učesnika najavljene parade. Pozivamo sve vernike - a i one koji to još nisu - da u nedelju dođu na Liturgiju, a zatim dan provedu Bogougodno sa svojom porodicom, pridružujući se našoj molitvi za sve koji će dan provesti na ulicama, i paradere i nasilnike, da ih Gospod zaštiti od svakog zla i prosvetli im um. Dano u Patrijaršiji, itd. Eto, da sam PR, recimo... амин. feeble, Панарет, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Сва наша срећа да ти ниси ПР... шта тачно фали парадоксологијином "саопштењу"? GeniusAtWork and Интегра је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука