Golub Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 један део србије и малтретира. Хоће да им државном силом укину демократско право окупљања и протеста. Дечко, престани да татрљаш о демократским или уставним правима у земљи Србији... У Уставу Србије лепо пише да је Косово и Метохија саставни део Србије, али на том делу Србије Срби не могу да шетају слободно, чак ни да административну границу прелазе слободно и без ограничења, камоли шта друго... Све док се у земљи Србији не остваре основна УСТАВНА права на целој територији Србије, а поготову у њеној јужној покрајини КиМ, до тада сваку протуву са Запада која се појави у Београду и помене шетњу педера у Србији, треба намах, (заједно са свим хомо и лезбо активистима) хеликоптером пребацити у Приштину и нека се тамо разбашкаре... и крену у акцију шетања по Србији... макар се та улица звала и по Клинтону... Па чим организују прву успешну параду у Приштини, онда полако са југа Србије ићи ка северу... и тада помало почети причу о Уставу и демократији... а до тада је то све: '' жен' ме бабо, ил' тамбуру купи, у нешта се ударати мора...'' "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Дечко, престани да татрљаш о демократским или уставним правима у земљи Србији... У Уставу Србије лепо пише да је Косово и Метохија саставни део Србије, али на том делу Србије Срби не могу да шетају слободно, чак ни да административну границу прелазе слободно и без ограничења, камоли шта друго... Голубе, да се мало разумеш у уставно право, знао би да су разни документи делови устава, међу којима и међународни јавни уговори, а не само документ по имену устав. Један такав међународни документ је резолуција 1244. У нашем уству јасно пише у преамбули да је косово то што јесте у складу са 1244. дакле: Све док се у земљи Србији не остваре основна УСТАВНА права на целој територији Србије, а поготову у њеној јужној покрајини КиМ, до тада сваку протуву са Запада која се појави у Београду и помене шетњу педера у Србији, треба пребацити намах, (заједно са свим хомо и лезбо активистима) хеликоптером пребацити у Приштину и нека се тамо разбашкаре... и крену у акцију шетања по Србији... Ти би могао д престанеш да лупеташ глупости о уствним правима, и оствривању оствних прва и да научиш значења преамбуле и који све документи чине уствну материју. Јер је то нека основа.. онако првих 10 лекција уствног прав. Пре него што постанеш тумач уставних права. Али, ако ти имаш нешто против демократског права окупљањ и протест, лепо кажи да си против тога. Писало то у уству или не, то је једно демократско право, које свака демократска држава има. Ако си против тога д живиш у демокртској држави... лепо кажи - ја нисм демократа него сам - нациста, фашиста, комуниста, монархиста или неки други екстремистички не демократски режим који год ти се свиђа. Иначе овим ти не ЛЕПИМ НИКАКВУ ЕТИКЕТУ, ти сам изјављујеш да си ПРОТИВ ДЕМОКРАТИЈЕ, јер сматраш да ДЕМОКРАТСКА ПРАВА У СРБИЈИ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПОШТУЈУ. Да не буде после кукања о лепљењу етикета. Па чим организују параду у Приштини, онда полако са југа Србије ићи ка северу... и тада помало почети причу о Уставу и демократији... а до тада је то све: '' жен' ме бабо, ил' тамбуру купи, у нешта се ударати мора...'' Тп што сомалија/ирак/приштина нису места где се не поштује демократије, никако не сведочи да у Београду треб да буде тако. . Осим наравно ако не желиш да ти Србиј буде уређена ко приштина. Ако то желиш, браво ти га бате. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 ''Писало то у уству или не, то је једно демократско право, које свака демократска држава има.'' Ја те крстим, а ти прдиш... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 ''Писало то у уству или не, то је једно демократско право, које свака демократска држава има.'' Ја те крстим, а ти прдиш... Значи ти си против демократско права окупљања и протеста или не? И зашто. Ајде појасни нам мало свој став. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 mene je sramota da mnogi ne vide problem u tom skupu a vide problem u izjavi patrijarha... i sramota me što zalutali pojedinci šire ovakve teme do besvesti... Дејан-Марковић and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Зато што алкохол пуни буџет акцизама. Osim borbe protiv sive ekonomije, ministar privrede razmišlja i o uvođenju akciza na gazirana pića. (Izvor) RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2014 Crkva je ove godine od drzave dobila pedeset cetiri miliona evra. Crveni krst duplo manje. Eto, povodom setnje koju placa drzava... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука