Jump to content

Саопштење за јавност - Патријарх српски Г. Иринеј

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam zasto pominjes odnos vernika i ateista s obzirom da ovo o cemu pricamo nema nikakve veze sa tim odnosom. Imamo posebne teme za te rasprave...

Извини,али ако ћемо о ароганцији и тендецији да се један поглед на свет, живот и човек прогласи не истином већ једином истином, ту вама атеистима тешко да ко може бити такмац...осим можда  исламских фундаменталиста.

Ozb? ovo je tvoje objasnjenje? "Mi smo takvi zato sto ste vi jos gori od nas?" :D

E i da znas... glupo je kad se mator covek fali intelektom...

Poceo si da klizis i rasprsavas temu sto mu dodje prvi znak da nemas merodavnih argumenata. Vidim da imas nameru da raspravu kidnapujes  i odvedes na front vernici- ateisti a ja ti necu u tome praviti drustvo. 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Црква је део друштва, ништа мање него ти и твоји истомишљеници, и има право да изнесе свој став.

Ali kakvo pravo onda ima da traži da  se događaji koji nemaju veze sa njom ne održavaju? Crkva u ovom slučaju nije iznela svoj stav, iznela je svoj zahtev. Pazi molim te.

Pa što onda ne bi i Zukorlić davao neke predloge? Na  primer, da se ne održava Leskovačka roštiljada, jerbo oni ne jedu svinjetinu, pa je to za njih grešno i pogrdno...

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Комунисти нису само декларативно били атеисти већ им је атеистичка идеја била темељ. Хулигани су, међутим, само деклративно хришћани (огромна већина њих су задојени паганизмом, чисто да знаш) и чим сазнају шта хришћанство јесте у својој бити, одмах га заобилазе у широком луку и постају пагани или, ето изненађења ако ниси знао, ватрени атеисти.

Aha?

Znaci sad su samo deklarativni hrsicani. A pogle kad pricate  o masovnosti pravosalvaca u srbiji kako svakog racunate  u pravosalvace i te huligane i tepace i artemite i obrazovce i nasince i akakijevce... niko ne otpada kad se frljamo brojkama al zato kad zagrebemo po sustini hop-la odjednom niko nije pravoslavac :D

Odlucite se vise aman :D

Подели на овим сајтовима

Ali kakvo pravo onda ima da traži da  se događaji koji nemaju veze sa njom ne održavaju? Crkva u ovom slučaju nije iznela svoj stav, iznela je svoj zahtev. Pazi molim te.

Pa što onda ne bi i Zukorlić davao neke predloge? Na  primer, da se ne održava Leskovačka roštiljada, jerbo oni ne jedu svinjetinu, pa je to za njih grešno i pogrdno...

A, ne sme Zukrolic da zahteva tako nesto.. oni su manjina.

Samo vecina ima pravo da se izmislja;)

Подели на овим сајтовима

Bogami kad bi se uverili homoseksualci u postojanje pakla, brzo bi se ohladili od takve ljubavi a zene im postale zanimljive opametili bi se u sekundi.

Da im se Bog smiluje i otvori im oci i sve nas uputi ka svakom dobru.

Ja mislim da niko ne zna bolje da napravi razliku izmedju raja i pakla od crkvenog svestenstva (logicno, jel?)... Pa Kacavendi ni to nije pomoglo... 

Kakvu sansu onda imaju obicni "smrtnici"?

Подели на овим сајтовима

Aha?   Znaci sad su samo deklarativni hrsicani. A pogle kad pricate  o masovnosti pravosalvaca u srbiji kako svakog racunate  u pravosalvace i te huligane i tepace i artemite i obrazovce i nasince i akakijevce... niko ne otpada kad se frljamo brojkama al zato kad zagrebemo po sustini hop-la odjednom niko nije pravoslavac   Odlucite se vise aman
Јеси ли ме икада чуо да сам их убрајао у хришћане? А да су већином пагани и атеисти у то буди убеђен.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Јеси ли ме икада чуо да сам их убрајао у хришћане? А да су већином пагани и атеисти у то буди убеђен.

Dobro ne mislim konkretno na tebe, pricam uopsteno. I molim te nemoj da kazes da uopsteno gledano nije tako?

Koji cu odgovor dobiti na pitanje "Koliko pravoslavaca ima  u Srbiji" al reci posteno...

Подели на овим сајтовима

Ozb? ovo je tvoje objasnjenje? "Mi smo takvi zato sto ste vi jos gori od nas?"   E i da znas... glupo je kad se mator covek fali intelektom...  

Управо си себе "похвалио"...колико видим ти, као и увек, прво залепиш некоме негативну етикету а када ти се одговори да је у питању не чињеница већ пресликавање твојих ставова тамо где је то немогуће урадити, онда даш овакав "одговор"...шта ли тек онда треба мислити о теби?

Poceo si da klizis i rasprsavas temu sto mu dodje prvi znak da nemas merodavnih argumenata. Vidim da imas nameru da raspravu kidnapujes  i odvedes na front vernici- ateisti a ja ti necu u tome praviti drustvo

Заиста? Пре бих рекао да да сад почињеш да, као и увек, сводиш причу на просто омаловажавање...класика - када си ти у питању.

Подели на овим сајтовима

Dobro ne mislim konkretno na tebe, pricam uopsteno. I molim te nemoj da kazes da uopsteno gledano nije tako?  

Знаш колико ме брига што се појединци фрљају цифрама?

Koji cu odgovor dobiti na pitanje "Koliko pravoslavaca ima  u Srbiji" al reci posteno...

У Србији има мало хришћана...колико је то проценат, заиста не знам, нити имам пророчке способности да сазнам, али суштински и практично гледано, веома мало

Подели на овим сајтовима

Свако има право да нешто тражи и захтева...а на крају ће бити онако како закон налаже, свидело се то некоме или не.

Нека тражи, ко му брани...и овако се** по Србији кад год стигне и крши све могуће норме, али изгледа да је држава одлучила да за њега не важе закони ове земље.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

У Србији има мало хришћана...колико је то проценат, заиста не знам, нити имам пророчке способности да сазнам, али практично гледано, веома мало. 

OK, izgleda kao da cemo napokon da pocnemo normalno da komuniciramo... bicu oprezan, da ne okinem opet neko nicim izazvano omlovazavanje mog lika i dela ( u tome sam amater u odnosu na tebe- priznajem :D )...

Mislis li da jedna zajednica koja ima toliko malo pripadnika sme sebi da dozvoli krojenje javnog menjanja na sonovu virtualne masovnosti iliti "vecine u narodu"?

Подели на овим сајтовима

Mislis li da jedna zajednica koja ima toliko malo pripadnika sme sebi da dozvoli krojenje javnog menjanja na sonovu virtualne masovnosti iliti "vecine u narodu"?
Ако има једна заједница која је још мања од ње, зашто не би имала и она? 
  • Волим 1

Подели на овим сајтовима

Iako mozda tako ne izgleda, ja potpuno razumem vaseg patrijarha i njegovu poziciju sa koje nastupa. Problem je samo u njegovoj neinformisanosti ili naivnosti, ne znam, jer to sto on ZELI moze da se postigne.

POSTOJE nacini da se parada zabrani. Da.

Ali su metode poptuno drugacije...

Подели на овим сајтовима

Ако има једна заједница која је још мања од ње, зашто не би имала и она? 

Nisam razumeo, na koga mislis? Ja ne znam koja druga mala organizacija radi isto?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...