Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Evo, juče sam se sa Željkom prepucavao u vezi Šešelja, pa me je neko kritikovao zbog toga ... Zato otvaram ovu temu za ljubitelje prepucavanja ... kao razbibrige i mentalne gimnastike ! Podforum je RAZBIBRIGA , tako da ne prihvatam kritike ! ko voli - nek izvoli ... ko ne voli ... nek' prošeta ... Za početak , izazivam vas na dvoboj ! aj ... ko sme ? tema ? pa , evo ... zašto se ja , bezbožnik muvam po ovom pravoslavnom forumu ... zašto ne pišem na ćirilici ... ... bilo šta ... politika, muzika ... ................. predložite ... aj nek se neko javi , pa ćemo već krenuti nekako ... ............... bez vredjanja , naravno .................................. . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ajd,evo ja ću prvi klapklap klapklap.... klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ajd,evo ja ?u prvi klapklap klapklap.... klapklap dobro ... sretali smo se samo na temi "šale" ... do sada ... klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap ... ovde nema : klapklap . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Не пишеш на ћирилици зато што још ниси увидио каолико је ћирилица љепша! klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ?? ????? ?? ???????? ???? ??? ??? ???? ?????? ??????? ?? ???????? ?????! klapklap klapklap a , ti ... ne pitaš ... odmah zaklju?uješ , a? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Ево, зашто не пишеш ћирилицом? :smiley: Нисам ни ја једно вријеме, нисам је имала на компу, али сад је користим... Дај неки разлог... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ???, ????? ?? ????? ?????????? :smiley: ????? ?? ?? ????? ???????, ????? ?? ????? ?? ?????, ??? ??? ?? ????????... ??? ???? ??????... 'o?u ... al' da priznaš da ve? vodim sa 1:0 ... klapklap ..pošto si napravila korak unazad klapklap . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Moraćeš da pričekaš... u pitanju su ... ćufte ... a to mi je trenutno važnija stvar ... posle ću ti odgovoriti ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Mora?eš da pri?ekaš... u pitanju su ... ?ufte ... a to mi je trenutno važnija stvar ... posle ?u ti odgovoriti ... ??? ?????? ! ????? ?? ??? ??????? ?? ?? ?? ????? , ?? ?????? ???? , ??????? ?? ????????, ??? ????? ??? ?????? ! ?? ??? ?? ?? ?? ?? ??????? ?? ?????? , ????? ?? ??????. ??? ?????? ?? ???? ????? ??? ?????? ????????? ?? ??????, ??? ??? ????????? ?? ??????? ????????? ?? ?? ??????????? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Mora?eš da pri?ekaš... u pitanju su ... ?ufte ... a to mi je trenutno važnija stvar ... posle ?u ti odgovoriti ... ??? ?????? ! ????? ?? ??? ??????? ?? ?? ?? ????? , ?? ?????? ???? , ??????? ?? ????????, ??? ????? ??? ?????? ! ?? ??? ?? ?? ?? ?? ??????? ?? ?????? , ????? ?? ??????. ??? ?????? ?? ???? ????? ??? ?????? ????????? ?? ??????, ??? ??? ????????? ?? ??????? ????????? ?? ?? ??????????? ????????. rekli smo prepucavanje ... bez vredjanja možeš da otvoriš posebnu temu ... "nisko prepucavanje" dobijaš -1 poen ... a dobi?eš sad i drugi negativni poen , zbog nepoznavanja višeg nivoa prepucavanja zna?i , nisam rekao da su mi ?ufte važnije od ?irilice , nego da mi je ODGOVARANJE doti?noj drugarici u TOM trenutku ... manje važno od ?ufti koje me ?ekaju ... t.j. ... mora da pri?eka .... da se ne o'lade ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 rekli smo prepucavanje ... bez vredjanja nego da mi je ODGOVARANJE doti?noj drugarici u TOM trenutku ... manje važno od ?ufti koje me ?ekaju ... A ??? ???? ??????? "???????" ????????? ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ???, ????? ?? ????? ?????????? :smiley: ????? ?? ?? ????? ???????, ????? ?? ????? ?? ?????, ??? ??? ?? ????????... ??? ???? ??????... 'o?u ... al' da priznaš da ve? vodim sa 1:0 ... ..pošto si napravila korak unazad dada ?? ??? ?????????, ???? ?? ??????? ?? ?? ?? ????? ??????... ?? ?? ????? ?? ???????. 0102_laugh???? ????? ?? ????? ????????, ????? ?? ?? ?? ? ?????? 0202_238 pa, jedino ako kažem da pišem latinicom zato što mislim da je lepša ... ... jedino tada bi izbegla 0:1 ... nadaj se još malo , pa ?u za par minuta da ti odgovorim ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 rekli smo prepucavanje ... bez vredjanja nego da mi je ODGOVARANJE doti?noj drugarici u TOM trenutku ... manje važno od ?ufti koje me ?ekaju ... A ??? ???? ??????? "???????" ????????? ? a , ovo nije tema : PREPUCAVANJE KAO ... RAZBIBRIGA ! ????? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Mora?eš da pri?ekaš... u pitanju su ... ?ufte ... a to mi je trenutno važnija stvar ... posle ?u ti odgovoriti ... ??? ?????? ! ????? ?? ??? ??????? ?? ?? ?? ????? , ?? ?????? ???? , ??????? ?? ????????, ??? ????? ??? ?????? ! ?? ??? ?? ?? ?? ?? ??????? ?? ?????? , ????? ?? ??????. ??? ?????? ?? ???? ????? ??? ?????? ????????? ?? ??????, ??? ??? ????????? ?? ??????? ????????? ?? ?? ??????????? ????????. rekli smo prepucavanje ... bez vredjanja možeš da otvoriš posebnu temu ... "nisko prepucavanje" dobijaš -1 poen ... a dobi?eš sad i drugi negativni poen , zbog nepoznavanja višeg nivoa prepucavanja zna?i , nisam rekao da su mi ?ufte važnije od ?irilice , nego da mi je ODGOVARANJE doti?noj drugarici u TOM trenutku ... manje važno od ?ufti koje me ?ekaju ... t.j. ... mora da pri?eka .... da se ne o'lade ... ??????? ?? ??? ???? ???? , ??? ????? ?? ??????????? ?????????? ??????????, ????? ? ???? ????????? ?? ?? ?????? ????? ?? ?????? ?? ????? , ????? ?? ??????, ?????? ???? ??? ?? ???? ????????, ??? ????? ?? ??????????? ????????. ?? ?? ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 rekli smo prepucavanje ... bez vredjanja nego da mi je ODGOVARANJE doti?noj drugarici u TOM trenutku ... manje važno od ?ufti koje me ?ekaju ... A ??? ???? ??????? "???????" ????????? ? a , ovo nije tema : PREPUCAVANJE KAO ... RAZBIBRIGA ! ????? ???? ! ???? : ??????????? ??? ... ?????????? ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука