cloudking Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 ko je stvaran Hristos? Ja, ti, muramasa... cak i Milojkov w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Oni koji ne veruju, ni test neće ništa promeniti. O grešiš, grešiš, itekako će poverovati. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Пошто свакодневно причам са Њим кроз молитве своје,мислим да би Му све било јасно и не би било потребе за било каквом причом у том тренутку.У сваком случају мала је вероватноћа да бих Му пришао,сматрајући да нисам достојан тога... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Valjda bih cuteci pokusala da ga dodirnem i pobegnem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 CItam temu i kapiram da bi skoro svi hriscani pobegli kad bi videli Isusa... manji deo bi pao u nesvest... Fun fact... ako promenite ime teme i umesto "Hristu" napisete "Dzastin Biberu" svi komentari bi i dalje bili potpuno adekvatni probajte! Krenite da citate temu ponovo sa tom novom informacijom Титаник and Биљана је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Šta biste rekli Hristu da ga danas sretnete na ulici? Pomaze Bog brate Srbine! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Šta biste rekli Hristu da ga danas sretnete na ulici? Zapravo bih ga pitao: Cloudking: Isuse, sta mislis o svojoj jedinoj pravoj Crkvi? Isus: Sta te zanima o Pentekostalcima? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Šta biste rekli Hristu da ga danas sretnete na ulici? Zapravo bih ga pitao: Cloudking: Isuse, sta mislis o svojoj jedinoj pravoj Crkvi? Isus: Sta te zanima o Pentekostalcima? Kako mozes da pitas nesto nekoga ko ne postoji Cloudking? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Kako mozes da pitas nesto nekoga ko ne postoji Cloudking? Ako ti tako kazes... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Šta biste rekli Hristu da ga danas sretnete na ulici? Pomaze Bog brate Srbine! :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :.mislise. Ne razumem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Zamolila bih Ga da pomogne. http://myocn.net/5-churches-burned-niger-media-not-interested/ Uostalom, sta cekam, molicu Ga sad. T'pol and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 CItam temu i kapiram da bi skoro svi hriscani pobegli kad bi videli Isusa... manji deo bi pao u nesvest... Fun fact... ako promenite ime teme i umesto "Hristu" napisete "Dzastin Biberu" svi komentari bi i dalje bili potpuno adekvatni probajte! Krenite da citate temu ponovo sa tom novom informacijom А зашто би побегао када Он Воли све нас . Па чак и када би хтео да побегнем , не би могао јер од Њега нико не може да побегне. И ја би се сигурно уплашио , али какав би ја то верник био када би побегао од онога у кога имам поверење и љубав и коме сам се молио током једног дела свога живота. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 А зашто би побегао када Он Воли све нас . Па чак и када би хтео да побегнем , не би могао јер од Њега нико не може да побегне. И ја би се сигурно уплашио , али какав би ја то верник био када би побегао од онога у кога имам поверење и љубав и коме сам се молио током једног дела свога живота. To pitaj drugare sto bi bezali ili padali na kolena :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ja bih ga pitala dokle ce vise da trpe ljudi nepravdu i zlo na ovome svetu? Dokle ce ova anarhija da vlada? Zamolila bih ga da nam daruje mir u dusama nasim, da pomogne da budemo bolji hriscani i ljudska bica i naravno da uvek bude sa nama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Од Господа бих пре свега тражила да Му се што више приближим, да ми помогне да изнесем оно што ми је на путу. И да мало коригује мој незгодан карактер. Више вере, праштања и љубави. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука