cloudking Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Jel Hristoruzica u stvari ti? On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 On 27. 12. 2014. at 14:30, Зосима рече Па верујем већина, а и смешно је...Мисим да Бог од нас очекује пуно ("будите савршени,као..."),а биће задовољан и малим... Бога не могу ,а вероватно су хтели оставити утисак на читаоце о њиховој побожности и покорности... Бог свима треба,али представе о њему као и наш однос је заиста разнолик... Šta znam... Valjda sam alergična na bilo kakva očekivanja. Meni je to samo drugo ime za uslovljavajne, prisilu... I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 On 27. 12. 2014. at 14:15, Muramasa рече Rekao bih mu da sam imun na njegovu blagodat zato sto sam se slikao u komori kada sam vadio nova dokumenta. Пред Њим нико није имун. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Pomiluj me Boze po velikoj milosti Tvojoj... Титаник and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Титаник Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 On 27. 12. 2014. at 16:56, Muramasa рече Jesi li ti cuo da blagodat trajno odstupa od onih koji izvade nova dokumenta, jer je to zig zveri? То није жиг звери. А сви ми већ имамо делимично тај жиг, хтели то или не. Јер зло је лукаво. Обични смртници не могу да спрече, да буду жигосани, али оно што могу то је да се моле за опроштење од Бога што су жигосани против своје воље. Тај жиг, који ти помињеш ће доћи ускоро, а огледа се у примени нанотехнологија и РФИД чипова којима ће нас све обележити како би могли да нас контролишу. Тренутно смо апсолутно СВИ оболежени једном врстом такве технологије, али на срећу она не може да утиче на контролу понашања. Али, ближи се дан када ће бити противзаконито немати чип, као што је сада незаконито немати личну карту или пасош. Најстрашније је што се коначни жиг огледа у томе да поседују нешто што зову жиг у крви, жиг који нам је од Бога, желе да присвоје за себе. НА ТЕМУ: рекао бих му оно што ми је прво пало на памет када сам видео наслов ове теме: Опрости ми грешноме. Sanja Т. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 On 27. 1. 2015. at 12:13, Muramasa рече Ovo sto sam napisao zato sto bih voleo da stvarnog Hrista suprotstavim onom utisku koji sam stekao citajuci tekstove sa Svetosavlja i slusajuci oca Joila i jos neke duhovne autoritete. ko je stvaran Hristos? Титаник је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Gospode Isuse Hriste, Sine Božji, pomiluj me grešnu. Dexi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Не бих ништа рекао. Довољно би било да се погледамо и Он би знао шта бих му све рекао! Титаник and Dexi је реаговао/ла на ово 2 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Титаник Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 On 27. 1. 2015. at 13:13, Muramasa рече Ne verujem da u ovom trenutku postoji, ali ako bih video coveka sa bradom kako hoda po vodi, i uverim se da nije trik, onda bih poverovao da sam video Hrista. Hteo sam samo da istaknem da bi mozda postojala razlika izmedju stvarnog Hrista i Joilovog/Karelinovog/Dimitrijevicevog vidjenja Hrista. Неверни Тома, тако ме зове једна колегиница јер св до ситница доводим у питање и тражим тако неке потврде.. Али, трудим се последњих месеци да променим то. Из тог разлога препознах и код тебе, не осуђујем те, само наводим. Сети се да је и апостол Петар ходао по води, а пре тога је викао да је утвара. Вероватније је да би се ти а ис свако други, употребићу библијски израз, саблазнио на појаву човека са брадом који хода по води него што би рекао: "Гле славе Божије, то Христос хода по води поново!" И рекао си можда је другачији него што га представљају... А и сам си га укалупио у те представе када си рекао човек са брадом, за не? Можда он никада није носио брад, ми немамо ни једну слику из тог времена, али ето верујемо да јесте носио браду. (Ево сада се унапред ИЗВИЊАВАМ ако постоје докази о томе да он јесте носио браду, а ја не знам за њих, па рекох да можда није носио браду) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Gospode.... Pssst.... Pomilovao sam i tvoju Sestru. Gospode... Pssst... Ovaj svet je pun druge dece. Idi sad i ne gresi vise . Uci nesto i budi od koristi. Gospode... Pssst.... Volim i ja tebe. Титаник, Човек Жоја, Zero and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Титаник Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 On 27. 1. 2015. at 13:28, Muramasa рече Pravo da ti kazem, ako bi se sada pojavio neko ko tvrdi da je bog, pucao bih mu u glavu i ako se zrno odbije, ili ga uhvati u letu, znaci da je zaista bog. Pa nije to Matrix :.mislise. Ni isus nije čekao da ga napadnu i izbodu ili šta već da bi dokazao da je Bog, zar ne? 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 On 27. 1. 2015. at 14:18, Muramasa рече U cemu ti vidis problem u testiranju ljudi kao sto je Sai Baba, da se utvrdi ima li ista bozansko u njima? Problem je što će se ispostaviti da su prevaranti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Титаник Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 On 27. 1. 2015. at 14:18, Muramasa рече U cemu ti vidis problem u testiranju ljudi kao sto je Sai Baba, da se utvrdi ima li ista bozansko u njima? zašto bi se testirali?! Oni koji veruju, verovaće i bez testa. Oni koji ne veruju, ni test neće ništa promeniti. A Isus je rekao: "Rod zli i preljubotvorni traži znaka, i neće se dati rodu ovome drugoga znaka do znaka Jone prororoka". Što će reći ne kušaj volju Božiju... Postoji jedan veći problem sa ljudima koji tvrde da su ateisti, složeniji problem. Tako je i sa homoseksualcima isto. Ne vide širu sliku. Dopuste sebi da im ta zajednica stavi jednu vrstu cevi na oci i vide samo koliko ta cev dopušta. Nisu sigurni šta ali svoju nesigurnost potkrepljuju gordošću i napadima na one koji za sebe kažu da prosto veruju. u isto vreme sire "pozitivne " vrednosti kao što su poštovanje različitosti i ravnopravnost, a u sledećem trenutku sami sebe gaze i svoje reči jer krše sve to za šta se zalažu, omalovažavanjem onih koji kažu da veruju i kraj. I zato na kraju se dovodi u pitanje da li se u rasprave sa istima treba upuštati. Ali opet, kao što sam na temi za prihvatanje i odobravanje rekao, treba svima dati šansu i pokazati kako je ispravno. I mislim da ova tema ode u off topic polako. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 Ja bih Hristo rekao da napravi vec jednom taj red na Zemlji o kome je zapisano u Svetom Pismu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 27, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2015 On 27. 1. 2015. at 13:13, Muramasa рече Hteo sam samo da istaknem da bi mozda postojala razlika izmedju stvarnog Hrista i Joilovog/Karelinovog/Dimitrijevicevog vidjenja Hrista. možda??? ) uvek se pokajem kad s tobom pokušam ozbiljno da pričam... previše očekujem a onda se razočaram Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука