ivona Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Koliko ja mogu da vidim prevod je radjen 20tih godina proslog veka i mogu da se opkladim da postoji srecniji prevod od ''Bog mrzi'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Koliko ja mogu da vidim prevod je radjen 20tih godina proslog veka i mogu da se opkladim da postoji srecniji prevod od ''Bog mrzi'' gle ti mene samouverena do koske ИгорМ, LISA and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 а ја сам у првим сусретима са вером управо о овоме слушао и када се не разуме правилно тешко нама. Но све у своје време Kakvih sam se sve "mudrosti" nacitao,ne pozeleti ni najcrnjem neprijatelju Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Ма свашта можеш да чујеш код "нас"... Зато је овај сајт супер, јер има пуно нормалних људи који знају и да се нашале и да објасне озбиљне ствари. Пг, Deki992, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Nista licno Dzesi,nemoj da se ljutis ali meni su takve stvari donele vise stete od koristi cini mi se,pa zato kazem.Ono sto je za monahe neka ostane monasima. naravno da se ne ljutim....zato sam i postavila da se diskutuje na tu temu..... 8086.gif Пг and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Onda neka Dzesi ubacuje sta joj je volja a ti odmah za njom pisi objasnjenja i to je to Џеси сестро, ово би могло само под једним условом... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 @@Grizzly Adams, ......kad se kapiramo.... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Џеси сестро, ово би могло само под једним условом. kazi brate..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Ма шала мала, коју срећом само аутор разуме... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 @@Grizzly Adams, dobro kad kazes.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Ма шала мала, коју срећом само аутор разуме... Kakva je ovo hipersamouverenost cccc bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 "Бог мрзи..." Некако ми се ово мрзи не уклапа у мој појам о Богу... :.mislise. ...Бар не у оно што сам до сада о Њему научила... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 "Бог мрзи..." Некако ми се ово мрзи не уклапа у мој појам о Богу... :.mislise. ...Бар не у оно што сам до сада о Њему научила... Ovde je verovatno prevod ocajno uradjen,posto se ovako sklopljeno kosi sa zdravim razumom. Ленка* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука