Jump to content

Бoг не воли човекову самоувереност и како победити самоувереност

Оцени ову тему

Препоручена порука

:D а ја сам у првим сусретима са вером управо о овоме слушао и када се не разуме правилно тешко нама. Но све у своје време

Kakvih sam se sve "mudrosti" nacitao,ne pozeleti ni najcrnjem neprijatelju :D

Подели на овим сајтовима

Ма свашта можеш да чујеш код "нас"... :)

Зато је овај сајт супер, јер има пуно нормалних људи који знају и да се нашале и да објасне озбиљне ствари.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nista licno Dzesi,nemoj da se ljutis ali meni su takve stvari donele vise stete od koristi cini mi se,pa zato kazem.Ono sto je za monahe neka ostane monasima.
naravno da se ne ljutim....zato sam i postavila da se diskutuje na tu temu..... 8086.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@@Grizzly Adams, :drugarstvo: ......kad se kapiramo.... :945729:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Џеси сестро, ово би могло само под једним условом.
kazi brate..... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

@@Grizzly Adams, dobro kad kazes....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Бог мрзи..." Некако ми се ово мрзи не уклапа у мој појам о Богу... :.mislise. ...Бар не у оно што сам до сада о Њему научила...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

"Бог мрзи..." Некако ми се ово мрзи не уклапа у мој појам о Богу... :.mislise. ...Бар не у оно што сам до сада о Њему научила...

Ovde je verovatno prevod ocajno uradjen,posto se ovako sklopljeno kosi sa zdravim razumom.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...