Дејан Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 Ne znam da li bi imao fejs, al bi garant bio inženjer IT-a Милан Ракић, ronin, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 пре 4 минута, ronin рече Пређеш на линукс и проблем решен пошто за линукс има веома мало игрица Ах, онда бих се досађивала и ризиковала здравље по једној ставци. ronin је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 Već ga ima u eshatološkoj relanosti i nema ograničenja za broj prijatelja kao mi obični smrtnici Grizzly Adams and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 пре 1 сат, Grizzly Adams рече А да ли би апостол Павле имао налог на Фејзбуку и/или користио интернет? Не знам за Фејсбук, што да не и то, али се сигурно не би устручавао да шаље посланице мејлом, користио би све предности овог доба, по принципу ''Све ми је доступно, али није све на корист''. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 1 hour ago, drvce рече Idite, dakle, na drvcetov zru dnevnik, jer tamo svako dobije lajkmin. Promoted post Ево биоо сам. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 Ne bi imao FB, to je za klince. Možda bi imao Soundcloud kanal gde bi postavljao pevanje psalama uz pratnju Jovana Bogoslova na gitari. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 19, 2017 Пријави Подели Написано Јун 19, 2017 1 hour ago, gor.anger рече Ne bi imao FB, to je za klince. Možda bi imao Soundcloud kanal gde bi postavljao pevanje psalama uz pratnju Jovana Bogoslova na gitari. А можда би се баш због тога регистровао, да клинцима приближи Јеванђеље. Pavle ex Savle je pristupio Fejsbuku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 пре 11 часа, todor рече можда би се баш због тога регистровао, да клинцима приближи Јеванђеље deca su dolazila Njemu a ne obratno ;-) Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 Apostoli bi bili u fazonu o. Rafaila. YT kanal, predavanja, besjede na veliko, gostovanja, Beograd naravno, pa ko preživi pričaće:-) FB je žuta štampa o. Rafailo je apostol naših dana Благовесник and Матусал је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 пре 35 минута, gor.anger рече deca su dolazila Njemu a ne obratno ;-) Drugo vreme bilo. Isus se šećkao po Jerusalimu sam sa 12 godina, roditelji ga malkice zaboravili i našli posle tri dana, a danas ako pustiš dete da ide samo do škole gledaju te kao zlotvora. Nije ni čudo da deca žive na internetu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече a danas ako pustiš dete da ide samo do škole gledaju te kao zlotvora Зар је то и код нас дошло? Тога нема ни у западној Јевропи, само по америкама... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Зар је то и код нас дошло? Тога нема ни у западној Јевропи, само по америкама... Ma jeste, ćuti, život mi se smučio, gledaju nas kao kriminalne zanemarivače jer smo dete već od osme godine pustili da pređe dve male ulice do škole... Niko se ne druži posle škole jer roditelji dolaze po njih pa razvoze dalje po sportovima i časovima jezika... Драгана Милошевић, RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 Наравно да Господ не би имао Фејсбук налог. Имао би он паметнија посла. Мој владика има Фејсбук страницу. Наравно, није је он направио, већ неко злонамјеран. То омладина не зна, па страница има доста пратилаца. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 пре 24 минута, Paradoksologija рече roditelji ga malkice zaboravili i našli posle tri dana, Nisu ga roditelji uopste zaboravili, vec se u to vreme, za razliku od danas, deca cuvala i vaspitavala u zajednici. Mali Isus je krenuo sa grupom dece koju je cuvao neko od starijih, a odrasli (koji su se vracali jer su bili da se popisu i hodocaste) su isli odvojeno u posebnoj grupi. Inace, ne znam da li bi Gospod Isus imao facebook, mislim da ne jer je voleo da se obraca samo zivom recju, ali Apostola bi sigurno bilo po internetu, ako ne na fejsbuku na youtube sigurno Jer su koristili i u ono vreme sve komunikacijske tehnike, i pismo, i grupne poslanice i trgove za javna oglasavanja itd... Samo kako bi to sve izgledalo slicno kao danas kada krenu Vladike, na primer, Jakov i oni iz pomesne Jerusalimske pravoslavne crkve da se prepucavaju sa Pavlom, pa Pavle jedno, a ovi - ali ne postujes saborsku odluku, Jevreji mogu i treba i dalje to i to, dok su samo oni iz neznabostva oslobodjeni... Kakvih bi tu sve komentara bilo. Ima takvih daleko zustrijih prepiski kasnije izmedju najvecih Svetih Otaca Crkve, pa i ruznih reci ... Ali, ljudi smo, medjutim, treba paziti da rec bude blaga, a (sto se cesto zaboravlja) argumenti jaki. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 пре 14 минута, Paradoksologija рече Ma jeste, ćuti, život mi se smučio, gledaju nas kao kriminalne zanemarivače jer smo dete već od osme godine pustili da pređe dve male ulice do škole... Niko se ne druži posle škole jer roditelji dolaze po njih pa razvoze dalje po sportovima i časovima jezika... Куку леле. Ми смо дефинитивно исти ко Амери, само анти-симетрични. Мада верујем да ће том вирусу требати једно сто година да с Београда пређе у провинцију... Paradoksologija and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука