Jestira. Написано Август 29, 2020 Пријави Подели Написано Август 29, 2020 Banja Junaković Лидија Миленковић, sanja84, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 30, 2020 Пријави Подели Написано Август 30, 2020 Велико ратно острво, јуче Вода је одлична, 5+ Заласци сунца су овде предивни... ... чак и више од тога, Галија СВИБОР-а у којој не морате сами да веслате. Али цела ствар има само једну ману. Острво се у уторак затвара за посетиоце. Тј. сутра је последњи дан. Dominika, Jestira., Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 30, 2020 Пријави Подели Написано Август 30, 2020 Podlasie, Poljska Рапсоди, Лидија Миленковић, Kafanski amater and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 30, 2020 Пријави Подели Написано Август 30, 2020 Ада Циганлија, место где су сутони незаборавни а људи толико бројни да се ово невелико језеро без грешке може назвати мало Београдско море. Има само једну ману: сезона се ускоро затвара. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Август 31, 2020 Пријави Подели Написано Август 31, 2020 Smaragdni kamičak, Лидија Миленковић, Jecić and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2020 Пријави Подели Написано Август 31, 2020 Tiyaki, japanski sladoled. Dominika, Kafanski amater, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2020 Пријави Подели Написано Август 31, 2020 Crkva Svetog Preobrazenja, Ljubovija http://www.ljubovija.rs/znamenitosti/25 Рапсоди, Kafanski amater, Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2020 Пријави Подели Написано Август 31, 2020 Crkva Rodjenja Presvete Bogorodice, Zvornik https://www.eparhijazt.com/sr/212.zvornicka-prva.html https://www.youtube.com/watch?v=5O5WGejAth0&feature=emb_title Рапсоди, Dominika, Kafanski amater and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2020 Пријави Подели Написано Август 31, 2020 Zen uz Drinu, Bavariju i BB King-a. Juanito, Лидија Миленковић, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 31, 2020 Пријави Подели Написано Август 31, 2020 Рапсоди, Dominika and Danijela је реаговао/ла на ово 1 1 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 1, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2020 Dominika, Kafanski amater, Натан and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 2, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2020 пре 20 часа, Лидија Миленковић рече Прелепо направљени облици . Лидија Миленковић and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2020 Selo moje lepse od Pariza. ? Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2020 Kafanski amater and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2020 On 2.9.2020. at 18:41, Рапсоди рече Прелепо направљени облици . Hvala, Rapso. PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука