Jump to content

Тачност Библије?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Promenio sam stav o vama koji na nauku gledate i delujete posvećeno.

Zaista je zanimljiva i puno može pomoći čoveku, pa i to  da sagleda Tvorca iz svih uglova.

Vazda bilo brate moj:http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%B8_%D0%B0%D1%80%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82

ovaj argument ima problema, ali je i jedan od najjacih, a da nema nauke ne bi bilo ni tog argumenta. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@Avocado

То што тамо пише је чисто хипотетисање. Експеримент који су урадили показује трагове Po-214 и Ро-210, али нису успели да направе са Ро-218

Ako ti tako kažeš, mora da je tako...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Нема шта ја да кажем. То се види. Све неке хипотезе изводи, а кад дође до праксе, онда покажу трагове 210-ке и 214-ке.

Подели на овим сајтовима

Sad je vec zanimljiva tema, kad se covek ( @Kolcak) moze suprotstaviti znanjem ateistickoj dogmatici.

Izgleda da im je i njihov matron Sv. Gugle Vikipedijski nesto zatajio.... :D

Чекај само док дође Реч Великог Гуглевикија на њима.Онда смо готови. :D 

Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо.

Подели на овим сајтовима

Да да, тада се спушта св.Дарвиндух који дарује мудрост и отвара ум. :)

Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо.

Подели на овим сајтовима

Kako se pozdravljaju ateista i pravoslavni evolucionista? 

- Darvin izmedju nas.

- Jeste i bice.

:D

:)) sHa_sarcasticlol 

Подели на овим сајтовима

Ovo je jedna od onih večnih, cikličnih tema u forumskom  bivstvovanju. 

Moja keva za to kaže: Ja te krstim, a ti... puštaš vetrove? Mudra je moja mati :) 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...