Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Promenio sam stav o vama koji na nauku gledate i delujete posvećeno. Zaista je zanimljiva i puno može pomoći čoveku, pa i to da sagleda Tvorca iz svih uglova. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Promenio sam stav o vama koji na nauku gledate i delujete posvećeno. Zaista je zanimljiva i puno može pomoći čoveku, pa i to da sagleda Tvorca iz svih uglova. Vazda bilo brate moj:http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%B8_%D0%B0%D1%80%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82 ovaj argument ima problema, ali je i jedan od najjacih, a da nema nauke ne bi bilo ni tog argumenta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 @Avocado То што тамо пише је чисто хипотетисање. Експеримент који су урадили показује трагове Po-214 и Ро-210, али нису успели да направе са Ро-218 Ako ti tako kažeš, mora da je tako... GeniusAtWork, Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Колчак Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Нема шта ја да кажем. То се види. Све неке хипотезе изводи, а кад дође до праксе, онда покажу трагове 210-ке и 214-ке. Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Sad je vec zanimljiva tema, kad se covek ( @Kolcak) moze suprotstaviti znanjem ateistickoj dogmatici. Izgleda da im je i njihov matron Sv. Gugle Vikipedijski nesto zatajio.... Срђан(Православац) and Колчак је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Sad je vec zanimljiva tema, kad se covek ( @Kolcak) moze suprotstaviti znanjem ateistickoj dogmatici. Izgleda da im je i njihov matron Sv. Gugle Vikipedijski nesto zatajio.... Чекај само док дође Реч Великог Гуглевикија на њима.Онда смо готови. N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 To se zove: Prosvecenje. Nego cuo sam da ako se kompjuter okadi i procita tropar Sv. Guglu Vikipedijskom, link se sam pojavljuje Visa sila bato. Натан and Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Да да, тада се спушта св.Дарвиндух који дарује мудрост и отвара ум. Skala357 је реаговао/ла на ово 1 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Kako se pozdravljaju ateista i pravoslavni evolucionista? - Darvin izmedju nas. - Jeste i bice. Натан and Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Kako se pozdravljaju ateista i pravoslavni evolucionista? - Darvin izmedju nas. - Jeste i bice. sHa_sarcasticlol Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 А да модератор преименује тему у ”kindergarten”? DankaM and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ovo je jedna od onih večnih, cikličnih tema u forumskom bivstvovanju. Moja keva za to kaže: Ja te krstim, a ti... puštaš vetrove? Mudra je moja mati Јанко је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Prosto je nemoguće racionalnim argumentima ubediti nekog u nešto, kad on te racionalne argument uopšte ne želi da čuje... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ali najgore je kad krene da opravdava svoju logiku nekim "zvuči naučno" dokazima... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 da, da... lepo vam covek postavi vise pitanja a vi ga oceniste kao `` neadekvatnog sagovornika``. Pa i niste za zabaviste, klinci u tom uzrastu su dosta pametni. Колчак је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука