Искушеник Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Па не баш, узор ми је Бер Грилс. Чак сам као клиња једном пио воду и потока у ког се испушта канализација не верујем да би и Бер то урадио, а и једем кошпе од јабуке и крушке и петељку од обе воће а Бер је признао да то не ради. :smiley: "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Draga Ako-Neka, vidite, to uopste nije bilo tako- kao sto sam prethodno i objasnila. Moje je da vam kazem, ali svako opet veruje u ono u sta zeli da veruje... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 Искушеника за председника :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 da..... 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap ali predsednika čega sokiran Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 da..... 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap ali predsednika čega 0110_hahaha За председника удружења "Лењих и грехољубивих људи" . "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap tu smo svi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Hvala Bogu te se ne spasavamo jedenjem ili nejedenjem mesa- nego miloscu i blagodacu Bozijom, koja se realno daje u Svetom Pricescu.... I zalosno je da uopste osudjujemo jedni druge zbog mesa ili vegeterijanizma....- stvari koja je potpuno irelevantna za nasu pripadnost Crkvi=spasenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Hvala Bogu te se ne spasavamo jedenjem ili nejedenjem mesa- nego miloscu i blagodacu Bozijom, koja se realno daje u Svetom Pricescu.... I zalosno je da uopste osudjujemo jedni druge zbog mesa ili vegeterijanizma....- stvari koja je potpuno irelevantna za nasu pripadnost Crkvi=spasenje. 0409_feel :cheesy2: 319.gif http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 jes vala klapklap klapklap klapklap živeli vegetarijanci 0409_feel 8084.gif srcee Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Bolje parce mesa nego tri tanjura pasulja! Сачувај ме Боже, како сте кренули повешћете и кампању боље једна црта него две пакле, страшно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 ти јадници ће брзо да престану да пишу те глупости јел им је Симеон који их је и основао да би мешетарио долијао. Изгубили су финансијера дефинитивно. Немој да се секираш, скупљамо добровољне прилоге јер мора да се чује и огласи и друга страна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Bolje parce mesa nego tri tanjura pasulja! Сачувај ме Боже, како сте кренули повешћете и кампању боље једна црта него две пакле, страшно Боље једно вруће пиво него четири 'ладна. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Кад је Атанасије био у Жичи, терао је монахиње да једу месо, свакој стави у тањир... Као, да једу да се на погорде.[ Од оваквог, нешто овако се и очекује ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Bolje parce mesa nego tri tanjura pasulja! Сачувај ме Боже, како сте кренули повешћете и кампању боље једна црта него две пакле, страшно Боље једно вруће пиво него четири 'ладна. 0104_cheesy Имао сам прилике оче, да прочитам да су алкохол, цигарете и месо омиљени на овом форуму. Страшно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Samo si to čuo,a blud razvrat ,projezuitska unijatska delovanja i slične stvari ? Samo si delimično čuo 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука