Ako-Heka Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Kako rasudjujete Ako-Neka, da li je veci trud nekoga ko sa uobicajenih 6 porcija nekog jela smanji na 2 porcije ili nekoga ko sa uobicajene 2 porcije smanji na 1? Kakav je Vas zakljucak u slucaju da znate, a kakav u slucaju da ne znate pocetne cinjenice (u smislu da nemate informaciju ko je koliko jeo pre nego sto je poceo da se trudi)? Uopshte me ne interesuje koliko ko jede,tako da ne rasudjujem. 0409_feel Nikada nijesam imala prilike da se druzim sa takvim osobama. 0104_cheesy Ja sam samo napisala da cijenim osobe koje se uzdrzavaju od hrane bogate masne,prezderavanja. Mislim da osobe koje rade teshke poslove,iscrpljujuche,treba da vishe jedu ' 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Eh da je svinja posna, cela Srbija bi postila. 0409_feel Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Kako rasudjujete Ako-Neka, da li je veci trud nekoga ko sa uobicajenih 6 porcija nekog jela smanji na 2 porcije ili nekoga ko sa uobicajene 2 porcije smanji na 1? Kakav je Vas zakljucak u slucaju da znate, a kakav u slucaju da ne znate pocetne cinjenice (u smislu da nemate informaciju ko je koliko jeo pre nego sto je poceo da se trudi)? Uopshte me ne interesuje koliko ko jede,tako da ne rasudjujem. 1414_feel Nikada nijesam imala prilike da se druzim sa takvim osobama. 0104_cheesy Ja sam samo napisala da cijenim osobe koje se uzdrzavaju od hrane bogate masne,prezderavanja. Mislim da osobe koje rade teshke poslove,iscrpljujuche,treba da vishe jedu ' 0104_cheesy Bas lepo, slazem se sa vama. Kada vidim ova dva smeska i sunce, onda znam da smo na dobrom putu 0110_hahaha Radujte se i neka vas Bog cuva! 0409_feel confused https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Eh da je svinja posna, cela Srbija bi postila. 0409_feelА мангулица, није потпуно посна, али ја бих дао да се једе у сиропусној недељи 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Eh da je svinja posna, cela Srbija bi postila. 0409_feelА мангулица, није потпуно посна, али ја бих дао да се једе у сиропусној недељи 0104_cheesy ti ces vec da vidis sta te ceka u narednoj siropusnoj nedelelji tj. sledece godine 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Видим ја да ћемо се ми дружити и на једном новом месту :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Видим ја да ћемо се ми дружити и на једном новом месту :-) srce ima da s eradi a ne lencari i druzi, vec da s erinta 0110_hahaha radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Знам, знам, али то је квалитетан и пријатан вид дружења! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 pa onda sve znas 0104_cheesy radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Samo si to čuo,a blud razvrat ,projezuitska unijatska delovanja i slične stvari ? Samo si delimično čuo 0104_cheesy Наравно да сам чуо о томе ћемо на другој теми, јер ово је тема о "храни" нас верујућих где се велича прасетина, јагњетина, алкохол, цигарете и остало. Боже ме саклони ! Где си то прочитао ? На екуменском, јеретичком и римо-католичко, жу-жу форуму ! Мало смирења пре него што се нешто овако напише, не би шкодило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Eh da je svinja posna, cela Srbija bi postila. dada Слава Богу што не спадамо под ТВОЈ појам целе Србије ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Samo si to čuo,a blud razvrat ,projezuitska unijatska delovanja i slične stvari ? Samo si delimično čuo 0104_cheesy Наравно да сам чуо о томе ћемо на другој теми, јер ово је тема о "храни" нас верујућих где се велича прасетина, јагњетина, алкохол, цигарете и остало. Боже ме саклони ! Где си то прочитао ? На екуменском, јеретичком и римо-католичко, жу-жу форуму ! Мало смирења пре него што се нешто овако напише, не би шкодило. За смирење се молимо, али прасетину, јагњетину, алкохол и цигарете не волимо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Samo si to čuo,a blud razvrat ,projezuitska unijatska delovanja i slične stvari ? Samo si delimično čuo 0104_cheesy Наравно да сам чуо о томе ћемо на другој теми, јер ово је тема о "храни" нас верујућих где се велича прасетина, јагњетина, алкохол, цигарете и остало. Боже ме саклони ! Где си то прочитао ? На екуменском, јеретичком и римо-католичко, жу-жу форуму ! Мало смирења пре него што се нешто овако напише, не би шкодило. За смирење се молимо, али прасетину, јагњетину, алкохол и цигарете не волимо Бато, чекај, јеси ти сигуран да ниси залутао у погрешну "религију"? Ти што "не воле прасетину" обично се сврставају у таборе Исмаилћана, Суботара, Јудејаца итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Бити вегетаријанац није нимало православно,то јест сасвим је противно православној вери. По канонима вегетаријанци се искључују из Цркве. « Последња измена: 15. Март , 2010, 19:38:36 Искушеник » Dimitrije Ljotich je bio vegetarijanac,pa nedje chitam da mu i u Srbija daju pomene,pa tek onaj govor na sahrani. Sve to chine a znachi to sve protiv kanona! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Бити вегетаријанац није нимало православно,то јест сасвим је противно православној вери. По канонима вегетаријанци се искључују из Цркве. « Последња измена: 15. Март , 2010, 19:38:36 Искушеник » Dimitrije Ljotich je bio vegetarijanac,pa nedje chitam da mu i u Srbija daju pomene,pa tek onaj govor na sahrani. Sve to chine a znachi to sve protiv kanona! 0442_feel Па то ништа не значи. Колико има православних верника који су вегетеријанци,блудници,лопови или шта већ,па их нико не искљућује из Цркве због тога. Ја нисам рекао да треба искључити вегетаријанце из Цркве,већ само рекао шта канони (као наш путоказ) говоре. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука