Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

moguce da je doziveo neku traumu u detinjstvu pa je zato postao antiteista tj bogoborac

Добро. Имајте меру у личном прозивању. Ајде мало шале у реду, али немојте да претворимо форум у оговараоницу.

Подели на овим сајтовима

ja sam to napisao bas radi tebe jer ti si taj koji njega najvise vredja, pa da razmislis malo, mozda postoji razlog zasto je to tako i da vidis da nema mozda nekog drugog nacina osim pljuvanja ;)

pazi kad si cak i u toj mojoj dobronamernoj izjavi video vredjanje, nema vise sta da se prica

a iskreno sam se ponadao da ces da shvatis a ne da moram ko sad da objasnjavam

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ja sam to napisao bas radi tebe jer ti si taj koji njega najvise vredja, pa da razmislis malo, mozda postoji razlog zasto je to tako i da vidis da nema mozda nekog drugog nacina osim pljuvanja ;)

pazi kad si cak i u toj mojoj dobronamernoj izjavi video vredjanje, nema vise sta da se prica

Ја га вређам? Чиме?

Подели на овим сајтовима

slovima kolko vidim jer je ovo internet

ako si prestao da ga vredjas, mozda nisam primetio, onda povlacim ovo sto sam rekao i izvinjavam se :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

.smil. nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

Их, још кад би могли да докажемо да све што опажамо није илузија... Ја верујем да није, али како да то докажем? Онај текст јесте небулоза. Каже, наведено искуство је плод реакције нашег мозга. А које искуство није плод реакције нашег мозга? У реду, овде смо "укапирали" да се ради о илузији. А шта ако не капирамо да и нешто друго нији само илизија? Одакле знамо да смо способни да приметимо да све што опажамо није само илузија нашег мозга која не показује објективну реалност, не показује ствари онакве какве стварно јесу? (Нешто слично је тврдио Кант).

Ово је врло несигурна област да бисмо могли да износимо тако сигурне тврдње као оне у тексту. Ја ништа не тврдим. Само скрећем пажњу на озбиљност.

http://www.megaupload.com/?d=PV4R2VK0

P.S. Нисам очекивао овакву тему by You...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Најважније клиничке особине су: делузије, халуцинације, обично у виду гласова, поремећаји мисли (у виду присилно понављаних мисли, бесмислених реченица и ирационалних закључака, понекад праћених осећајем да се мисли намећу или одузимању спољном силом), поремећаји понашања, социјално повлачење, емоционална индиферентност.Манија се карактерише еуфоријом, грандиозним идејама, повећаном телесном активношћу и сексуалном жељом и смањеном потребом за спавањем. Особа је безразложно јако доброг расположења и великог самопоуздања.

Антипсихотицима се могу лечити и неки тешки облици депресије и манично-депресивне психозе.

Подели на овим сајтовима

Све културе света, преисторијске и историјске, говоре о томе да смрт није крај, него напротив. Ја лично познајем најмање једну особу која је преживела клиничку смрт и шта је тамо видела, а исто тако индиректно више људи. За нас православне ова тема и није тако важна јер ми "знамо више".

Подели на овим сајтовима

Све културе света, преисторијске и историјске, говоре о томе да смрт није крај, него напротив. Ја лично познајем најмање једну особу која је преживела клиничку смрт и шта је тамо видела, а исто тако индиректно више људи. За нас православне ова тема и није тако важна јер ми "знамо више".

Sve kulture govore o tome,ali zasto su dozivljaji tako razliciti ?Postoje zajednicke stvari kao sto su prolazak kroz tunel i gledanje svog tela,ali vidjenja umeju da budu potpuno razlicita.Za neke je to iskustvo nesto prelepo dok je za neke stravicno i bolno.

Подели на овим сајтовима

Za neke je to iskustvo nesto prelepo dok je za neke stravicno i bolno.

можда је за ове друге болно јер су заиста веровали да после смрти неће постојати, па им је "продужетак" шок... не знам...

Подели на овим сајтовима

Smatram da je najveci dokaz za postojanje takvih iskustava taj sto su ljudi koji su slepi od rodjenja opisivali vidjenja predela i ljudi.To nikako ne moze da bude podsvesna reakcija njihovog mozga.

tu se valjda povuce cug i iz kolektivnog nesvesnog

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...