Aquilius Cratus Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Има научника и "научника" и науке и "науке" у томе је проблем. Еволуција је прва задрла у питање вере тако да је ово само реакција. Друга ствар, кад си неверник што те интересује стање верујућих? Што се тиче Јеврејских свештеника како они могу да буду компетентни када нису препознали Месију о којем пише тај исти стари завет? Kad bi znao razliku izmejdu metafizickog i metodoloskog pristupa pitanjima vezanim za ceo kosmos znao bi koliko je besmislena tvrdnja da je evolucija prva zadrla u veru. Jos kad se uzme u obzir da je ta razlika otkrivena u doba Rodzera Bejkona i da se svo znanje steceno od tog vremena poklapa sa takvim razlikovanjem ne bi bilo vise pitanje da li je to lazna dilema. Ko tvrdi da TE ili bilo koja naucna teorija moze da zadire ili ogrozava bilo koje metafizicko pitanja naprosto ne zna osnove epistemologije i treba da se obrazuje. CecaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 У школи су нас учили да је постојао пра океан у којем су се игром случаја створили први облици живота па је се тај облик живота случајном мутацијом после козна колко милиона година усавршио, И опет после милиона година још по нека мутација је унапредила земаљска жива бића да би се тек после појавили први вишећелијски организми итд. Моје место лежи на неком подземном језеру одакле црпимо воду за локални водовод. вода чиста од минерала па нам веш машине и бојлери не хватају каменац, дивна ствар. Нема ни бактерија ни алги тамо доле али наши комуналци за сваки случај сипају хлор или флуор Да побију жива бића ако се случајно затекну ту. И такву једну воду кад наточимо из чесме у пластични балон и затворимо чепом, па је оставимо на сунцу, за десет дана у тој води буја живот. Сва се зелени од алги. У тој отровној води без минерала се развије живот брже него у том пра океану како нас учи Т.Е.. Како то? мени то није јасно!? Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Да побију жива бића ако се случајно затекну ту. И такву једну воду кад наточимо из чесме у пластични балон и затворимо чепом, па је оставимо на сунцу, за десет дана у тој води буја живот. Možda ovo boldovano? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 .... И такву једну воду кад наточимо из чесме у пластични балон и затворимо чепом, па је оставимо на сунцу, за десет дана у тој води буја живот. Сва се зелени од алги. У тој отровној води без минерала се развије живот ...... Како то? мени то није јасно!? то се зове МИРИКЛ. елем: још један доказ да не треба пити флаширану воду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 У школи су нас учили да је постојао пра океан у којем су се игром случаја створили први облици живота па је се тај облик живота случајном мутацијом после козна колко милиона година усавршио, И опет после милиона година још по нека мутација је унапредила земаљска жива бића да би се тек после појавили први вишећелијски организми итд. Моје место лежи на неком подземном језеру одакле црпимо воду за локални водовод. вода чиста од минерала па нам веш машине и бојлери не хватају каменац, дивна ствар. Нема ни бактерија ни алги тамо доле али наши комуналци за сваки случај сипају хлор или флуор Да побију жива бића ако се случајно затекну ту. И такву једну воду кад наточимо из чесме у пластични балон и затворимо чепом, па је оставимо на сунцу, за десет дана у тој води буја живот. Сва се зелени од алги. У тој отровној води без минерала се развије живот брже него у том пра океану како нас учи Т.Е.. Како то? мени то није јасно!? Au, grome... Burazeru... Da probam nekako da ilustrujem. Ovo tvoje cudo je identicno sledecoj situaciji: Ako se vratis kroz vreme u period pre hrista i sazidas pravoslavnu crkvu, na prvoj liturgiji neces imati ni jednog vernika... A ako li je sazidas danas bice puno vernika. Kako je to cudo moguce?! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Još nešto o evoluciji skoro sto stranica. ИгорМ and Dejan_kv је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Ух људи моји... читам и читам и читам... нисам успео баш све да превеслам Има један део Жељковог коментара који ме је насмејао (у смислу излагања) Ангели су ту мањи од Бога али виши од људи, зато се каже многооки херувими. Не у смислу да су то нека чудовишта него у смислу способности које имају, значи херувим може истовремено да прати шта ти овде пишеш да прати шта му Бог говори, да прима молитве неких попова и све то да шерује Богу и при том да се занима рецимо унутрашњом молитвом. Ово наравно пластично приказујем да ти објасним какве врсте су та бића и зашто су другачија од нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Ljdi morate da prihvatite realnost,hteli vi to ili ne sve sto zivi i dise na ovoj planeti je stvoreno sa nekim ciljem,nemoguce je da se sve ovo slucajno esava,slucajno postalo. Postoji neko ko je sve ovo uredio na odredjeni nacin,a taj neko mi ga ne zemlji zovemo bog. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Ljdi morate da prihvatite realnost,hteli vi to ili ne sve sto zivi i dise na ovoj planeti je stvoreno sa nekim ciljem,nemoguce je da se sve ovo slucajno esava,slucajno postalo. Postoji neko ko je sve ovo uredio na odredjeni nacin,a taj neko mi ga ne zemlji zovemo bog. Ljudino, isto tako i ti moras da prihvatis da taj neko koga zovemo Bog nije odabrao metode ljudskog rasudjivanja pa po njima stvarao svijet i postavljao ciljeve, vec je onako kako se Njemu prohtjelo. Mi mozemo tek toliko da znamo opazajuci prirodne pojave i uocavajuci zakonitosti po kojim se sve desava. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Ljudino, isto tako i ti moras da prihvatis da taj neko koga zovemo Bog nije odabrao metode ljudskog rasudjivanja pa po njima stvarao svijet i postavljao ciljeve, vec je onako kako se Njemu prohtjelo. Mi mozemo tek toliko da znamo opazajuci prirodne pojave i uocavajuci zakonitosti po kojim se sve desava. :good2: i jos mnogo toga sto neznamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 I majmuni su konacno naucili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Ljdi morate da prihvatite realnost,hteli vi to ili ne sve sto zivi i dise na ovoj planeti je stvoreno sa nekim ciljem,nemoguce je da se sve ovo slucajno esava,slucajno postalo. Postoji neko ko je sve ovo uredio na odredjeni nacin,a taj neko mi ga ne zemlji zovemo bog. Jok. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Jok. t ima jedan veliki problem na ovom sajtu,a taj problem sam ti ja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Нема еволуције, то је само мит! NIJE! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 ahahahhaahah sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука