CecaV Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Јел ово из личног искуства? :-) баш добра доскочица ! Моје самообмане су могуће, ма колико се трудила да их откривам. Теби, видим, помаже Св.Павле. Него: је л ти за веру у Христа&Оца неопходно да Теор.Еволуције није тачна ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 А је л' теби битно за ту веру да је еволуција тачна? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 :-) баш добра доскочица ! Моје самообмане су могуће, ма колико се трудила да их откривам. Теби, видим, помаже Св.Павле. Него: је л ти за веру у Христа&Оца неопходно да Теор.Еволуције није тачна ? Да, неопходно је да ја сматрам да није тачна. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 nemam brate bjele veze kako je nastao isto kao ni ti što nemaš,možemo samo da se zabavljamo filozofskim ludorijama i hipotezama koje su mi ispunile mladost i hvala im,bilo je lijepo ,bolje od filmova,al ipak je to samo umjetnost Pa ako nemas "bjele veze" otkud znas da je Bog stvorio sve? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Да, неопходно је да ја сматрам да није тачна. Moze biti da onda ne poznjaes ni Teoriju evolucije ni svoju veru (za ovo prvo nema nikakve sumnje...) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Мора да је лепо у свету искривљене реалности, тврдоглавости и самообмане. [ међутим: 1 i 2 ти кваре спокој ] Rylahov post je sarkazam https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 А је л' теби битно за ту веру да је еволуција тачна? Предпостављам да мене питаш. Ја сам неверник, тако да није битно. Што се тиче верника, мислим да они којима наука смета заправо имају врло слабу Веру, јер су од Вере створили идеологију (искривљену реалност). успут речено: чула сам од неколико јеврејских свештеника да "званични јудаизам" нема никаквих проблема са Теор.Еволуције ... па ни са очигледим сукобом са Књигом Постања. Званично су објаснили тумачење Старог Завета: старе књиге треба тумачити буквално све док се нису у сукобу са потврђеним научним учењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Предпостављам да мене питаш. Ја сам неверник, тако да није битно. Што се тиче верника, мислим да они којима наука смета заправо имају врло слабу Веру, јер су од Вере створили идеологију (искривљену реалност). успут речено: чула сам од неколико јеврејских свештеника да "званични јудаизам" нема никаквих проблема са Теор.Еволуције ... па ни са очигледим сукобом са Књигом Постања. Званично су објаснили тумачење Старог Завета: старе књиге треба тумачити буквално све док се нису у сукобу са потврђеним научним учењем. Има научника и "научника" и науке и "науке" у томе је проблем. Еволуција је прва задрла у питање вере тако да је ово само реакција. Друга ствар, кад си неверник што те интересује стање верујућих? Што се тиче Јеврејских свештеника како они могу да буду компетентни када нису препознали Месију о којем пише тај исти стари завет? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ЦецаВ: је л ти за веру у Христа&Оца неопходно да Теор.Еволуције није тачна ? Да, неопходно је да ја сматрам да није тачна. Поштујем нагласак на "ја сматрам..." ! Твоја сопствена негација тачности Т.Е. ти је неопходан услов за Веру. Једино ми онда није јасно зашто си ми се првобитно обратио са опаском да ја гајим самообману и искривљену реалност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ЦецаВ: је л ти за веру у Христа&Оца неопходно да Теор.Еволуције није тачна ? Поштујем нагласак на "ја сматрам..." ! Твоја сопствена негација тачности Т.Е. ти је неопходан услов за Веру. Једино ми онда није јасно зашто си ми се првобитно обратио са опаском да ја гајим самообману и искривљену реалност. Зато да ти скренем пажњу да ти истом опаском наступаш према неистомишљеницима. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Еволуција је прва задрла у питање вере тако да је ово само реакција. ???? еволуција задрла у питање вере ???? Т.Е. је мултидисциплинарна наука, а наука се не бави вером. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ???? еволуција задрла у питање вере ???? Т.Е. је мултидисциплинарна наука, а наука се не бави вером. Итекако је Т.Е. употребљена или "злоупотребљена", (бирај како ти се више допада) са циљем да деградира веру. Већ сам доста око тога писао на овој теми ако си читала. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Задиру екстремни еволуционисти. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 CecaV: ???? еволуција задрла у питање вере ???? Т.Е. је мултидисциплинарна наука, а наука се не бави вером. Итекако је Т.Е. употребљена или "злоупотребљена", (бирај како ти се више допада) са циљем да деградира веру. Већ сам доста око тога писао на овој теми ако си читала. Мани се "пасив" граматике. Дакле, пошто си протумачио да је неко (зло)употребио Т.Е. да деградира веру, ово питање је постало једно од фундаменталних стубова твоје вере. Ти ниси одвојио Т.Е. и тог неког ко је деградирао веру. .... Штета ! Ја видим идеолога, а не верника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Мани се "пасив" граматике. Дакле, пошто си протумачио да је неко (зло)употребио Т.Е. да деградира веру, ово питање је постало једно од фундаменталних стубова твоје вере. Ти ниси одвојио Т.Е. и тог неког ко је деградирао веру. .... Штета ! Ја видим идеолога, а не верника. "Злоупотребио" у овом случају само појашњава оно "задирање у веру" и "реакцију". Са тим или без тога сматрам да је Т.Е. у целини посматрана промашај и да не може да се "помири" са вером како је ја доживљавам. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука