Anika Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 -Владимир-, Ненад Р., Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Много сам "луд " нешто вечерас, не знам шта ми је.Не спопада ме то често. Neša_ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Фебруар 15, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 Znamo ko nije lud RYLAH and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 10 минута, Neša_ рече A to je znači taj harizmatični čovek, koga malo malo, pa spomenu ovde. Ниси ишао на његов форум, да видиш шта је харизма http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4 Крени одавде, па иди на неку иљаду и двестоту страницу ил тако нешто, кад је већ видео себе као гуруа, да видиш шта је харизма Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 16 минута, Neša_ рече A šta ako me povuče, pa se zaglibim tamo da ne mogu da se iskobeljam? Батали више то троловање, нема потребе. Показао си кад се опустиш да можеш да будеш фин и занимљив сагорворник. Једини разлог из ког си и даље овде је што само чекамо кад ћеш ту другу страну да кренеш да показујеш стално, а троловски не.ебичарски алтер его да оде у заслужену пензију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 19 минута, RYLAH рече Батали више то троловање, нема потребе. Показао си кад се опустиш да можеш да будеш фин и занимљив сагорворник. Једини разлог из ког си и даље овде је што само чекамо кад ћеш ту другу страну да кренеш да показујеш стално, а троловски не.ебичарски алтер его да оде у заслужену пензију. Јао Риле егзекутору... Арсу си отписао, без могућности помиловања, сада ћеш и Нешу под присмотру.... Да си који случајем живео у доба франсе револушн сигурно би био џелат..... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 21 минута, Neša_ рече (Šta ću kad nemam motivacije) Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 pet koraka, il pet minuta, meni svejedno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Сасвим сигурно, не спадам у нормалне... ванредно стање ми се унормалило (уобичајило). ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 1 hour ago, Neša_ рече Naprotiv. Postoje i pobeda i poraz. Pobeda nije uvek rezultat truda i rada, niti zasluga, a poraz nije uvek posledica nesposobnosti da se ostvari željeni cilj. Neko stalno dobija, neko stalno gubi, a neko i jedno i drugo. To je dobrim delom stvar sreće, od samog rođenja... Joj Bože kako ti ne dosadi JESSY је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Мене нормални нити интересују нити се са њима дружим. Драшко, Mилена КШ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 пре 32 минута, Neša_ рече P.S. Nataša, otkud ti na ovoj temi? Što, je l ne treba da budem? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 Danas je normalno da se poludi pola sveta se udara po nosu duse se prodaju kupuju grudi a ja jos sanjam tvoju crnu kosu i jos bi hteo s tobom da se budim moja malena АлександраВ, Neša_ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 пре 1 минут, Neša_ рече Ne brani ti niko... nego, nisam očekivao. Dobro, šta je tu čudno? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 1 hour ago, Neša_ рече P.S. Nataša, otkud ti na ovoj temi? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука