Jump to content

Ко је овде нормалан, а ко луд?

Оцени ову тему

Препоручена порука

danas-je-tesko-biti-normalan-pokusaj-sut

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Много сам "луд " нешто вечерас, не знам шта ми је.Не спопада ме то често.:D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Neša_ рече

A to je znači taj harizmatični čovek, koga malo malo, pa spomenu ovde. :smeh1:

Ниси ишао на његов форум, да видиш шта је харизма :))) 

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4 Крени одавде, па иди на неку иљаду и двестоту страницу ил тако нешто, кад је већ видео себе као гуруа, да видиш шта је харизма :))) 

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Neša_ рече

A šta ako me povuče, pa se zaglibim tamo da ne mogu da se iskobeljam? 

Батали више то троловање, нема потребе. Показао си кад се опустиш да можеш да будеш фин и занимљив сагорворник. Једини разлог из ког си и даље овде је што само чекамо кад ћеш ту другу страну да кренеш да показујеш стално, а троловски не.ебичарски алтер его да оде у заслужену пензију.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, RYLAH рече

Батали више то троловање, нема потребе. Показао си кад се опустиш да можеш да будеш фин и занимљив сагорворник. Једини разлог из ког си и даље овде је што само чекамо кад ћеш ту другу страну да кренеш да показујеш стално, а троловски не.ебичарски алтер его да оде у заслужену пензију.

Јао Риле егзекутору...:ani_biggrin: Арсу си отписао, без могућности помиловања, сада ћеш и Нешу под присмотру....

Да си који  случајем живео у доба франсе револушн  сигурно би био џелат.....:))

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Neša_ рече

(Šta ću kad nemam motivacije)

Резултат слика за knjiga o motivaciji

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Сасвим сигурно, не спадам у нормалне... ванредно стање ми се унормалило (уобичајило).

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
1 hour ago, Neša_ рече

Naprotiv. Postoje i pobeda i poraz. Pobeda nije uvek rezultat truda i rada, niti zasluga, a poraz nije uvek posledica nesposobnosti da se ostvari željeni cilj. Neko stalno dobija, neko stalno gubi, a neko i jedno i drugo. To je dobrim delom stvar sreće, od samog rođenja...

Joj Bože kako ti ne dosadi :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Danas je normalno da se poludi
pola sveta se udara po nosu
duse se prodaju kupuju grudi
a ja jos sanjam tvoju crnu kosu
i jos bi hteo s tobom da se budim
moja malena

:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

P.S.    Nataša, otkud ti na ovoj temi?

:))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...