Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Zlo je proizvod nemoći, tuge... patnje. Ono će vladati nama dok ne prigrlimo tu patnju i nađemo snage da pokažemo ljubav ...i pobjedimo je njom. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 одсуство добра....непознавање љубави....удаљеност од Господа.... Ayla , Sanja Т. and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Zlo je ono što nema istine u sebi Istochnik је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 сопствена идолатрија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 "Све што јесте називам добрим јер има узроку у Оном Који Јесте." Свети Атанасије Велики Одговор на питање шта је зло дибија се када се позна истина бића, истинско "јесте". Одсуство тог јестаства је зло. Односно, зло је небиће. "Свет у злу лежи", значи да свет још није достигао свој коначни смисао постојања, своју Омегу, истинско "јесте". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Zlo je ono što nema istine u sebi ja razumem šta si hteo kasti ali zlo itekako ima svoju istinu Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 ja razumem šta si hteo kasti ali zlo itekako ima svoju istinu Jok nema. Ima priču. Priča nije istina. Riječ jeste. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Jok nema. Ima priču. tebi i meni priča , njemu istina није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 tebi i meni priča , njemu istina Jok, pazi sve je u jednom. Tvoj lik i tvoj dah. To je Trojica. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 ja razumem šta si hteo kasti ali zlo itekako ima svoju istinu Postoji samo jedna istina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Postoji samo jedna istina. Znaš, nikada ne možeš tvrditi to je istina. Jer time već dovodiš to u dvojstvo. Shvataš? I dalje nijesi popravio ponašanje prema ženama? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ymhThxkANVc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Postoji samo jedna istina. vladika Artemije ? jel to slogan ? istina je samo jedna није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Znaš, nikada ne možeš tvrditi to je istina. Jer time već dovodiš to u dvojstvo. Shvataš? I dalje nijesi popravio ponašanje prema ženama? Zato je i Gospod rekao Ja sam Istina, a ne to je istina. Shvataš? Mironosica and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Znaš, nikada ne možeš tvrditi to je istina. Jer time već dovodiš to u dvojstvo. Shvataš? I dalje nijesi popravio ponašanje prema ženama? Shvatam, mozda se dovodi u vise nego dvojstvo. Sta fali u mom ponasanju? Reko sam moje misljenje, ja sam se Mironosici izvinio, izvinjavam se i tebi ako sam te ikad uvrijedio na bilo koji nacin.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука