Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

@@Pontifex Emeritus,

Ja i ti ne pricamo o istim stvarima i ne vidim kako je razgovor uopste moguc.

Ja pricam o zakonima i sekularnom braku dok ti na silu trpas veru u to dok ja ne priam o veri u opste.

Pricamo o babama i zabama, pa ako ces da pricmo samo o babama ili samo o zabama onda super, a ako ces da forsiras veru gde nije potrebna onda nemamo ocemu da pricamo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Људи распитајте се мало одакле је потекла идеја о хомосексуалности (из Америке), ко финансира све те организације, како је могуће да су толико активне, коме иде у прилог  идеја о популаризовању таквог понашања. Према томе СВИМ СИЛАМА се морамо одупирати тој идеји да је све то нормално, а камо ли да се то легализује у било ком облику. Ма шта у животу радили морамо имати потврду за то у Светом Писму, а оно је јасно у том погледу- све је то мрзост пред Господом!

Подели на овим сајтовима

Tačno je to da Amerikanci guraju tu ideju o homoseksualnosti i da oni finansiraju organizacije koje se bave ljudskim pravima. Mi tu ne možemo ništa jer se i ne pitamo. Takvo je ponašanje jeste devijantno ali takve osobe najpre imaju probleme u glavi pa onda sa samim sobom.

Подели на овим сајтовима

Људи распитајте се мало одакле је потекла идеја о хомосексуалности (из Америке), ко финансира све те организације, како је могуће да су толико активне, коме иде у прилог  идеја о популаризовању таквог понашања. Према томе СВИМ СИЛАМА се морамо одупирати тој идеји да је све то нормално, а камо ли да се то легализује у било ком облику. Ма шта у животу радили морамо имати потврду за то у Светом Писму, а оно је јасно у том погледу- све је то мрзост пред Господом!

Да те не би разапеле неке цепидлаке овде на форуму, боље је да напишеш "идеја о хомосексуалној пропаганди"... :D

Подели на овим сајтовима

Да те не би разапеле неке цепидлаке овде на форуму, боље је да напишеш "идеја о хомосексуалној пропаганди"... :D

Sve jedno je kako će ko da napiše neki to rade ovde kao provokatori za homoseksulanu propagandu samo kako bi provocirali.

Подели на овим сајтовима

Урадили смо што је до нас, побунили смо се пред парду срама и рекли да то не желимо, а тако требамо и морамо сваки пут кад им тако нешто падне на памет! Да не бисмо били само неми посматрачи. У својој кући нека свако ради како му воља, има савест па нека му суди, али не прихватам да ме неко убеђује да је то нормално. Нисмо ми једини који ово не желимо у нашој земљи, али се врло мало прича о томе који све народи и земље ово не желе, али зато нашироко причају о некима који су прихватили. Живи били па видели како ће завршити.

Важно је да нама буде чиста савест да смо урадили све што је до нас да се то "семе" не запати код нас и да донесе лош род, јер ћемо и за то одговарати.

Подели на овим сајтовима

Све што сам рекла је истина, а ако ће ме разапети за истину, па нека раде како им воља, ако имају аргументе у Светом Писму за своје речи можемо да причамо, ако не  Just_Cuz_19

Неверица ми је да се о овако нечему расправља управо овде. 

Подели на овим сајтовима

Урадили смо што је до нас, побунили смо се пред парду срама и рекли да то не желимо, а тако требамо и морамо сваки пут кад им тако нешто падне на памет! Да не бисмо били само неми посматрачи. У својој кући нека свако ради како му воља, има савест па нека му суди, али не прихватам да ме неко убеђује да је то нормално. Нисмо ми једини који ово не желимо у нашој земљи, али се врло мало прича о томе који све народи и земље ово не желе, али зато нашироко причају о некима који су прихватили. Живи били па видели како ће завршити.

Важно је да нама буде чиста савест да смо урадили све што је до нас да се то "семе" не запати код нас и да донесе лош род, јер ћемо и за то одговарати.

Мени није то нормално да се два или двоје венчају или удају у општини а камоли у цркви,катедрали,синагоги,џамији или у било којим релевантним верским објектима. 

Никако ми не би било све једно да моје дете сутра види на улици два мушкарца или две жене како се држе за руке   и да ми каже "Тата хоћу и ја као они"  то није нормално, то је болест коју треба лечити. Са таквим начином понашања појединаца расте нам нездрава нација, ионако су нас разни ратови десетковали још нам хвале и ови проблеми.

Разумем ја да треба да се поштују људска права али нама треба здрава нација и нормални односи. 

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Ma gde ce to da ti kaze zato sto ih je video?! To je bre totalna fantazija pa deca uopste ne vide svet kroz te kategorije. Pa seti se sebe kad si bio mali. 

па, он је још увек мали... :))

Подели на овим сајтовима

Ma gde ce to da ti kaze zato sto ih je video?! To je bre totalna fantazija pa deca uopste ne vide svet kroz te kategorije. Pa seti se sebe kad si bio mali. 

Знатижеља? Мало дете много брже капира и уочава ствари а све то као последица његовог развитка.

Подели на овим сајтовима

Извини велики.

Шала брате...поклопило се са твојим ником...нема везе са оним што си писао...а ја нешто расположен за шалу..праштај..

Подели на овим сајтовима

Шала брате...поклопило се са твојим ником...нема везе са оним што си писао...а ја нешто расположен за шалу..праштај..

Таман посла. Него ајде рекох да ти кажем шта мислим  :bleh:

Извини брате ако си погрешно схватио

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...